Merhaba bayanlar çözemediğim bi problemim var yardımcı olursanız sevinirim.yedi ay önce evlendim. Eşim son çocuk.anne babası için yaşlı dediler ellerinde para yok dediler söz nişan çeyiz düğün yani evliliğimizin hiçbir aşamasında maddi manevi destek vermediler.ki söyledikleri kadar yaşlı değiller.neyse eşim yapabileceği her şeyi yaptı yapamadığını da ben sorun etmedim.düğünümüzü benim ailem ve eşim yaptık.kayinvalidem ve kayinpederim misafir gibi geldiler düğüne bir çeyrek altın takıp gittiler.(ne kadar taktıkları önemli değil ama sonrasında yaptıkları için yazıyorum).geçen ay kayinvalidem eşimi aramış düğünde taktığımız takıyı borç etmiştim herkes takıyor biz takmazsak ayıp olur diye geri ver borcu ödeyelim demiş.altını almaya geldikleri gün benim moralim bozuktu (bir altın için değil tabiki insan gelinine ve oğluna nasıl böyle davranabilir kaldı ki düğünün hiçbir aşamasında yardım etmemişler dolayısıyla biz takı falan beklemiyorduk zaten.)kg geldi hiçbirşey olmamış gibi davranıyor bana niye durgunsun dedi.bende ilk defa ellerini opmedim yok birşey dedim odadan çıktım. Eşime biraz yürümek istediğimi söyledim evden çıktım .eşim de altını verirken kızmış bağırmış kv bunun üzerine küstü bizimle.geçenlerde bir davette karşılaştık ben gidip ellerini öptüm aramızdaki tatsizligi kimse anlamasın diye ama kv tanımadığım o kadar kişinin içinde o benim oğlum değil mehmet in (benim babam) oğlu kimsenin bizi arayıp sorduğu yok gibi laflar etti.bende birşey demedim kalktim eşimin bulunduğu odaya gittim. Şimdi benim iki problemim var birincisi kv karşı nasıl davranmaliyim sizce. İkincisi eşim ben birşey olmamış gibi davranacam ne yapsalar da onlar annem babam sende istemiyorsan konuşma istemiyorsan yanlarına gitme diyor. Bu bana pek mantıklı gelmiyor . Bir de ssizin yorumlarinizi almak istedim. Kusura bakmayın çok uzun yazdım umarım derdimi anlatabilmisimdir.