ne yapacağımı bilmiyorum.

dominomomo

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
10
0
29
Merhaba arkadaşlar. Benim dört senelik bir ilişkim var. Su zamana kadar dört beş kez ayrılıp baristik ikimizde birbirimizden vazgecemedik bir şekilde tekrar başladık. En son ayrılmamız benim yuzumdendi. Çok bunaltmistim onu. O bu ayrılık suresinde gezdi tozdu arkadaşlarıyla. Bir ortamda bi kızla tanışmışlar kız bundan etkilenmiş . ama o beni sevdiği için yüz vermedi. Sonra ben hatalarimi farkettim ve cabaladim baristok tekrar. Ben duzeltmisyim hatalarimi aramızda çok iyiydi bana karşı hic olmadığı kadar ilgiliydi. Birbirimizin özel hayatına müdahale etmiyorduk. Face sifrasini falan istemedim. Bigun girdim facesine şifresi genelde aynidir mail adresini de buldm girdim. Bi baktım aramalara kızları aramış hep. Sözde arkadaşları girmiş. Ama şubat ayında da ondan hoşlanan kıza bakmış. Sadece bi kere bakılmış ve bidaha bakılmamıs. Ama kizin yakın arkadaşı hala ekli facesinde. Ve ben bunu bilmiyordum. Sorduğumda ise kız sınıfından bi arkadaşına yazmış arkadaşı göstermiş bu kız bana yazıyor diye buda olanları anlatmış kızla. Simdi ben buna inanmıyorum ayrıldım sizce doğru mu yaptım. Bi akil verin nokur? Biraz uzun oldu biliyorum ama okuyun lütfen.

Ona karşı birşeyler hissettim mi diye sordum bin defa her defasında da hayır dedi. Hissetmiş olsam niye seninle olayım kız beni görmek için yapmadığı kalmadı dedi. Ama söyledikleri de inandırıcı gelmiyor. Eğer öyleyse niye en yakin arkadaşı senin hesabında ekli hala diye düşünüyorum ben de

Bence ikinizi birden idare etmeye çalıştı beceremedi yalan söylemesini de buna bağlıyorum.Erkekler böyle şeyleri marifetmiş gibi görürler.
Sevgilisi olduğunu bildiği halde yinede erkeğe yapışan kız hiç tanımadım hayatımda. kızın senden haberi yok bence.

Biz ayriyken kızla tanıştılar kız bundan hodlanmis. Sonra bu görüşmeyi kesti biz barostik. Biz baristiktan iki uç hafta sonra falan kız başkasıyla cikamaha başladı. Benimleyken kız buna bulasmadi yani biz ayriyken yanasmis

Konuşmamış yani sadece bakmış, tamam ben yanlış anlamışım orayı.
Yinede birşeyden kuşkulanıyorsan büyük ihtimalle doğrudur onu tanıyan sensin sonuçta. yalan söyleyip söylemediğini anlayabilirsin.

Sorun zaten tanışmaları değil. Biz çıkmaya başladıktan sonra face de kızı aratmadı bakması yani. Bi kere bakmis

4 senene yazık olmuş. Ama,şöyle bir söz vardır. ' Asla pişman olmayın.Eğer sonucu iyiyse, mükemmel. Eğer sonucu kötüyse bu bir tecrübedir ' dıye. Aynen öyle..

Merhaba arkadaşlar. Benim dört senelik bir ilişkim var. Su zamana kadar dört beş kez ayrılıp baristik ikimizde birbirimizden vazgecemedik bir şekilde tekrar başladık. En son ayrılmamız benim yuzumdendi. Çok bunaltmistim onu. O bu ayrılık suresinde gezdi tozdu arkadaşlarıyla. Bir ortamda bi kızla tanışmışlar kız bundan etkilenmiş . ama o beni sevdiği için yüz vermedi. Sonra ben hatalarimi farkettim ve cabaladim baristok tekrar. Ben duzeltmisyim hatalarimi aramızda çok iyiydi bana karşı hic olmadığı kadar ilgiliydi. Birbirimizin özel hayatına müdahale etmiyorduk. Face sifrasini falan istemedim. Bigun girdim facesine şifresi genelde aynidir mail adresini de buldm girdim. Bi baktım aramalara kızları aramış hep. Sözde arkadaşları girmiş. Ama şubat ayında da ondan hoşlanan kıza bakmış. Sadece bi kere bakılmış ve bidaha bakılmamıs. Ama kizin yakın arkadaşı hala ekli facesinde. Ve ben bunu bilmiyordum. Sorduğumda ise kız sınıfından bi arkadaşına yazmış arkadaşı göstermiş bu kız bana yazıyor diye buda olanları anlatmış kızla. Simdi ben buna inanmıyorum ayrıldım sizce doğru mu yaptım. Bi akil verin nokur? Biraz uzun oldu biliyorum ama okuyun lütfen.
Aslında sen hatalarını düzeltmedin.Sadece ilişkiyi yeniden kazanmak için düzelirmiş gibi yapıp kendini sıktın.Sonra düzeldiğine inandığın noktada kıskançlık,güvensizlik,araştırmak kurcalamk sorgulamak gibi huylarına geri döndün.

Evet, kıza karşı birşey hissetmemiş. Profilini inceleyip dişine göre olmadığına karar vermiş.

Ayrılmakla doğru mu yaomisim peki sizce? Kızlara bakmış sonuçta. Siz olsanız ne yapardınız fikirlerinizi neler?

Faceden bakmasında sorun yok ama sizin ilşki iyice laçkalaşmış 4 kere ayrılıp barışmak ne oyun değil bu

Sürekli ayrılmayın bence. Tartışın çözüm üretin her sorunda ayrılmayın.
Ayrılıyorsanız da son olsun dönmeyin. İlişki çok yıpranıyor çünkü.

Evet çok yıprandı. Çok kirildim üstelik başkalarına baktığını gördüm, Kafan takacagin kimse yok hesabında dedi bin kere. Sadece sinifimdaki kızlar var dedi. Bir suru başka kız ekliymis. Gozumun içine baka baka bi suru yalan söyledi yani.

Seni seviyor olsa
aklı sen de olur başka kızlarda değil
nedir bu merak neden bakma gereği duyuyor

X