- 14 Nisan 2015
- 531
- 477
Bir Dizi izlemiştim ve çok etkilenmiştim. Kadın ölmeden önce yaşamak istediklerini bir not defterine yazmıştı. Her istediğini gerçekleştirdiğinde o not defterinin bir sayfasını doldurmuştu. Dizinin sonunda kadın ölmemişti. Ve kadının eski halinden eser kalmamıştı. Kanserle savaş veren ama sapasağlam kendi ayakları üzerinde duran bir kadın yaratmıştı kendinden. Ve bende bugün aynı şeyi yapmaya karar verdim. Bir not defteri alacağım ve yapmak istediklerimi oraya yazacağım. ve belkide bu bana umut etmeyi, hayal etmeyi, ve daha iyi yaşamayı öğretir.
Kısacası yapmak istediklerim:
Yeni Bir Dil Öğrenmek
İçimden geldiği gibi gülebilmek
İnsanların içinde rahat bir şekilde konuşabilmek
Yüksek sesle köprüden yada herhangi yüksek bir yerden bağırmak. (çok rahatlatıyormuş)
Koreye Gitmek (Bunu yakında gerçekleştireceğim)
Duaları Ezberlemek(bütün duaları bilmiyorum çok utanç verici)
Yeni İnsanlarla tanışmak
Şarkı söylemeyi öğrenmek
Tiyatroda bir günde olsa oynamak
Aşık olmak
Tekrardan resim yapmaya başlamak
Spor yapıp zayıflamak
Faydalı kitaplar okumak...... vb daha birsürü şey.
sizinde yapmak istediğiniz bu tür şeyler varsa yazabilirsiniz. Belki birbirimizin hayallerinden destek alıp daha sağlam kendi ayaklarımızın üzerinde yaşamayı öğreniriz.
Kısacası yapmak istediklerim:
Yeni Bir Dil Öğrenmek
İçimden geldiği gibi gülebilmek
İnsanların içinde rahat bir şekilde konuşabilmek
Yüksek sesle köprüden yada herhangi yüksek bir yerden bağırmak. (çok rahatlatıyormuş)
Koreye Gitmek (Bunu yakında gerçekleştireceğim)
Duaları Ezberlemek(bütün duaları bilmiyorum çok utanç verici)
Yeni İnsanlarla tanışmak
Şarkı söylemeyi öğrenmek
Tiyatroda bir günde olsa oynamak
Aşık olmak
Tekrardan resim yapmaya başlamak
Spor yapıp zayıflamak
Faydalı kitaplar okumak...... vb daha birsürü şey.
sizinde yapmak istediğiniz bu tür şeyler varsa yazabilirsiniz. Belki birbirimizin hayallerinden destek alıp daha sağlam kendi ayaklarımızın üzerinde yaşamayı öğreniriz.