Ne yapacağım? bilemedim ki..

geceyedirkusmelerim

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
2
9
Merhaba arkadaşlar. Kalbimi ve beynimi her dakika kemiren bir sorunum var. İki aylık dünya güzeli bir bebeğim var ve dört yıllık evliyim. Eşimin bana, yuvamiza ve cocuklarima çok düşkün olduğunu bir dedigimi iki etmediğini inkar edemeyeceğim. Mayıs ayında doğum yaptım ve doğum öncesinden yaklaşık bir ay kadar önce ve doğum sonrasında esimdeki degisimleri farketmeye başladım benimle ilgilenmiyor çok konuşmuyor ve sürekli düşünüyordu ve ben esimi çok iyi tanıdığım için ısrarla ve surekli ona soruyordum bir derdin veya bir sıkıntın mı var benimle ilgili bir problem mi var diye her seferinde hiçbirşeyin olmadığını söyleyip ort pas ediyordu. Yaklaşık yirmi gün önce eşim uyurken telefonunu aldım ve internette web online işlemlerden konuştuğu kişilerin numaralarına baktım yaklaşık uç aydır bir numarayla konuşmuş ve surekli konuşmuş bir günde onbeş kere konuştuğu bile olmuş saatlerce konuştuğu da. Hiç bir gorusme yarım saatten az olmamış. Ve numaranın bir bayana ait olduğuna emin olduktan sonra esimi uyandırdım. Bu arada eşim EGM de çalışıyor. Bir olayda kızla tanıştığını ve kızın ifadesini yanlış aldığını ve bunun başına iş açacağını dusundugu için kızla surekli gorusmek zorunda kalmış kız gorevli böyle ifade vermemi istedi derse mesleğinden bile olabileceğini ve çok korktuğu için kıza yardım ediyormuş gibi davranıp kızla surekli gorusmus. Ağladı sizladi yeminler etti ben seni seviyorum ve seni asla aldatmadim aldatmam dedi ve daha bir suru ikna edecek sözler. Kızla konuştum kızda bana yardımcı oldu abim falan dedi. Ama benim içimdeki kurt bir turlu terk etmedi beni. Eşime inanmali miyim? Gerçekten doğruyu mu söylüyor? Lütfen akil verin delirecegim yahu :KK43:

Merhaba arkadaşlar. Kalbimi ve beynimi her dakika kemiren bir sorunum var. İki aylık dünya güzeli bir bebeğim var ve dört yıllık evliyim. Eşimin bana, yuvamiza ve cocuklarima çok düşkün olduğunu bir dedigimi iki etmediğini inkar edemeyeceğim. Mayıs ayında doğum yaptım ve doğum öncesinden yaklaşık bir ay kadar önce ve doğum sonrasında esimdeki degisimleri farketmeye başladım benimle ilgilenmiyor çok konuşmuyor ve sürekli düşünüyordu ve ben esimi çok iyi tanıdığım için ısrarla ve surekli ona soruyordum bir derdin veya bir sıkıntın mı var benimle ilgili bir problem mi var diye her seferinde hiçbirşeyin olmadığını söyleyip ort pas ediyordu. Yaklaşık yirmi gün önce eşim uyurken telefonunu aldım ve internette web online işlemlerden konuştuğu kişilerin numaralarına baktım yaklaşık uç aydır bir numarayla konuşmuş ve surekli konuşmuş bir günde onbeş kere konuştuğu bile olmuş saatlerce konuştuğu da. Hiç bir gorusme yarım saatten az olmamış. Ve numaranın bir bayana ait olduğuna emin olduktan sonra esimi uyandırdım. Bu arada eşim EGM de çalışıyor. Bir olayda kızla tanıştığını ve kızın ifadesini yanlış aldığını ve bunun başına iş açacağını dusundugu için kızla surekli gorusmek zorunda kalmış kız gorevli böyle ifade vermemi istedi derse mesleğinden bile olabileceğini ve çok korktuğu için kıza yardım ediyormuş gibi davranıp kızla surekli gorusmus. Ağladı sizladi yeminler etti ben seni seviyorum ve seni asla aldatmadim aldatmam dedi ve daha bir suru ikna edecek sözler. Kızla konuştum kızda bana yardımcı oldu abim falan dedi. Ama benim içimdeki kurt bir turlu terk etmedi beni. Eşime inanmali miyim? Gerçekten doğruyu mu söylüyor? Lütfen akil verin delirecegim yahu :KK43:
Bence esine cok inanma derim.Eyer bosanacaksan derinlemesine arastir.Bosanmayacaksanda hic kurcalama inanmis gibi yap.Eninde sonunda gercek ortaya cikar.Erkekler yakalandiklarinda butur yalanlara basvururlar.Dogruyu soyleselerde sanki affedip hicbirsey olmamis gibi yolumuzami devam edecegiz.Tabiki kiviracaklar:KK43:(((

Birgün mahkeme salonunda ifade vericez siramizi bekliyoruz.. yanımızda da şen dul komşu kızımız.. içeri girene kadar kapı önünde bekleyen üç polisle öyle güzel muhabbetler kurdu ki 15 dakika sonra herbirinin ellerinde telefonlar belirdi.. sözümona bi sıkıntı halinde yardım edecekler ablamiza.. biz pek oralı olmadık ama gozlerimi de onların bulunduğu taraftan alamadım (merak işte ne edersin)

Velhasıl kelam bu incelemelerim polislerin ellerine yönelikti nedense.. Ve hepsinin parmaklarinda alyanslari vardı.. hatun onlara hoşçakalın deyip bizim yanımıza gelir iken arkasindan kendi içlerinde kikirdasip kas göz isaretleri ile nasıl da hatunu bagladiklari ile gururlanip durdular.. ilerleyen zamanla konustular mi ne ettiler bilemem tabi.. ama o 15-20 dk lık flört bile sinirlerimi ziplatmaya yetti doğrusu..

Konuyu okuyunca aklıma geldi valla..
Herkez kendi kocasina göre yorumlasin..

Niye ikna olmadınız ben anlamadım. Meslekten men edilme ihtimali olduğu için sessizleşmiş. Kızla da konuşmuşsunuz, o da yardım etti abim demiş. Yani gerçekten doğru söylüyorsa şu an ne dese ikna edici olur? Sizden bilgi saklamış, o ayrı. Onun cezası daha hafif. Belki beceriksizliğini bilmenizi istememiştir. Yani bir film düşünün, adam eşinizin bu dediklerini bire bir yapmış, meslekten men edilecek diye korkmuş, şikayetçi olmasın diye arayıp durmuş. Rahatsız edici bir durum ama şimdi bu filmdeki şaşkın adamın ne yapması lazım karısı inansın diye?

Aklıma bir tek şu geliyor, olayın ayrıntılarını öğrenebilirsiniz. Kadın ifadesinde ne demiş, eşiniz ifadeye ne yazmış. İfadeye tam olarak ne yazıldığını öğrenip sonra ertesi sabah eşinizin işyerine gidip ifadeyi size göstermesini isteebilirsiniz. Böyle bir ifade gösterirse ve ayrıntılar da o şekildeyse içiniz daha rahat eder sanırım.

Zaten kadın da yardım ediyordu demiş, içinizi ferah tutun. Üzülmeyin, daha yeni bebeğiniz olmuş hem. Bir an önce içinizin ferahlamasını ve çok mutlu olmanızı dilerim.

Olayi incelemeye devam edin derim.. boyle kendinizi harab etmeyin.. esinize de yuzde yuz guvenmeyin ama suclamayin da eger hakliysa bu sefer sizi uzecektir bana iftira attin diye.. caktirmadan sakin bir sekilde takip etmeye devam etmenizi oneriyorum.. uzme kendini canim benim insallah hayirla aydinlanir olay

Aklıma bir tek şu geliyor, olayın ayrıntılarını öğrenebilirsiniz. Kadın ifadesinde ne demiş, eşiniz ifadeye ne yazmış. İfadeye tam olarak ne yazıldığını öğrenip sonra ertesi sabah eşinizin işyerine gidip ifadeyi size göstermesini isteebilirsiniz. Böyle bir ifade gösterirse ve ayrıntılar da o şekildeyse içiniz daha rahat eder sanırım.
Aynen katılıyorum.

Çok şüpheli...
İnş. emin olabileceğin delilleri bulabilirsin canım.Ama zaten şüphelenip kurcalamaya çalışman bile seni haklı gösteriyor

X