ne yapabilirim destek lütfen

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
merhabalr. uzun bir zamandan sonra.. yaşadığım bir durumu sizlerle paylaşıp desteklerinizi bekliyorum.
birinden çok hoşlandım sosyal bir ortamda gördüm ve gerçekten etkilendim. 3 defa karşılaştık göz göze geldik kendimi alamadım. sonra isim soyisimden facebookunu bulup bir arkadaşın facebookundan ekledim yalnız benim kullandığım facebook hesabı bulunduğumuz şehirle ilgili paylaşım yapılan bir sayfaydı. (ben facebook kullanmıyorum) mesaj gönderdim biraz özel olacak ama size bişey sormak istiyorum dedim oda evet yazmış hayatında özel biri olup olmadığını öğrencektim ama muhabbet baya uzadı ısrarla kendimi açıklamamı bu davranışın çok hoşuna gittiğini söyledi. bende ortak cevremizden dolayı bunun uygun olmadığını ve kendisinden bir beklentim olmadığını söylememe rağmen çok ısrar etti. ama davranışları çok samimiydi. bana numarasını verdi arkadaslardan biri oyun mu oynuyor yoksa diyerekten özelden aramamı söyledi bende aradım 1 saat konuştuk sohbetimi çok beğendiğini söyledi. telefonu kapattıktan sonra yazdı lütfen söyle kim olduğunu hayatımda kimse yok belki herşey farklı olabilir rahat ol falan dedi. ben ısrarla söyleyemeyeceğimi beni anlamasını istedim. tahminlerini falan söyledi. kendisi avukat. stajyer avukatsın sen dimi falan dedi hayır dedim tabi sinir oldum bu arada kendisine bakan bi çok kız varmış oda tahminlerini söyledi. mesleğin ne dedi ısrarla. ona göre meslek öğretmenlik doktorluk avukatlık falanmış. bu ifadelerinede çok bozuldum. ben önlisans mezunuyum ve bulunduğum şehirin çok gözde bir kurumunda güzel bir iş yapıyorum çok şaşırdım böyle konuşmasına.. neyse bu en sonunda çok sinirlendi ve bana itiraf ettirmek için tehditte bulundu eğer kendini açıklamazsan en geç 1 hafta içinde beni savcılık kanalıyla bulacagını söyleyince baya ciddi konuşunca bende kim olduğumu söyledim. beni tanımadığını ama karşılaştığımız ortamları falan söyledim en son göz göze geldiğimizi hatırladı gayet güzel davrandı bana zorla avukatlığımı kullandırttın arasana yine beni falan dedi bende ona çok kırıldığımı beni mahcup ettiğini söyledim özür diledi fotografımı istedi gönderdim bi tane daha istedi yine gönderdim. beni kendi faceden ekle demiş bende face kullanmadığımı söyledim ve dedim ki beni çok üzdün içimdeki sana olan his kayboldu dedim. oda dedi ki o his inşallah giderek büyür dedi bende çok utandığımı falan söyledim utanmana gerek yok millet neler yapıyor kötü bişey yapmadın dedi. bi kahve ısmarlarsan seni affederim dedi. kendisine bana o an ki fotosunu çekip göndermiş. muhabbetin sonunda saat 02:00 geçiyordu şimdi hanımefendi şimdiki görevin sabah saat 8 de beni uyandırmak dedi ben bu saatten sonra uyanamam telefonu açana kadar ara beni tamam mı unutma dedi bende peki efendim başka arzunuz dedim şakayla karışık oda kendine iyi bakman demiş. sabah 8 de bunu aradım (yine özelden) meşgule aldı. bende faceden yazdım rica ettin bende aradım umarım uyanabilmişsindir diye onda teşekkür ettim evet uyandım ama zor oldu biraz demiş gülümsemiş bende hımm anladım dedim sen napıyosun dedi bende iş yerindeyim sen ? dedim oda bende dedi. bende bu faceyi kapatacağım ama şifresini unuttum dedim oda gülmüş şu ifadeyle neden güldün dedim
unutmana
bazı seyı ıstersın ama yapamazsın ya
ona guldum aynı sey beım eskı facemde basıma geldı
yazmış bende buldum dedim arkasından sana bir hoşçakal demeden kapamak istemedim dedim ama dün saat 13:30dan beri mesajlarına bakmadı hala bekliyorum ama ses yok
kafam çok karıştı sizce ne yapmalıyım tavırlarından ne çıkarırdınız siz olsaydınız yardımcı olursanız sevinirim. okudugunuz için teşekkürler

Siz olsaydınız ne yapardınız dediğiniz için cevaplıyorum ; ben böyle şeyler yapmazdım..
Belki kendi facenizden ekleseniz (yoksada açsaydınız) kim olduğunuz için böyle seylere gerek kalmadan kendisinden etkilendiğinizi onun için eklediğinizi söyleseniz daha mantıklı olurdu.
Ama böyle ne bileyim karşı taraf içinde, burdan baktığımdada bana çok saçma sapan bir iletişim gibi geldi..
Umarım dilediğinizce olur herşey..

bu şekilde ilişkilerin pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum..boşuna hayal kurma bence..
Siz olsaydınız ne yapardınız dediğiniz için cevaplıyorum ; ben böyle şeyler yapmazdım..
Belki kendi facenizden ekleseniz (yoksada açsaydınız) kim olduğunuz için böyle seylere gerek kalmadan kendisinden etkilendiğinizi onun için eklediğinizi söyleseniz daha mantıklı olurdu.
Ama böyle ne bileyim karşı taraf içinde, burdan baktığımdada bana çok saçma sapan bir iletişim gibi geldi..
Umarım dilediğinizce olur herşey..
teşekkürler düşünceleriniz için

Kızlar bizim ortak derdimiz şu erkeklerin yaptıkları şeylerden anlam çıkarmaya çalışıyoruz.
Oysa erkekler beğenir severse zaten peşinizi bırakmaz, yok ilgisiz, uzak ya da soğuk davranıyorsa bilin ki bu gerçek hisleridir umursamıyordur sizi.
Bu yüzden hareketlerinizi buna göre düzenleyin. Yani canım kusura bakma ama hoşuna giden biri yazsaydı dün saat 13:00'dan beri mesajlarına bakmamazlık yapmazdı.

Bir görüşme ayarlayın bence, karşılıklı bir şeyler paylaştıktan sonra da fikirleri devam edecekse, hoşlanırsa neden güzel bir ilişki olmasın ki ? Yalnız avukatlarda biraz meslek takıntısı mı desem, ego mu desem oluyor yani...

Kızlar bizim ortak derdimiz şu erkeklerin yaptıkları şeylerden anlam çıkarmaya çalışıyoruz.
Oysa erkekler beğenir severse zaten peşinizi bırakmaz, yok ilgisiz, uzak ya da soğuk davranıyorsa bilin ki bu gerçek hisleridir umursamıyordur sizi.
Bu yüzden hareketlerinizi buna göre düzenleyin. Yani canım kusura bakma ama hoşuna giden biri yazsaydı dün saat 13:00'dan beri mesajlarına bakmamazlık yapmazdı.
evet bende sizin gibi düşündüm eğer gerçekten aklında olsaydım telefonuna mutlaka bakardı

Bir görüşme ayarlayın bence, karşılıklı bir şeyler paylaştıktan sonra da fikirleri devam edecekse, hoşlanırsa neden güzel bir ilişki olmasın ki ? Yalnız avukatlarda biraz meslek takıntısı mı desem, ego mu desem oluyor yani...
evet onu çok bariz bir şekilde ortaya koydu yani saydıkları dışındakileri meslekten saymıyormuş bu düşüncesi gerçekten beni şaşırttı

napardım
ben en başta böyle bişi yapmazdım
illa onu istiyorsam ortamlarda tavlamaya calısırdım
cok cocuksu geldı bana yıne

evet onu çok bariz bir şekilde ortaya koydu yani saydıkları dışındakileri meslekten saymıyormuş bu düşüncesi gerçekten beni şaşırttı
ben şaşırmadım böyle tipleri çok gördüğümden :KK14: kendinizi sürekli ona kabul ettirmeye çalışacaksınız, kendi mesleğini üstün görecek, sizinkini aşağılayacak vs. bunlara da hazırlıklı olun.. tabi karakter meselesi biraz da, illa olacak diye bir şey yok. ama daha tanımadan ilk muhabbetler yapılırken açıkca bunu belirtmesi çok da olumlu bir izlenim yaratmıyor.. :KK64:

ben şaşırmadım böyle tipleri çok gördüğümden :KK14: kendinizi sürekli ona kabul ettirmeye çalışacaksınız, kendi mesleğini üstün görecek, sizinkini aşağılayacak vs. bunlara da hazırlıklı olun.. tabi karakter meselesi biraz da, illa olacak diye bir şey yok. ama daha tanımadan ilk muhabbetler yapılırken açıkca bunu belirtmesi çok da olumlu bir izlenim yaratmıyor.. :KK64:
evet aynen benide rahatsız eden tavırlar bu oldu hatta bir iki defa şakayla karışık şu egonu biraz indirgesen falan dedim güldü.. ne bileyim onun aradığı kriterler farklıymış demekki düşününcede buna karar verdi. dünden beri hiç mesajlarına bakmadığındanda bunu anlayabildim aslında rahatlıkla

mesajlarına bakmadı dünden beri bununla ilgi alanıma girmedin mesajını veriyor sanki yada benim kuruntlarım ama dediğinizi dikkate alacağım
bosver ya
baskasını buulursun
zaten baslama seklıde ılıskınızın boyutunu etkıleyebılır malesef fazla ısrarcı olmussunuz

whatsaptanmı mesajlarınıza bakmıyor yoksa facetenmi?

X