Kafamin karisik oldugu bi donemde esim e evet dedim .
2 gun sonra pisman oldum .
2 hafta sonra esim israr etti nisanliydik o zaman baskasi oldumu diye bu benim icin cikis yolu olabilirdi platonik birsey yasadim sadece telefonda gorustuk bunu ona anlattim once birsey demedi bi kac gun sonra ayrilmak istedigimi soyledim .
İçmis benimki aradi hakaret etti.Esek gibi evleneceksin dedi sana oyle bir sey yapacagim ki ne oldugunu anlamiyacan once guvenini askini alacam tam hersey yolunda giderken birakacam seni ama ayrilmayacam hayati zindan edecem dedi .
Mesajlar yazdim onu sevmedigimi baskasini sevdigimi anlatan mesajlar tum bunlar yasanirken 1 ayi gecmisti .
gorumcem ve kayinvalidem mesajlari okumuslar beni arayip hakaret ettiler esimle ayrilmaya karar verdik .
ama esim kendine zarar verdi annesi oglunn aci cektigini soyleyip istemedi kocam asikti biliyorum gercekten asikti .
Babam tavir koydu 2 hafta konusmadi ozurdilemmi istedibende ozurdiledim.
Ama nisan alis verisimi eksik yaptilar magazaya bile sokmadilar o gun yasadiklarima dayanamadim solugu acilde aldim .
yuruyemiyorum ve tum vucudumda agri vardi esim birakmadi ayrilmadi benden ailesi hasta!ik bu Allah in takdiri fatma artik bizim kizimiz dediler .
Dugun hazirligi baslamisti ceyiz cakmaya gittigimizde gördüm ki ev esyasi aldik dediler ama almamislar.
3 ay nisanlilik doneminin sonu daevlendik .
dugun salonu tutmadilar kuafore goturmediler
Evliligimizin ilk gunuden itibaren sanki kumaymisiz gibi kiskandi gorumcem ve kayinvalidem..
Kac kere yatak odamizi dinlerlerken yakaladik bi kac kere uyurken yatak odamiza girdiler ben farkettim ama caktirmadim.
annemlerde gitmistim 2 3 gunlugunesandigimdaki cerezleri falan almislar ac kalmayim diye koymustu.
Annemlerden geldigimde gordum ki elisimlerinin bi bolumu kayip cam esyamlarim falanda.
evliligimizin 14.gunu sevgililer gunuydu esim gul aldi diye kiyamet koptu .
Emri vakiyle gorumceme 1 pike 2 yastik ordum .
Bu ara sagligimda hic iyi degildi.
2aylik evliyken kovdular beni..
2. haftamizdada kovmuslardi beni esyalarimi hazirladim erkek kardesimi aradim.
kardesim almaya geldi ama kayinvalidem diz coktu agladi esim birakamam dedi
Eski imam olan kayin babam arkamdan bin tane dedikodu cikardi
.6yil oldu ama hala imalarindan kurtulamadim .
buyuk kaynimin dusup kalkmadigi kadinkalmadi gorumcem 4 5 erkekle cikti ama ustu hepörtuldü.
Bu arada ilk bebegimi kaybettim
defalarca evi terkettim ama geri dondum asik olmustum kocama
cok fazla sey yasadim kocamin sevgisini kaybettim
simdi benim adim atmamla dokunuyor bana
Kayinvalidem herseyimize karisiyor bebegimi bile uzaklastirmaya calisiyorlar basariyorlarda galiba 2 gun once yine ayriligin esigin donduk