ne yapmalıyım yardım erdemisiniz ? :(((

düşüncelerin çok yanlış arkadaşım.senin yüzünden şehit olması gibi bir durum söz konusu değil.bunu kendine mal edemessin öyle bişey gerçekleşirse.Allah korusun inş Allah yazdıysa bozsun ama böyle bşeyde vatan aşkı için şehit olcak senin yüzünden değil. bi yerde bişeylere kader diceksin.şimdi sen haber bültenlerinide kılı kırk yararcasına izlersin acaba adı geççekmi diye.kafanı fazla bulandırmışsın sanırım evliliğin kötü gitmesinden dolayı sen eski sevgilini gözünde kahraman ilan etmişsin.birde üniformalı fotorafları falan iyice erişilmez yapmış gözünde sanırım.bence bunları düşünme eşinede iyi davran.faceden sil o kişiyide.artık evliliğini yoluna koymaya çalış.şimdi sen böyle düşündükçe eşin daha bir olumsız görünmye başlar gözünde iyice eşinin değerini senin gözünde kaybetmesine izin vermeden bu olaya son ver.

aynen öyle çatışma haberi cıktımı kalbim yerinden çıkıcak gibi oluyo :(

Hakkariye sırf senin yüzünden mi gitti böyle mi düşünüyorsun??
Polisler Hakkari Şırnağa tercih dışı gönderilir genellikle veya tercihini oradan yana kullananlar da genelde 2 sene olduğu için hemen yapıp gelmek istedikleri içindir. Kendi kendini yiyip bitirmene gerek yok. Kimbilir belki de görev yeri başka bir şehir ve geçici görevle gitti.
Sen eşine çocuğuna sahip çıkmaya bak...

her evlilikte problem olur;daha çok yenisiniz.eski sevgilinİn kafanı karıştırmasına izin verme sakın.

Cocuğum olmasa giderdim demissin İnan senin adına üzüldüm.kafan karışık anlıyorum ama öteki yol bir bilinmezlik

Eğer Ahmet senin için yeterince değerli olsaydı şuan onunla evlenmiş olurdun ama evlenmemişsin demek ki bir şeyler eksikmiş onda. Eşin madem mükemmeldi değişti bunda seninde hataların olmuş olabilir iyice düşün tart sonradan pişman olma evliliğin düzelebilecek durumdaysa düzelmesi için çabala tamamen kötü olmasın çünkü bu sefer o kaçtığın her şeye geri dönmek zorunda kalabilirsin. Üstelik bir çocuğun var bunları kınamak için asla söylemiyorum ama sen değerlisin ve değerini düşürme derim. Bence ilk işin o adamı facenden silmek ve hayatına devam etmek olmalı. Mutsuzum deyip çekilmek kolay ama bir yuva kolay kolay kurulmuyor.

dur be arkadaşım, daha evlilik hayatını yaşayamamışsın.
1 sene hamilelikle 1 sene bebeğe bakmakla geçmiş zaten.
belki de evlenmeden önce başlayan bu "ahmet" yüzünden eşine anlayış, sevgi göstermedin, olamaz mı?

hem ahmet şöyle demez mi
başkasıyla evliyken benimle görüşen kadın,
benimle evlense başkasıyla görüşür?

bence evliliğini kurtarmaya çalış.
baktın gerçekten mutsuzsun, o zaman gereğini yaparsın. ama başka bir adam için sakın boşanma. çocuğunla ortada kalma ihtimalin yüksek malesef. (bir akrabamın aynen başına geldi)
ama daha 2 yıllık evli 1 yıllık anne olup da bir de başka adamdan bahsedersen malesef ki bu duruma ülkemizde iyi bakmazlar.

zor bir başlangıç yapmışsın ama düzeltmek yine senin elinde.
bunları da seninle aynı yaşta bir arkadaşın yazıyor, belki sadece bir tavsiye.

ahmet eğer eşinden önceki hayatında sana gel benimle demese, sen de reddetmesen neyse
ama olmuş
seninle evlenmek de istemiş
ama sen eşini tercih etmişsin

demek ki sana göre, eşin daha tercih edilecek bir erkekti..

nasıl ki eşin evlendikten sonra değiştiyse, ahmet de değişecekti

inan ki hiç birimiz flört ettiğimizde gördüğümüz davranışları görmüyoruz eşlerden
ötesinde, kendimiz de flört dönemlerindeki heyecanı ve aşkı duymuyoruz

evlilik böyle birşey
rutin

rutin kötü mü?
yoo
daha sakin, daha huzurlu
insan bildiğinden korkmaz
bir adamın her huyunu bilirsen, keyfin isterse, onunla uyum sağlarsın

şimdi ahmet uzaklarda ve hala sana aşık olduğu için senin aklını çeldi
ama inan ki ahmetle evlenmiş olsan, bambaşka şeyler düşünecektin onunla ilgili de

çoğumuzun eşleri evlendikten sonra ailelerine düşkün oldu
zamanla sindirirsin, dengeleri kurarsın

hepsini geçtim
tüm bu doğruları geçtim
senin evladın var
sen ben anneyim diyorsan
önceliğin evladın olacak
eften püften sorunlar yüzünden yuvanı dağıtıp, o masumu babasız bırakma

şimdi silkelen, kendine gel
mübarek günlerde Rabbe sığın, ondan yardım iste
bir daha asla o adamın profiline vs bakma
kendini tamamen çek ondan
evine, eşine, bebeğine yönelt tüm enerjini

Son düzenleme:
Şu anki eşinizle olan mutsuzlugunuz size,
acaba onunla evlenseydim nasıl bir hayatım olurdu sorusu uyandırmış zihninizde.

Unutmayın eger onunla da evlenseydiniz,
bu defa da başka biri gelecekti aklınıza belki de...

Onu kafanızdan atmaya çalışın,
sürekli aklınıza getirriseniz,
eşinizin olumlu yönlerini de olumsuz görmeye başlarsınız.

Bu da evliliğinizde derin yaralar açar...

Son düzenleme:
ne kadar kararsız birisin tanrım korkunç ya .ben erkekleri böyle sanırdım .seni eleştirmiyorum yanlış anlama ama yani eşinle çıkarken bu adamla tanışıyorsun çok ilginç .sana geliyor aşık oluyor vs evlenme teklifi ediyor sen eşini seçiyorsun onla evleniyorsun evlilikte mutluluğu bulamıyorsun sonra yine hoop diğerine olan duyguların kabarıyor .bence o ahmetle evlenseydin bu seferde eşin aklında kalıcaktı ordaa mutsuz olunca eşini arıyacaktın bu sefer .bence yaptığın çok yanlış .çok istiyorsan ahmeti boşa şimdikini ona git sende .

ne kadar kararsız birisin tanrım korkunç ya .ben erkekleri böyle sanırdım .seni eleştirmiyorum yanlış anlama ama yani eşinle çıkarken bu adamla tanışıyorsun çok ilginç .sana geliyor aşık oluyor vs evlenme teklifi ediyor sen eşini seçiyorsun onla evleniyorsun evlilikte mutluluğu bulamıyorsun sonra yine hoop diğerine olan duyguların kabarıyor .bence o ahmetle evlenseydin bu seferde eşin aklında kalıcaktı ordaa mutsuz olunca eşini arıyacaktın bu sefer .bence yaptığın çok yanlış .çok istiyorsan ahmeti boşa şimdikini ona git sende .

ne kadar kararsız birisin tanrım korkunç ya .ben erkekleri böyle sanırdım .seni eleştirmiyorum yanlış anlama ama yani eşinle çıkarken bu adamla tanışıyorsun çok ilginç .sana geliyor aşık oluyor vs evlenme teklifi ediyor sen eşini seçiyorsun onla evleniyorsun evlilikte mutluluğu bulamıyorsun sonra yine hoop diğerine olan duyguların kabarıyor .bence o ahmetle evlenseydin bu seferde eşin aklında kalıcaktı ordaa mutsuz olunca eşini arıyacaktın bu sefer .bence yaptığın çok yanlış .çok istiyorsan ahmeti ,boşa şimdikini ona git sende .

oğlum olmasa düşünürdüm demişsin,ahmette bambaşka biri olup çıkrsa o zaman kime sığınacaksın? peki ya sence ahmetin evli olduğunu bildiği bir eski sevgiliye "unutamadım" diye mesaj atması doğru mu? bu beni düşündürdü açıkcası..eğer evliliğin devam etsin istiyorsan onu faceden falan sil...çünkü onu her gördüğünde içinde büyüttüğün ve sevgi olduğunu sandığın şey yeniden canlanacak.eşine kızdıkça bu sevgiyi kullanacaksın,eşinden gizlice intikam alma isteği bu bana göre..ama sen farkında değilsin..eğer problem yaşamasaysınız ahmet falan gelmeyecekti aklına.

Yaşadığın şey tamamen duygusal boşluktan kaynaklanıyor. Sorunlarından kaçış olarak görüyorsun onu. Acaba onunla olsaydı belki bunları yaşamazdım diye düşünüp kendini daha çok yoruyorsun. Sorunlarını çözüme ulaştırmak yerine iyice kördüğüm ediyorsun. Ona değil, yaşanmamışlıklara değil, evliliğine odaklan. Böyle bir duyguyu yaşamak seni daha agresifleştirir. Geçmişin kime faydası olmuş ki. Sen önüne bak.
"seçmediklerinle" değil "seçtiklerinle" ilgilen.

Back
X