- Konu Sahibi yorgunummm
22 yasındayım 2 yıllık mutsuz evliligim ve 1 yasında bi oglum var ewliligi babamın baskılarından bi kacış olarak düşündüm. babam ; baskalarının cocuklarını hep öven dışarıdan herkezin ne kadar modern bi baban var dedigi ama ewde sus yapma etme cıkma sizden bişey olmaz laflarını tekrarlayan bi insandı hep... eşimin o sewecenligi cezbedici konuşmalrından mı etkilendim bilmiyorum hep gözümde mükemmel kusursuz bi insan olmuştu eşimle flört dönemindeyken yöneticilik yaptıgım bi sitedede birisiyle tanıstım adı ahmet herseyimiz birebirdi düşünceler yorumlar cogu şey ama eşim hep tekti beynimde. ahmet sırf tanısmak için aksaraydan bulundugum ile geldi tanıstık görüştük derken bi gün benden hoşlandıgını görüştügüm kişiyle (eşimle) ayrılırsam evlenmek istegini söyledi sasırdım konusmaya dewam ettik ama o konu acılınca hep konuyu degiştirdim derken yanlış yaptıgımı anladım we eşimle ewlenmeye karar werdim hersey apar topar olmustu babam ne kadar istemesede annem ablamlar bi yandan ikna etmişlerdi nişanlandım ve baya sorunlar yasadım
( eşimin ailesinin tavırları cahillikleri belli ediyodu gelecegi ama bi laf varya ailesiyle evlenmiyosun ( koca bi yalan). ahmetle o sıralarda görüştüm nişanı atmam için yalvardı geliyim kacırıyım dedi kabul etmedim gel ikimizide yakma dedi yooooooookk inadım inatya ewlenecem...o sıralar polisti seni unutmak için gidicem buralardan dedi güldüm heee gidersin dedim bana hiç inanmadın ama bunu canımla ödiycem unutma bu lafımı dedi kapadı ve bi daha ulasamadım ve hiç unutamadım
ewlendim, o MÜKEMMEL eşim bi anda degişmiş ailesine (haşa) tapan bi insan olmustu o güzel dili bi anda hakaretler savuruyodu
( face.de hep ahmedin adını arar oldum niye yaptıgımı bilmiyodum ama bulamıyodum tabi
bi gün msj geldi 'unutamadım..' diye şok oldum oydu
resimine baktım üzerinde askeri üniforma vardı yazan şunlar yasadıgı yer hakkari,yüksekova meslegi: özel harekatta komiser dondum kaldım elim ayagım titredi sadece ne işin var orda yazdım sözümü tuttum yazmış. arkadas olarak ekledim ama bişey yazmıyorum sadece paylasımlarını takip ediyorum biliyorum hata ama elimden bişey gelmiyo kimseye anlatamıyorum kınanıcam ayıplanıcam diye yardım edin nolurr
((