• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne soylersem soyleyim annem herseyi kinadin basina gelecek diyor?

Ay merhaba bir sey sormak istiyorum bir şeyi ben yapmam, etmem, yaşamam vb. Bir konu hakkında böyle yorum yaparsanız başına gelir ve yaparsın diyor benim annem sürekli kimin hakkında ne dersem büyük konuştun başına gelecek diye çok korkutuyor örnek mesela 20 yasinda kuzenim var şu sıralar çok hastaneye gidiyor kalbi falan agriyormus bende dedim ki daha erken yaşta her yeri ağrıyor falan dedim annem hemen büyük konuştun diyor hiç bir şeyde yorum yapmayım istiyor gercekten doğru mu peki bu?
Evet kınarsanız başınıza gelir . Kimseyi kınamayın büyük konuşmayın

Kimseye yorum yapmayın. Hele ki hastalık sağlık, madd yetersizlik vs konularında. Yorum yapmak veya acımak bile kibirden kendinizi üstün görmekten kaynaklanıyor derler. Kınadığınızı başınıza çekersiniz, çok empati yaptığınızı da. Ben empati bile yaparken kendimi engelliyorum acıyı içselleştirmiyorum değil kınamak. Kınadığını yaşayan tükürdüğünü yalayan çok insan gördüm cesaret edemem

Ay merhaba bir sey sormak istiyorum bir şeyi ben yapmam, etmem, yaşamam vb. Bir konu hakkında böyle yorum yaparsanız başına gelir ve yaparsın diyor benim annem sürekli kimin hakkında ne dersem büyük konuştun başına gelecek diye çok korkutuyor örnek mesela 20 yasinda kuzenim var şu sıralar çok hastaneye gidiyor kalbi falan agriyormus bende dedim ki daha erken yaşta her yeri ağrıyor falan dedim annem hemen büyük konuştun diyor hiç bir şeyde yorum yapmayım istiyor gercekten doğru mu peki bu?
Anneniz haklı, siz yorum yapmıyorsunuz ki, eleştiri bu ne demek erken yaşta her yeri ağrıyor diye üzülmek yerine bu şekilde mi yorum yapıyorsunuz genelde?

Ben başlığa bakınca görgüsüzce davranan birisine laf ettiniz sanmıştım ama siz millet hastaneye gidiyor diye laf ediyorsunuz. Hasta oluyor diye insanları kınamak da garipmiş. Kuzeninizden nefret ediyorsunuz herhalde.

Ben başlığa bakınca görgüsüzce davranan birisine laf ettiniz sanmıştım ama siz millet hastaneye gidiyor diye laf ediyorsunuz. Hasta oluyor diye insanları kınamak da garipmiş. Kuzeninizden nefret ediyorsunuz herhalde.
Ahh sizin bu olayları büyütme seviyeniz siz kanatsız meleksiz zaten aynenn😂 yoo gayette görgüsüzce davranan birilerine de laf ediyorum. Kınamak değil benimkisi canım kuzenimle gayette samimiyiz tek dediğim bu yaşta her yeri ağrıyor falan kendisi de diyor bu arada

Kalp hastalığı bu, durum farklı boyut bir

Annen haklı sen yorumdan çok eleştirel yaklaşım sergiliyorsun iki

dedikodu yapmak istemişsiniz, anneniz aklıselim olduğu için hastalıkla ilgili dedikodu yapmak istememiş. Çünkü 3 yaşında bebeği de bulur, 90 yaşında neneyi de. hala haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz yorumlara baktığığımda.gram gelişme yok bence asıl sorun burada. kaç kişi ortak fikirde ise biraz kendime çekidüzen vermem mi gerekiyor demiyorsunuz.

Kimseye yorum yapmayın. Hele ki hastalık sağlık, madd yetersizlik vs konularında. Yorum yapmak veya acımak bile kibirden kendinizi üstün görmekten kaynaklanıyor derler. Kınadığınızı başınıza çekersiniz, çok empati yaptığınızı da. Ben empati bile yaparken kendimi engelliyorum acıyı içselleştirmiyorum değil kınamak. Kınadığını yaşayan tükürdüğünü yalayan çok insan gördüm cesaret edemem
Bu çok empati olayını ben de bu son zamanlarda öğrendim bir arkadaş başkasına çok üzülmek iyi değil gibi birşey demişti

dedikodu yapmak istemişsiniz, anneniz aklıselim olduğu için hastalıkla ilgili dedikodu yapmak istememiş. Çünkü 3 yaşında bebeği de bulur, 90 yaşında neneyi de. hala haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz yorumlara baktığığımda.gram gelişme yok bence asıl sorun burada. kaç kişi ortak fikirde ise biraz kendime çekidüzen vermem mi gerekiyor demiyorsunuz.
Öff sanki cok iyi olmus demişim gibi yorum yapmanız kendiniz iyilik melegisiniz sanki kuzenimle gayette samimiyiz kendiside der sürekli yaşlılar gibi sürekli hastalanıyorum diye he isim gücüm yok hastalık hakkında dedikodu yapacagim size de hak veriyorum aslında ama olayı büyütme seviyeniz çok komik

Ben bu “ kınadığını yaşamadan ölmezsin” sözünü bir burada görüyorum. Onu da linçlenen üyeler söylüyorlar🤣

Ben bu “ kınadığını yaşamadan ölmezsin” sözünü bir burada görüyorum. Onu da linçlenen üyeler söylüyorlar🤣
Ahh yaaa erken yaşta sürekli hastalanıyor demenin kınamak olduğunu düşünmüyorum ben canım evrende tek böyle söyleyen insan ben değilim ya yaşlılar da hep soyler böyle şeyleri yani siz ağzınızı hiç acmiyorsunuz galiba

Ahh yaaa erken yaşta sürekli hastalanıyor demenin kınamak olduğunu düşünmüyorum ben canım evrende tek böyle söyleyen insan ben değilim ya yaşlılar da hep soyler böyle şeyleri yani siz ağzınızı hiç acmiyorsunuz galiba
Ben mi açmıyorum? Yerine göre açıyorum gerektiği zaman. Sürekli hasta oluyor demek bana göre kınamak yada büyük konuşmak değil tabi ki.
Ben başka bir şey söylemek istedim aslında.

Annenizi anliyorum cunku hayatta neye şastiysam başima geldi buyuk konusmaz cok adetim degildir ama olduda konustum diyelim ayni seyle sinandim.Ben de ayni nedenle kim buyuk konusursa uyaririm

ben bir kötü niyet görmedim erken yaşta hasta olmasına üzülmüşsünüz endişelenmeniz gayet normal beklememeniz de vefat eden biri içinde söylenilir daha genç falan bunda ne var

Back
X