ne yapacagim bilmiyorum

melani17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
12
0
Arkadaslar birkac aylik evliyim 4yil once tanistigim biriyle evlndim dogrusu cok iyi taniyorum saniyordum ancak evlendikten sonra hayal kirikligina ugradim aslinda iyi bir isi var ama gordum ki tum parasini maca yatiriyor hatta o derece cok oynamis ki bir suru borca girmis tum maas borclara gidiyor duyunca sok oldum tmm yapsazsan bir daha hallederiz oderiz dedim tmm diyor bir daha oynuyor artik cebimizde paramiz kalmadi yalan soyluyor en son kizdim bayagi tartistik konusmuyorum ne yapacagimi da bilmiyorum caresizim kimseye de diyemiyorum

Valla çok zor bir durum tedavi gerekir. Tabi istemesi gerek kendisinin. Düzelmeden çocuk falan hiç düşünme tavsiyem .

Niye kimseye diyemiyorsun?
Utanacak birşeyi yok ki bunun, parayı karıya kıza yatırıyor olsa falan neyse de, bir tür bağımlılık / hastalık bu. Ailelerinizle filan paylaş, size yardım edebilecek herkese anlat, ardından da psikolojik tedavi olacak eşin, çözüm gayet basit.

Bu tür bağımlılıklarda tedavi Şart maalesef. Yoksa kısa Süreli hem sizi hem de kendini kandıracaktır maalesef. Eşini ikna et tedavi olması için :KK43: onun ailesinden de yardım alabilirsin...

BağımLıLık Bu.. Çok Yazık Bu Yüzden EvLiLikLerin Bittiğini Gördüm..

Hayir ailesine soylersem bni bosamakla tehdit etti itibarini kaybedermis nisandan sonra olmus zaten ne olduysa evvelinde yokmus

X