Ne yapicagimi bilmiyorun

Dembu

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
235
58
Ne diyim nerfen basliyim bolmiyorum epey zamandir bu grubu takip ediyorum uye olmak simdi nasip oldu..bn 6 aylik evliyim veEiliskiye giremiyprum geCn gun doktora gittik ve ozaman ogrendim gitmedigimide sindu diceksinz ne sacmalik bu diye vajinusmus da pldugumu zanneymiyorun aklim durdu artik sanki ne yapicagimi bilemedim

Belki eşinizde problem vardır. Sadece kendinizde suç aramayın bazen erken boşalma problemi yaşayan erkeklerde de bu problem olabiliyor.
Yada sizin korktunuz bişey mi var bilinç altınızda? Kafanı rahatlatıcak şeyler bulun ve bilinç altınıza canım acımıyoru yerleştirmeye çalışın. İlişki esnasında canınız acısada eşinize canım acıyor demeyin kesinlikle yoksa hep sizin yüzünüzden olmuyor moduna giriyor erkekler. Sabırla bu işi çözümleyiceğinize inanıyorum. Kafanıza takılan bişi olursa msj atabilirsiniz bende ilk evlendiğimde 3 ay ilişkiye girememiştim Allaha şükür kendi kendime yendim

Belki eşinizde problem vardır. Sadece kendinizde suç aramayın bazen erken boşalma problemi yaşayan erkeklerde de bu problem olabiliyor.
Yada sizin korktunuz bişey mi var bilinç altınızda? Kafanı rahatlatıcak şeyler bulun ve bilinç altınıza canım acımıyoru yerleştirmeye çalışın. İlişki esnasında canınız acısada eşinize canım acıyor demeyin kesinlikle yoksa hep sizin yüzünüzden olmuyor moduna giriyor erkekler. Sabırla bu işi çözümleyiceğinize inanıyorum. Kafanıza takılan bişi olursa msj atabilirsiniz bende ilk evlendiğimde 3 ay ilişkiye girememiştim Allaha şükür kendi kendime yendim

Bilmiyorum ama biliyorum tek suclu ben degilim ondaa suc vaf ve bnu soyluyorum ona yine olmuyo..nasil yendiniz siz luyfen soyleyi?ve cok dua edin..

evlılıgımın ılk 6 ayı vajınısmusla gectı
kızlık zarı cıkartma ve vajına genısletme amelıyatı oldum
ona ragmen ıse yaramamıstı
kadınlar cıldırmıs nasıl yapabılıyolar anlamıyorum dıyodum :KK70:
meger tum hata kendımı kasmam acıyacak dıye korkmammıs :KK70:
yenersın...
kendını cok zorlama ve korkutma akısına bırak

B
evlılıgımın ılk 6 ayı vajınısmusla gectı
kızlık zarı cıkartma ve vajına genısletme amelıyatı oldum
ona ragmen ıse yaramamıstı
kadınlar cıldırmıs nasıl yapabılıyolar anlamıyorum dıyodum :KK70:
meger tum hata kendımı kasmam acıyacak dıye korkmammıs :KK70:
yenersın...
kendını cok zorlama ve korkutma akısına bırak
Ne muylu sizin icin emin olun kendimi cok asiri kasmiyorjm vajinusmus olsa esimi hic kendime yanastrmazdim galiba off allahim sen hepimize yardim et dusunmekten yoruldum artik..iyiki bu sayfa var kendimi tek zannederdim ama degilmisim tabi bnada sevnsemmi uzulsem mi bilemedim..ama en azindan icimi dokebiliyorum:KK43:

B
Ne muylu sizin icin emin olun kendimi cok asiri kasmiyorjm vajinusmus olsa esimi hic kendime yanastrmazdim galiba off allahim sen hepimize yardim et dusunmekten yoruldum artik..iyiki bu sayfa var kendimi tek zannederdim ama degilmisim tabi bnada sevnsemmi uzulsem mi bilemedim..ama en azindan icimi dokebiliyorum:KK43:
esınızle alakalı olabılır ozaman
boyle konular cok acılıyor ıstersenız gecmıs konulara bakın nasıl yendıklerını acıklayan onerıde bulunanlar var
cok gecmıs olsun ama duzelır zamanla canını sıkma

Bilmiyorum ama biliyorum tek suclu ben degilim ondaa suc vaf ve bnu soyluyorum ona yine olmuyo..nasil yendiniz siz luyfen soyleyi?ve cok dua edin..
Zamanla olur akışına bırakın ama suçlayıcı olmayın çok zor zamanlar geçirdim çok ağladım hep kendimi eksik hissetmeye başladım ve kendime dedim ki o senin eşin kendini eşine teslim etmelisin die karar verdim acısada eşime acımıo dedim acıo lafını acımıo die değiltridim bazen bağırındığımda oluodu eşim diodu acıdı mı hayır acımadı diodum :) sizde acının yerini değiştirin ve sürekli denemeler yapın süslenin püslenin istekli olduğunuzu eşinize belli edin ama kırıcı olmadan devam etmekten yılmadan sabırla

X