Ne Yapmak İsterdiniz.

GDragon

Kalp Her Zaman SOLdan Atar
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
531
477
Bir Dizi izlemiştim ve çok etkilenmiştim. Kadın ölmeden önce yaşamak istediklerini bir not defterine yazmıştı. Her istediğini gerçekleştirdiğinde o not defterinin bir sayfasını doldurmuştu. Dizinin sonunda kadın ölmemişti. Ve kadının eski halinden eser kalmamıştı. Kanserle savaş veren ama sapasağlam kendi ayakları üzerinde duran bir kadın yaratmıştı kendinden. Ve bende bugün aynı şeyi yapmaya karar verdim. Bir not defteri alacağım ve yapmak istediklerimi oraya yazacağım. ve belkide bu bana umut etmeyi, hayal etmeyi, ve daha iyi yaşamayı öğretir.
Kısacası yapmak istediklerim:
Yeni Bir Dil Öğrenmek
İçimden geldiği gibi gülebilmek
İnsanların içinde rahat bir şekilde konuşabilmek
Yüksek sesle köprüden yada herhangi yüksek bir yerden bağırmak. (çok rahatlatıyormuş)
Koreye Gitmek (Bunu yakında gerçekleştireceğim)
Duaları Ezberlemek(bütün duaları bilmiyorum çok utanç verici)
Yeni İnsanlarla tanışmak
Şarkı söylemeyi öğrenmek
Tiyatroda bir günde olsa oynamak
Aşık olmak
Tekrardan resim yapmaya başlamak
Spor yapıp zayıflamak
Faydalı kitaplar okumak...... vb daha birsürü şey.

sizinde yapmak istediğiniz bu tür şeyler varsa yazabilirsiniz. Belki birbirimizin hayallerinden destek alıp daha sağlam kendi ayaklarımızın üzerinde yaşamayı öğreniriz.

ne desem bilemedim....
ama hep doğu da küçük bir köyde öğretmen olmayı hayal etmişimdir orada yaşamak maaş günü onlara küçük hediyeler alarak sevindirmek falan.....
pek mümkün görünmüyor bu....
ama lise öğretmeni olmak için bi yoldayım....
bir nevi bu konuda takip edeceğim ışığım var.....
dünyayı gezmek....eşim ve çocuklarımla....
çocuklarımın iyi işler yaptıklarını görmek.....
senin de dediğin gibi öbür dünyaya yatırım yapmak....

Ben de Kore'ye gitmeyi cok istiyorum. İnsallah ölmeden önce görürüm Min Ho'yu, So Ji' yi vs.. :KK66:
Bunun dısında arkadaslarımla beraber bir tatile cikmak, bir ormanda kamp kurmak falan cok iyi gelirdi aslinda..

ne desem bilemedim....
ama hep doğu da küçük bir köyde öğretmen olmayı hayal etmişimdir orada yaşamak maaş günü onlara küçük hediyeler alarak sevindirmek falan.....
pek mümkün görünmüyor bu....
ama lise öğretmeni olmak için bi yoldayım....
bir nevi bu konuda takip edeceğim ışığım var.....
dünyayı gezmek....eşim ve çocuklarımla....
çocuklarımın iyi işler yaptıklarını görmek.....
senin de dediğin gibi öbür dünyaya yatırım yapmak....

Çok güzel hayallerin var. ama çabalarsak belki olabilir :)

Ben de Kore'ye gitmeyi cok istiyorum. İnsallah ölmeden önce görürüm Min Ho'yu, So Ji' yi vs.. :KK66:
Bunun dısında arkadaslarımla beraber bir tatile cikmak, bir ormanda kamp kurmak falan cok iyi gelirdi aslinda..

Minhoyu değilde so jiyi benimde göresim var :KK70: tatil, kamp fikri de çok güzel. inaşallah bir gün olur.

bende Mısır'a gitmek istiyorum ama inş nasip olur, piramitleri falan görmeyi çok istiyorum, diğer hayalim zaten mucize

bende Mısır'a gitmek istiyorum ama inş nasip olur, piramitleri falan görmeyi çok istiyorum, diğer hayalim zaten mucize

Mısırı bende çok görmek istiyorum ordaki tarihi yerleri, Arkeolog olmak çok isterdim. mısır deyince aklıma gelir hep.

Bende ailemle birlikte önce Türkiye'yi sonra dünyayı gezmek istiyorum. Belki gezdikçe para kazanacağımız bir iş falan buluruz.:KK51:yeni diller öğrenmek istiyorum, üniversite de okumak istiyorum, bu yoldayım zaten.:KK16: Ne bileyim o kadar çok hayalim var ki...:KK14:

Bende ailemle birlikte önce Türkiye'yi sonra dünyayı gezmek istiyorum. Belki gezdikçe para kazanacağımız bir iş falan buluruz.:KK51:yeni diller öğrenmek istiyorum, üniversite de okumak istiyorum, bu yoldayım zaten.:KK16: Ne bileyim o kadar çok hayalim var ki...:KK14:

O zaman ne yapıyoruz. Bi not defterimize hayallerimizi yazıp bunları tek tek gerçekleştirmeye çalışıyoruz. :KK16: inşallah ben öyle yapmak istiyorum. geriye doğru bakıyorum da çok faydasız geçirmişim ömrümü :KK14:

X