Ne yapabilirim ?

redcloud

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
130
6
Merhaba bayanlar kucuk bir sehirde universite ogrencisiyim ve burada yapilacak cok az seyler var. Genelde ev arkadaslarimla evde bisiler yapiyoruz ve artik ayni monotonluktan bunaldim. Kendimi oven bi insan degilim ama sesim guzel. Sarki soylemek benim icin baska bir dunya. Bu yetenegimi gelistirmek istiyorum. Herhangi bi enstruman calmiyorum ama memlekete gidince gitar calmayi ogrenmek istiyorum. O zamana kadar hobi edinebilecegim seyleri listeleyebilir misiniz ? Yoksa sıkıntıdan patlayacagim :) Simdiden tesekkur ederim...

eve karaoke alın. cesaretiniz varsa bir mekanda şarkı söylemek için başvurun belki olurda bir iş denk gelir.

Masrafsız bişey istiyorsan resim yap, ahşap boya, boncuktan takılar yap. Hepsi için videolar bulabilirsin öğrenmek için.

Yeteneğim var diyorsan minyatür yapabilirsin.

Her sesi güzel olanın müziğe yeteneği yoktur, önce birkaç ders al sonra enstrüman al. Telli ya da yaylılardan başlamanı önermem, müzikle gerçekten ilgileneceksen tuşlularla başlamalısın. Ha ben 3-5 şarkı çalayım, ortam yapayım diyorsan gitarla başlayabilirsin tabi ama ilerleyemezsin.

Klasik olacak ama kitap oku bol bol :)Ah ne guzeldir kitap kokusu..Ben bekarken,annem yemek uerken gazete kagidi sererdi kirinti dokulmesin diye( bir nevi sofra isi gorurdu )onda ki yazilari en ayrintisina kadar okurdum yemek yerken alakasiz alakasiz kose yazilarini ahh ahh,sıkıldigim zaman eski gazeteleri okurdum..Eger okumaya ilgin varsa bol bol oku,kutuphane varsa orada da vakit gecirebilirsin.

Son düzenleme:
Neden ileri atiyosunki?
Su an yazil o kursa, snra memlekette ilerlettir.
Yaz tatilindemi gidiyosun memlekete? Gun yakin diyemj yazilmiyosun?

Johanna basfordun buyukşer için boyama kitabı var esrarengiz bahçe ve gizemli orman diye. Ben bayıldım dunyayla bağımı kopardı resmen. Hem ucuzda internette 15₺ ikiside. Ve her kitapta 100 e yakın desen var boya boya bitmiyor.

Johanna basfordun buyukşer için boyama kitabı var esrarengiz bahçe ve gizemli orman diye. Ben bayıldım dunyayla bağımı kopardı resmen. Hem ucuzda internette 15₺ ikiside. Ve her kitapta 100 e yakın desen var boya boya bitmiyor.
Ya ondan bende almak istiyorum nt de varmidir acaba ?Birde en guzel hangi boya kalemi sonuc veriyor ?

takı tasarıma başla en azından satarsın da para kazanırsın senin için ayrı bir iş olur. güzel şeyler yaparsan sipariş bile alabilirsin hiç şaşırma. eve okey takımı alabilirsiniz turnuvalar şeklinde yapılabilir eğlenceli olabilir. biz bol bol sayko oynardık çokta gülerdik ya ama onun için çok kişi olmak gerekiyor..:KK71: şahsen bir boyama kitabına 15 lirada olsa bana ona o parayı vermek garip geliyor.. hazır desenleri boyamak garip yani önemli olan desenleri kendin çıkarda boya maharet burda :KK51:onun yerine kitap alır kitap okurum.. bende kitap seviyorum tercih meselesi işte :KK69: bizim yurtta kızlar el işi yapıp satıyorlardı valla iyi para var kış geliyor patik örmeye başlayın derim :KK70:

ben de dün akşam Bayağı boyadım :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    211,2 KB · Görüntüleme: 589
Ya ondan bende almak istiyorum nt de varmidir acaba ?Birde en guzel hangi boya kalemi sonuc veriyor ?

En güzel keçeli kalem oluyor daha canlı canlı. Bazıları arkaya geçiyor demiş ama ben de çok ustuste boyamadığım surece arka sayfaya geçmiyor. Bir de faber castelin bir boyasını keşfettim kuru boya içinde fırçası var boyadığın yerlerin üstünden fırçayı ıslatıp geçtin mi suluboyaya donuşuyor

Benim tavsiyem biraz eve baglicak seni :)
Ama emin ol evde cicek yetistirmek insana farkli bi hava katiyor.

d&r da 15 tl
dışarıda 25 tl olarak gördüm ben.
faber Castell in 48 renkli olan kuru boyaları ile boyuyorum

Yaa. Benim böyle bişey'den haberim yoktu. Bugün internet fenomeni Meriç Keskin paylasmis fotosunu, bende diyorum o ne boyuyo öyle desen desen bu da tasarım işine atilicak heralde :KK70: Çok severim kendisini de sevgiler burdan konusu açılmışken :KK70: Bayıldım bende alicam bunu en kisa surede.

Teşekkür ederim. Bundan haberim yoktu..

X