ne yapacağımı bilemiyorum

melis0742

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
19
5
44
Ben sahil bölgesinde kızıyla yaşayan bir bayandım 3 yıl önce eşimle tanışıp evlendik eşimin ilk benim ikinci evliliğim eşimin annesi ve babası ayrılmışlar önceden annesi beni basta çok sevdi ve istedi kaç defa evimize geldi tatil yaptı kızım kızım diyordu hep. Benim kızım büyümeye başlayınca ergenlik dönemine girmeye başlayınca biz baya sıkıntı çektik bi ara eşimle yapamadık sonra dayanamadık tekrar birleştik biz birleşince eşimin annesi ve babası benim ailemi arayıp çok kötü şeyler söylemişler ve eşimin arkadaşlarını arayıp ikna edin bırakın gelsin o kadını demişler ben şahit oldum bunlara ama eşim onlara hatalı olduklarını söyledi ve beni bırakmadı şimdi ben memeurum kızımı sahil bölgesinde büyütmek istemiyorum eşimin ailesi konyada bende konyadan geldim tekrar konyaya dönmek kızımı kendi ailemin desteğiyle büyütmek istiyorum ama eşim annesini çok seviyor ve bize gelip gidecek diyor bense çok kırgınım istemiyorum başka bir şehire gitsem kimseyi tanımıyorum cesaret edemiyorum ne yapacağımı bilemedim çaresizim