Herkese merhaba. Biz eşimle 12 yıldır beraberiz. 6 yılı sevgililik, 6 yılı evlilik. 17-18 yaşından beri birlikteyiz anlayacağınız. Bu zamana kadar her şeyi birlikte yaptık. Hesap kitap asla ayırmazdık. Ben hep çalıştım (pandemide 6 ay kadar çalışmadım sadece) kazandığım parayıda hep eve ortak ettim. Yani bizde hiç senin paran benim param muhabbeti olmadı bence olmamalı da. Eşimin yıllarca mahkemesi yüzünden bankada hesabı olmadı. Üzerine icrası vardı. Evlendiğimizde çok sorun yaşadık. Eve icra mı gelmedi borçlar mı ödenmedi neler neler. Düğün takılarımızı ailesi aldı vermedi, icradan eşime ödeme çıktı sıfır aldığımız aracı satıp ödedik vs derken düzlüğe çıkamadık bir türlü. Bu süreçte üst üste krediler çektik birlikte ödedik. Eşimin dava dosyası kapandı ve banka hesapları açıldı. Bu süreçte düşük limitli bir kredi kartı da çıkardı bunu da ben önermiştim kredi puanı yavaş yavaş yükselsin diye. limiti 2000 tl idi. Sonralarda eşimi kumar oynarken yakaladım ilk yakaladığımda bidaha oynamıcam dedi tekrar yakaladım bu kez ciddi konuştum ayrılmaya getirdim konuyu çok ağladı çok yeminler etti oynamayacağım diye tamam dedim o günden beri de yakalamadım açıkçası. Şimdi bugüne kadar hep benim kredi kartlarımı kullandığımız için limitlerim yüksek. Eşiminde uzun süredir banka hesapları vs açık. Ben eşime sormadan başka bankadan kart bile almam. Bütün limitlerimi ödemelerimizi söylerim ama ona dün banka hesabına bi girer misin dedim girmem dedi. Neden dedim istemiyorum göstermek dedi. Şok oldum. Ama üstelemedim çünkü sebebini bulacağımdan çok eminim.Tamam kendin bilirsin dedim hiç bişey demeden gittim yattım. Bana banka hesabını göstermemesi altında bir sebep var ama o sebebi söylemedi. Kavga çıkarsa söylemek zorunda olacağını bildiğinden de uzak duruyor benden kaçıyor yani dün salonda yatmış o derece. Sizce ne yapmalıyım üzerine gidip öğrenmeli miyim, kendi haline bırakıp söylemesini mi sağlamalıyım? Bu zamana kadar asla para mevzusu geçmezken banka hesabı açtıktan sonra bu hareketleri yapması beni çok üzüyor kendimi keriz gibi hissediyorum açıkçası ne yapayım kızlar çok çaresiz kaldım