- 6 Ağustos 2015
- 2
- 9
- Konu Sahibi geceyedirkusmelerim
Merhaba arkadaşlar. Kalbimi ve beynimi her dakika kemiren bir sorunum var. İki aylık dünya güzeli bir bebeğim var ve dört yıllık evliyim. Eşimin bana, yuvamiza ve cocuklarima çok düşkün olduğunu bir dedigimi iki etmediğini inkar edemeyeceğim. Mayıs ayında doğum yaptım ve doğum öncesinden yaklaşık bir ay kadar önce ve doğum sonrasında esimdeki degisimleri farketmeye başladım benimle ilgilenmiyor çok konuşmuyor ve sürekli düşünüyordu ve ben esimi çok iyi tanıdığım için ısrarla ve surekli ona soruyordum bir derdin veya bir sıkıntın mı var benimle ilgili bir problem mi var diye her seferinde hiçbirşeyin olmadığını söyleyip ort pas ediyordu. Yaklaşık yirmi gün önce eşim uyurken telefonunu aldım ve internette web online işlemlerden konuştuğu kişilerin numaralarına baktım yaklaşık uç aydır bir numarayla konuşmuş ve surekli konuşmuş bir günde onbeş kere konuştuğu bile olmuş saatlerce konuştuğu da. Hiç bir gorusme yarım saatten az olmamış. Ve numaranın bir bayana ait olduğuna emin olduktan sonra esimi uyandırdım. Bu arada eşim EGM de çalışıyor. Bir olayda kızla tanıştığını ve kızın ifadesini yanlış aldığını ve bunun başına iş açacağını dusundugu için kızla surekli gorusmek zorunda kalmış kız gorevli böyle ifade vermemi istedi derse mesleğinden bile olabileceğini ve çok korktuğu için kıza yardım ediyormuş gibi davranıp kızla surekli gorusmus. Ağladı sizladi yeminler etti ben seni seviyorum ve seni asla aldatmadim aldatmam dedi ve daha bir suru ikna edecek sözler. Kızla konuştum kızda bana yardımcı oldu abim falan dedi. Ama benim içimdeki kurt bir turlu terk etmedi beni. Eşime inanmali miyim? Gerçekten doğruyu mu söylüyor? Lütfen akil verin delirecegim yahu