Ne yapmalı

Vermeliyiz

• Hayr biraz daha bekleyin

OY: 11 64,7%
  • Evet hemen verin

OY: 6 35,3%

• Ankete Katılan
    17

ankamaras11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
48
29
3
31
Geçen gün konu açmıştım yeğenimle ilgili otizm düşünüyorumz diye bir piskiyatrı gördü
Uyaran eksikliği tanısı aldı otizm değil dedi
Kreş önerdi
Bulunduğumuz sehirde covid çok yok ( yeğenimin bulunduğu şehirde)
Ama gene de yeni vakalar çıkmış
Sizce hemen vermeli mi kreşe yoksa biraz daha beklemeli mi?

Geçen gün konu açmıştım yeğenimle ilgili otizm düşünüyorumz diye bir piskiyatrı gördü
Kreş önerdi
Kaç yaşında ?

benim yeğenimde nisanda 3 yaşını bitirdi daha yeni yeni konuşuyor o da cümle kurmuyor tek kelimeler. ama her derdini anlatabilecek kadar hareketlerine dikkat eden bir çocuk otizmli çocuk çok farklı birşey öyle göründüğü kadar kolay değil.
Eğer dikkatli bir çocuksa ve laftan anlıyorsa kreşe verilebilir. Ama biraz daha bekleseler daha iyi derim ben.

benim yeğenimde nisanda 3 yaşını bitirdi daha yeni yeni konuşuyor o da cümle kurmuyor tek kelimeler. ama her derdini anlatabilecek kadar hareketlerine dikkat eden bir çocuk otizmli çocuk çok farklı birşey öyle göründüğü kadar kolay değil.
Eğer dikkatli bir çocuksa ve laftan anlıyorsa kreşe verilebilir. Ama biraz daha bekleseler daha iyi derim ben.
Yo kreşe zaten kesin gidecek de aile pandemi için endişe duyuyo bişey faln olur diye malum salgın tehlikelisi geçmiş değil

Simdi gondermeyin,annesi ozel olarak ilgilensin. Virus muhabbetleri biraz azaldiginda yavrucak da buyumus olur oyle verirsiniz krese

ben yerinizde olsam vakit kaybetmeden verirdim.
su an sinif mevcutlari normalden daha azdir, alismasi acisindan da kolay olur.

Zaten her halukarda krese gidecekse sonbahardansa yaz aylari daha iyi olacaktir. Sadece yazin uzun bir tatil planlaniyorsa belki tatil sonrasi baslatmak daha iyi olabilir.

Kreş önerdi
Belirtiler nelerdi ? 3 yaşından once aslında pek belli olmuyor otizm 2 yaş civari çocuklar yeni yürüdüğü için dış dünyaya ilgileri az olabiliyor bazı çocuklar da. Benim kızım da öyleydi suan herşeyi konuşuyor uyaran eksikliği çok oluyo artık çocuklar da TV telefon kesmisinizdir zaten bir de kreş çok iyi geliyo kızım 6 ay gitti çok faydası olmadı sanmıştım meğerse biriktirmiş hep şimdi çok daha iyi durumda

Belirtiler nelerdi ? 3 yaşından once aslında pek belli olmuyor otizm 2 yaş civari çocuklar yeni yürüdüğü için dış dünyaya ilgileri az olabiliyor bazı çocuklar da. Benim kızım da öyleydi suan herşeyi konuşuyor uyaran eksikliği çok oluyo artık çocuklar da TV telefon kesmisinizdir zaten bir de kreş çok iyi geliyo kızım 6 ay gitti çok faydası olmadı sanmıştım meğerse biriktirmiş hep şimdi çok daha iyi durumda
Tekrarlayan davranışlar ve konuşmama başka bi belirti yok
Verilecek kreşe zaten ama malum virüs var o yüzden biraz dah beklesek mi diyoruz

Tekrarlayan davranışlar ve konuşmama başka bi belirti yok
Verilecek kreşe zaten ama malum virüs var o yüzden biraz dah beklesek mi diyoruz
Hım anladım ben de bu yollardan geçtim kreş çok faydası oldu kresten sonra da masal kitabı dinlemeye başladı ondan sonra konuşması da arttı bol bol masal okuyun o zaman sadece konuşma sorunu varsa

Back
X