Arkadaşlr öncelikle yazacağım şeyler uzun ama lütfen okuyup bana fikir verin. Bundan 3 yıl önce bi sevgilim oldu daha doğrusu çok bağlı bi sevgililik değil erkek arkadaşım askerdeydi bana bir takım ihtiyaçlarından bahsetti ben normal hayatta kimseyle daha öpüşmemiş bi insanım çok dikkat ederim bu konulara ama öyle dedi böyle dedi beni sanal sex yapmaya ikna etti keşke yapmasaydım it gibi pişmanım. Daha sonra askerliği bitti biz bi ara konuşmadık sonra bana tekrar yazmaya başladı aslında çok komik bir insandır ben onunla konuşurken çok gülüyodum ama tabi iş burda bitmiyo benden tekrar aynı şeyi istedi konuşmalarda bi yakınlaşma oldu yine aramızda öyle bi konuşma geçti biz onunla sürekli ayrılıp barışıyoduk uzun süre ayrı kalıp sonra tekrar barışıyoduk falan. Herneyse bu arkadaş 5 ay önce tekrardan yazdı konuşmaya başladık çok güldürüyodu beni sonra bana beni özlediğini söyledi cinsel konuşmaya başladı ben artık bu tarz şeyleri istemediğimi söyledim bana hakaret etmeye başladı piskolojisi bozulmuş belliydi. Beni zorlamaya kalktı okuduğun ünide seni rezil ederim tarzı cümleler kurdu korktum bende kabul ettim fakat bunun ardı gelmedi. Bei başkasıyla paylaşamıyodu resmen delirmişti en son ayrıldığımızda bana yinr hakaret etti ben heryerden engelledim onu ve facebooktan herkese açık fotoma yorum yaptı onunla olan konuşmalarımızı yorum olarak atmış ben hemen sildim fotoğrafı bana fotoğraftaki arkadaşlarına atıcam konuşmalarımızı dedi tehdit etti ben hemen engeli açıp mesaj attım hatta yalvardım lütfen yapma diye beni şuan resmen köle gibi kullanıyo ben ona sert çıkamıyorum çünkü korkuyorm dahada kötüsü benim ilerde sevgilim olmayacak mı diye üzülüyorum bu manyk yüznden olmayacak sanırım onunla konuşmayı kestiğim an yine tehditlere bŞlayacak konuşmaları arkadaşlarıma atmasından çok korkuyorum biterim ben ne yapıcam ben lütfen yadırgamayın beni şu durumumu anlamaya çalışın