- 4 Mart 2015
- 8
- 0
- 25
- Konu Sahibi babybluedreams
Merhaba ben 16 yaşıma yeni girdim. Yaklaşık 8 aydır epilatör kullanıyorum. Yazın kullanmaya başladım. Her gün kollarımdaki tüylerimi alıyordum. Kışın tüylerimi arada sırada alıyorum ama bahar yavaş yavaş geliyor. Yaza kollarımdaki ve bacaklarımdaki tüyler daha kısa ve az çıksınlar diye dünden itibaren yine epilatörü kullanmaya başlamıştım ki bugün kadınlar kulübünde epilatörlerin batık yaptığını ve bunları geçirmek için türlü türlü şeyler denediklerini okudum. Bende henüz batık olmadı ama olmasından korkuyorum. Bi arkadaşım kol ve bacaklar için kartuşlu sir ağdayı, bikini ve koltuk altı için de minik teneke ağdaları önerdi. Bunları araştırdım bazı bayanlar kullanmakta zorluk çekiyormuş. Ağda yapışıyormuş, soğuyormuş vs. Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. Sizce kartuşlu ve teneke ağdaları satın almalı mıyım ? Henüz 16 yaşımdayım ilerde sıkıntı çekmek istemiyorum. O yüzden doğru yöntemi öğrenip onu uygulamalıyım. Kartuşlu ve teneke ağdaların ikisinin de kolay ve hızlı bir şekilde kullanımını ve fiyatlarını bilen varsa yazabilir mi lütfen ? Kullandığınız ağdaların resimleri varsa buraya atarsanız çok sevinirim dışarı çıktığımda satın almamı kolaylaştırır. Cevapları için Şimdiden herkese çok teşekkürler...