Ne yapayim cok utandim

noira

Pişmanlık Başa Bela.
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
86
13
31
Ben bu gun bir muzik ogretmenligi yetenek sinavina girdim agsl cikisliyim ve aslinsa iyi bir kulagim vardir ama kazanamadim olabilir o sirada stres belki filan ama nyse ben bir arkadasimda kaliyor iki haftadir calisiyordum ailem kazanamadigimi ogrenince telefonda onlar kendini dusunur seni dusunmez tarzi kotu yani kotu degil o aninin uzuntusu ile kaba konustu arkadasim uzuldu agladi cok utandim halbuki fransizca ogretmebligine yerlestim hani muzigi deniyecektim sadece cok utandim arkadasimin gonlunu almak icin ne desem bilemiyorum ya iki arada bi derede kaldim ailem ayri ustume geliyor ben arkadasima uzuluyorum...

Telefondan yaziyorum ve rahat bir model degil annem telefonsa arkadasim icin onlar seni hic dusunmez kendilerini dusunur tarzi bi laf etti.arkadasimda bunu duydu uzuldu agladi utandim bu durumda

Telefondan yaziyorum ve rahat bir model degil annem telefonsa arkadasim icin onlar seni hic dusunmez kendilerini dusunur tarzi bi laf etti.arkadasimda bunu duydu uzuldu agladi utandim bu durumda
tamamda işte arkadaşınızla sizin kaybetmeniz arasındaki o kel alaka bağlantıyı anlayamadık

Kırmak istemiyorum ama bende ütüden yazmıyorum, cogumuz telefondan giriyor. Neyse o konuya fazla girmiyorum, annen neden arkadasın icin kendini düşünür dedi, onu anlayamadım (k)?

Hiç bişey anlamıyorsunuz :KK67: :63: :KK53:

Arkadaş bi sınavdan kalmış ve ailesi de arkadaşın sınava hazırlanırken evinde kaldığı arkadaşını suçlamışlar
Bu telefon görüşmesine de ev sahipliği yapan arkadaş şahit olmuş ve kırılmış haliyle

Konu sahibine tavsiyem ailenizin bazen böyle yersiz konuştuğunu söyleyin arkadaşınıza
Onların söylediği bişey yüzünden bu kadar üzülmemesini söyleyin
Onların adına özür de dilediniz mi hallolur diye düşünüyorum
Sizi de mahçup etmişler sonuçta

Dombik hanımcım ben anladım. Şimdi konu sahibi arkadaşında kalıyormuş, o esnada sınavı kazanamama haberi gelmiş. Bunu da annesine iletirken, annesi de arkadaşının umrunda olmaz senin kazanamaman demiş. Bunu da arkadaşı duyup üzülmüş. Annesinin bu lafları yüzünden utanıyormuş. :KK52:

Dombik hanımcım ben anladım. Şimdi konu sahibi arkadaşında kalıyormuş, o esnada sınavı kazanamama haberi gelmiş. Bunu da annesine iletirken, annesi de arkadaşının umrunda olmaz senin kazanamaman demiş. Bunu da arkadaşı duyup üzülmüş. Annesinin bu lafları yüzünden utanıyormuş. :KK52:
Teşekkür ederim sevgili hemcinsim. :KK60:
noira üzülmeyin arkadaşınızdan aileniz adına Özür dileyin. Sizin tabiki öyle düşünmediğinizi geçen zamanda çok yardımcı olduğunu arkadaşınıza belirtin. Siz zaman geçirdiniz arkadaşınızla aileniz değil bilemezler o yüzden üzülmeyin Onlarda teselli etmek için öylesine söylemişlerdir belkide.

tekrar teşekkürler kendiylesorunlu hanımcım :KK52:

Teldeki özel konusmalarınızı ulu orta yerde niye yaptın..
Hoparlor mu acıktı..
Arkadasınla kulak kulağa mı dınlıyordunuz anneni..

Yanı annenın sana soyledıklerını nasıl duyuyor arkadaşın..

Çok tatlısın canım yaaa:))) ütüden yazmıyorum! :)))
Tesekkür ederim tatlım, o senin tatlılıgın :KK19: konusu anlaşılmayan, noktalama işareti kullanmayan herkes "telefondan girdiğim icin böyle yazdım" diye bahane üretiyor, yani cogumuz telden giriyoruz, benimkinde nokta virgül varsa onunkindende vardır diye düşünüyorum :KK45:

X