ne yapmalıyım yardım erdemisiniz ? :(((

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
22 yasındayım 2 yıllık mutsuz evliligim ve 1 yasında bi oglum var ewliligi babamın baskılarından bi kacış olarak düşündüm. babam ; baskalarının cocuklarını hep öven dışarıdan herkezin ne kadar modern bi baban var dedigi ama ewde sus yapma etme cıkma sizden bişey olmaz laflarını tekrarlayan bi insandı hep... eşimin o sewecenligi cezbedici konuşmalrından mı etkilendim bilmiyorum hep gözümde mükemmel kusursuz bi insan olmuştu eşimle flört dönemindeyken yöneticilik yaptıgım bi sitedede birisiyle tanıstım adı ahmet herseyimiz birebirdi düşünceler yorumlar cogu şey ama eşim hep tekti beynimde. ahmet sırf tanısmak için aksaraydan bulundugum ile geldi tanıstık görüştük derken bi gün benden hoşlandıgını görüştügüm kişiyle (eşimle) ayrılırsam evlenmek istegini söyledi sasırdım konusmaya dewam ettik ama o konu acılınca hep konuyu degiştirdim derken yanlış yaptıgımı anladım we eşimle ewlenmeye karar werdim hersey apar topar olmustu babam ne kadar istemesede annem ablamlar bi yandan ikna etmişlerdi nişanlandım ve baya sorunlar yasadım :(( eşimin ailesinin tavırları cahillikleri belli ediyodu gelecegi ama bi laf varya ailesiyle evlenmiyosun ( koca bi yalan). ahmetle o sıralarda görüştüm nişanı atmam için yalvardı geliyim kacırıyım dedi kabul etmedim gel ikimizide yakma dedi yooooooookk inadım inatya ewlenecem...o sıralar polisti seni unutmak için gidicem buralardan dedi güldüm heee gidersin dedim bana hiç inanmadın ama bunu canımla ödiycem unutma bu lafımı dedi kapadı ve bi daha ulasamadım ve hiç unutamadım :( ewlendim, o MÜKEMMEL eşim bi anda degişmiş ailesine (haşa) tapan bi insan olmustu o güzel dili bi anda hakaretler savuruyodu :(( face.de hep ahmedin adını arar oldum niye yaptıgımı bilmiyodum ama bulamıyodum tabi :( bi gün msj geldi 'unutamadım..' diye şok oldum oydu :( resimine baktım üzerinde askeri üniforma vardı yazan şunlar yasadıgı yer hakkari,yüksekova meslegi: özel harekatta komiser dondum kaldım elim ayagım titredi sadece ne işin var orda yazdım sözümü tuttum yazmış. arkadas olarak ekledim ama bişey yazmıyorum sadece paylasımlarını takip ediyorum biliyorum hata ama elimden bişey gelmiyo kimseye anlatamıyorum kınanıcam ayıplanıcam diye yardım edin nolurr :(((

Babamın baskısı demişsin halbuki anlattığına göre o kadar büyük bir baskıda yok. Bende zamanında çok baskı gördüm hemde çok abartı derecede ama asla birisiyle evlenmek bana bir kaçış gelmedi gelmemeli. Neyse olan olmuş artık şimdi yapman gereken eğer eşinle yapamayacağına inanıyorsan boşanmalısın çünkü nereye kadar gidecek böyle ve başkası şuan aklında varsa.... Ve sakın gidip onun büyüsüne kapılıp yine yanlış kararlar vermemelisin. Çünkü hala yaşın küçük ve yine yanlış kararlar verebilirsin.

hayatına hangisiyle devam edersin bilmiyorum ama biri varken diğeri olmasın.

aldatma sadece fiziksel değildir.

babadan kurtulmak icin kocaya,ondan da hayir gelmeyince bi baskasina.
yapmayin lutfen bunu.
siz neyi,kimi istediginizi bilmiyor musunuz?
2 yil ne ki?
once esinizle olan sorunlarinizi halledin.
cok mu cozumsuz,sonu olmayan bi evlilik mi bu?
yapmayin Allah askina.yanlis yoldasiniz.

Son düzenleme:
22 yasındayım 2 yıllık mutsuz evliligim ve 1 yasında bi oglum var ewliligi babamın baskılarından bi kacış olarak düşündüm. babam ; baskalarının cocuklarını hep öven dışarıdan herkezin ne kadar modern bi baban var dedigi ama ewde sus yapma etme cıkma sizden bişey olmaz laflarını tekrarlayan bi insandı hep... eşimin o sewecenligi cezbedici konuşmalrından mı etkilendim bilmiyorum hep gözümde mükemmel kusursuz bi insan olmuştu eşimle flört dönemindeyken yöneticilik yaptıgım bi sitedede birisiyle tanıstım adı ahmet herseyimiz birebirdi düşünceler yorumlar cogu şey ama eşim hep tekti beynimde. ahmet sırf tanısmak için aksaraydan bulundugum ile geldi tanıstık görüştük derken bi gün benden hoşlandıgını görüştügüm kişiyle (eşimle) ayrılırsam evlenmek istegini söyledi sasırdım konusmaya dewam ettik ama o konu acılınca hep konuyu degiştirdim derken yanlış yaptıgımı anladım we eşimle ewlenmeye karar werdim hersey apar topar olmustu babam ne kadar istemesede annem ablamlar bi yandan ikna etmişlerdi nişanlandım ve baya sorunlar yasadım :(( eşimin ailesinin tavırları cahillikleri belli ediyodu gelecegi ama bi laf varya ailesiyle evlenmiyosun ( koca bi yalan). ahmetle o sıralarda görüştüm nişanı atmam için yalvardı geliyim kacırıyım dedi kabul etmedim gel ikimizide yakma dedi yooooooookk inadım inatya ewlenecem...o sıralar polisti seni unutmak için gidicem buralardan dedi güldüm heee gidersin dedim bana hiç inanmadın ama bunu canımla ödiycem unutma bu lafımı dedi kapadı ve bi daha ulasamadım ve hiç unutamadım :( ewlendim, o MÜKEMMEL eşim bi anda degişmiş ailesine (haşa) tapan bi insan olmustu o güzel dili bi anda hakaretler savuruyodu :(( face.de hep ahmedin adını arar oldum niye yaptıgımı bilmiyodum ama bulamıyodum tabi :( bi gün msj geldi 'unutamadım..' diye şok oldum oydu :( resimine baktım üzerinde askeri üniforma vardı yazan şunlar yasadıgı yer hakkari,yüksekova meslegi: özel harekatta komiser dondum kaldım elim ayagım titredi sadece ne işin var orda yazdım sözümü tuttum yazmış. arkadas olarak ekledim ama bişey yazmıyorum sadece paylasımlarını takip ediyorum biliyorum hata ama elimden bişey gelmiyo kimseye anlatamıyorum kınanıcam ayıplanıcam diye yardım edin nolurr :(((

Hiç olgunlaşmadan,evliliğin ne olduğunu düşünmeden evlenmişsin.
Hala çok toysun.Hayata çok erken atılmışsın.

Öncelikle eski sevgilini silip unut derim.
Hayatımızdan çıkan herkesin hayatından sorumlu değiliz.
Onun öyle yaşaması gerekiyormuş,öyle olmuş.
Bunu sana yüklemesi veya senin suçlu hissetmen doğru değil.
Kimse bilemez eski sevgilisi mutlu mu değil mi.Hatta ilgilenmemeli.
İnsanların ruh durumunu bilemeyiz,bilmek zorunda değiliz.
Ben olsam ürkerim hatta.Saplantılı bir kişilik olduğunu düşünürüm.

Şimdiki hayatından mutlu değilsen,kendin için çaba göster.
Daha önce,iş başlangıcından sözetmişsin.
Bence,tekrar hamile kalmamaya dikkat et.Ve kariyerine odaklan.
Eşinle sorunlarını aşamıyorsan,boşanma yoluna gidersin.
Ama önce iş durumunu garantile ki baba evine dönme korkun olmasın.Veya tekrardan acele bir evlilik yapmayasın.

Böyle arada derede olmaz, mutsuzsan yapamayacağına inanıyorsan evliliğini bitirmelisin. Zaten bence aklın başka birine kayıyorsa yapıcı bir çaba gösteremezsin.

Belki şu an olan bir şey yok ama zaman geçtikçe, bunaldıkça aklın daha çok karışacak, yaşın çok genç. Eşin ne kadar kötü olursa olsun, başka biri gibi bir hatayı yapmamalısın, bu herşeyden önce kendine saygın için önemli.

Çok genç yaşta evlenmişsin, hala da küçüksün aslında, ablan yaşında biri olarak tek diyebileceğim; doğru birdir ve karar vermek gerektirir. Yuva yıkmak kolay değildir, bir de evladın var ama gönül işleri bazen mantığın önüne geçer, ömür boyu da mutsuz yaşanmaz. Sana önerim, boşanma kararı vereceksen bunu diğer kişi ile hiç görüşmeden yap. Başka birini düşünerek değil, evliliğini yürütüp yürütemeyeceğini düşünerek karar ver, insana yakışan budur.

sorunlarınız diğer kişiyle eşinizi sürekli kıyasladığınız
ve diğer tarafı ulaşamadığınız süreçte gözünüzde büyütmenizden
kaynaklanıyor olabilir mi?
belki evliliğinizde aşılmayacak problemler yoktur
belki de içten içe polis olanı istediğiniz için problemler gözünüzde büyüyordur?
çünkü ben babanızın anlattığınız kadarıyla
çok da abartılı bir tavrını görmedim sizi evlenmeye itecek kadar.
o zamanlar da evlenmeyi istediğiniz için babanızın tavırlarını büyütmüşsünüz gibi geldi.
ve şimdi de eşinizin tavırlarını istediğiniz şeye ulaşmak için büyütüyorsunuz gibi.
sakin kafayla oturup bi düşünün kimi, neyi ne kadar istiyorsunuz?
başkaları yüzünden mi bunları yapıyorsunuz yoksa gönlünüz böyle istediği için mi?

yorumlarınız için teşekkür ederim aslında onun bana unutamdım yazdıgı günden beri eşime karsı daha asabi oldum en küçük şeyde aglıyorum düsündügüm tek şey böyle olmayabilirdi o benim yüzümden orda ya şehit olursa düşündükçe bunalıma giriyorum iyice düşünmemeye çalışıyorum modelistlik üzerine egitimim var dahada pekiştirmeyi düşünüyorum belki bu şekilde kafamı dagıtırsam unuturum ama şuan zor gibi :(

herkesin hayatından eşinden önce gençlik yıllarında aşklar geliyor geçiyor.herkes böyle aklında eski sevgilisi varken evliliğni devam ettirmş olsaydı dünya ne kadar karmaşık olurdu.eski sevgilini unut.sen evli bir bayansın lisede aşk yaşamıyosun.aklını hiç kurcalama eski sevgilinle.eşin öğrenirse işler sarpa sarar.eski sevgilininde yaptığı hiç hoş değil.oyun oynar gibi bir yok oluyor bir hortluyor.böyle şey olmaz.eskiden nerdeymiş veya bilmiyomu evli olduğunu.işi gereği oraya gitmiştir ataması oraya yapılmıştır yoksa devlet nerden bilsin aşk acısı çektiğini ki oralara göndersin.senle ilgisi yoktur gitmesinin vicdan yaptırcak sana aklı sıra.sakın aklını karıştırma derim evliliğini düzene koymaya çalış.aklında bunlar varken bi yol alamassın.düzene girmiyosada çaresine bakarsın

yorumlarınız için teşekkür ederim aslında onun bana unutamdım yazdıgı günden beri eşime karsı daha asabi oldum en küçük şeyde aglıyorum düsündügüm tek şey böyle olmayabilirdi o benim yüzümden orda ya şehit olursa düşündükçe bunalıma giriyorum iyice düşünmemeye çalışıyorum modelistlik üzerine egitimim var dahada pekiştirmeyi düşünüyorum belki bu şekilde kafamı dagıtırsam unuturum ama şuan zor gibi :(

Eşinle değil,diğeriyle evlenseydin belki yine aynısı olacaktı.
2 yılın sonunda hayalkırıklığı ve facete eski sevgiliyle(şimdiki eşle) karşılaşma...

Kaçan balık büyük olur.Onunla olsaydım daha mutlu olurdum diyerek hayatını zorlaştırma.
Hakkari'ye giden herkes şehit olmuyor.

düşüncelerin çok yanlış arkadaşım.senin yüzünden şehit olması gibi bir durum söz konusu değil.bunu kendine mal edemessin öyle bişey gerçekleşirse.Allah korusun inş Allah yazdıysa bozsun ama böyle bşeyde vatan aşkı için şehit olcak senin yüzünden değil. bi yerde bişeylere kader diceksin.şimdi sen haber bültenlerinide kılı kırk yararcasına izlersin acaba adı geççekmi diye.kafanı fazla bulandırmışsın sanırım evliliğin kötü gitmesinden dolayı sen eski sevgilini gözünde kahraman ilan etmişsin.birde üniformalı fotorafları falan iyice erişilmez yapmış gözünde sanırım.bence bunları düşünme eşinede iyi davran.faceden sil o kişiyide.artık evliliğini yoluna koymaya çalış.şimdi sen böyle düşündükçe eşin daha bir olumsız görünmye başlar gözünde iyice eşinin değerini senin gözünde kaybetmesine izin vermeden bu olaya son ver.

hata üstüne hata olur

evlilik çok erken olmuş, bebek çok çok erken olmuş

başka diyecek bi şey bulamadım bebek olmasaydı farklı şeyler belki söylenebilirdi

ama bu gün ortaya çıkan bu ahmet çekip giden ahmet mi sen o bıraktığı kız mısın ona takılıp savrulup gidersen 10 yıl sonra nerde olursun bilinmez

heycanlarının esiri olacağın belli yaşın çok küçük büyük hatalar yapmandan korkarım şu haberlerde gördüğün kocası tarafından öldürülen kadınlar bizim ülkemizde yaşıyor

kendi ayaklarının üstüne durabileceksen önce evliliğini bitir sonra da önce büyümeyi bekle derim ben anne olmuş olman seni olgun bi kadın yapmıyor ne yazık ki

şimdi kime kızalım insan çıkıp avazı çıktığı kadar bağarsın istiyor

aşktan sevgiden mutluluktan yanayım elbet sevgiyle aşkla geçsin bi ömür ama bu şekilde değil

hele bu küçücük yaşta hiç değil

22 yıla neler sığmış değil mi?

evlenilmiş küçücük bi kadın olunmuş küçücük bi anne olunmuş

anne olmak aile olmak evlenmek bunlar hayatta atılan en kocaman adımlar küçücük ayaklarla bu adımlar atılmıyor işte

Kınamak ayıplamak istemiyorum çünkü neyi kınasam başıma gelir biliyorum amaa yapma be güzelim..
Zaten küçük yaşta evlenip anne olmuşsun.. Eşinle belki de bu kadar büyük sorunlar yok ama sen şimdi aklına ÖZEL HAREKAT KOMİSER AHMETi sokmuşsun ya kesin ufacık şeyler bile gözüne kocaman gelecek..
Bence sırf o "unutamadım" mesajı yüzünden yuvanı yıkma. Ama yok zaten gitmeyen bir evlilikti elimden geleni yaptım dersen de bilemem..
Ama olan arada çocuğuna olacak..Ahmet seni çocuğunla mı isteyecek? O çocuk sana babaya hasret mi büyüyecek..
Allahım akıl fikir versin hayırlısı olsun hakkında..

o daldan o dala nereye kadar?
bence sen dal aramak yerine kendini geliştirmeye bak.
kendini değiştir. kendine yetmeye bak.
sürekli memnuniyetsizliklerimiz oluyor ve biz o sorunu orada bırakıpta başka yere kaçmamalıyız.
emek verilmiş bir yuva ve bunun meyvesi var.
iyi düşün derim.

eger mutsuz bı evlılıgınız var ıse hergun huzursuzsanız bosanın ama ,

dıger sahısa guvenerek bosanmayı dusunmeyın sakın .

dıger sahısla baslasanız bıle ılerıye donuk olmayacagını bılıyorsunuz

sanırım .

senın yuzunden orada degıl,ısı geregı oradı .ataması oraya yapılmıstır oraya gıtmıstır .

vıcdan yaptırarak senın aklını celmeye calısıyor sakın ınanma .

bı oncekı yorumumda da belırtmıstım ,eger esınle mutsuzsan asılamayacak kadar

buyuk sorunlarınız var ıse bosanın tabı ama ,hıc bır sorun yokken sırf bu sahısa guvenıp de

bosanmayı dusunursen cok uzulursun .

Bak eğer eşin gercekten sana ilgisizse ve ailesine cok fazla zaman ayırıyor ve üstlerine düşüyorsa haklısın şu an Ahmet daha çekici geliyor olabilir ama bir düşün seni çocuğunla birlikte isteyecek mi? Eşinle ciddi problemlerin varsa yani tek çözüm boşanmaksa boşan ama kesinlikle bir başkasına güvenerek boşanma.Her şeyi düşünmelisin boşandıktan sonra ne gibi sorunlar ortaya çıkacak? Ama en basta sunu düsün sen eşinden ayrılmak istiyor musun?Onu unutabileceğine emin misin?

Back
X