ne yapmalıyım

kışkırmasın mı kocasına karşı, elin adamı benim ailemle görüşmemi yasaklayacak ben de ona canım kocişim bensiz kıyafet bile seçemez, o görmese de Allah görüyor benim ailemden nefret ettiğimi sanıyor oysa ben görüşmek istiyorum diycem.
ahaha kışkırsın kışkırsın, az bile kışkırmış olur.

Burada birçok kadın eşinin ailesinden sebebsiz yere nefret ediyor görüşmek istemiyor. Yok işte görümcem şöyle eltim böyle kv bana şunu dedu şöyle yaptı diye sudan sebeplerle araya mesefa koyuyor. Konu sahibine aleni bir haksızlık yapıldıysa eşininde onun ailesinden nefret etmesi benimseyememesi çok normal. Adama boş yere yüklenmeyin. Konu sahibi zaten dolacağı kadar dolmuş ve eşinide ailesine karşı o doldurmuş bunu görememek tuaf olur. Şimdi madem görüşmek istiyor her şeye rağmen o zaman yine köprüleri kendi kuracak. Burada eşten çekinmekte saçma. Sizin böyle mutlu olacağınızı görürse arkanızda durur zaten.
Birde anlatmadığım çok şey var yazıp duracağınıza adam akıllı anlatsanız insanlar da kendi kafalarına göre boşluk doldurup yorum yapmaz.

siz bu yorumu yapan şahsiyetsiniz...............
o konuda da size yorumumu yapmıştım.....

adınıza utandım..

bilinmeyenler bilinmeyenler yazmış sonra ateist gibi eve oturuyom yazmış sonra abim hata yaptığımda medeni şekilde bu senin hayatın dedi demiş, neymiş o bilinmeyenler merak ettim ama fındık kabuğunu doldurmayan meseleler belli.
insanlar ne hayatlar yaşıyor valla.

bence sen bi sakin ol, sana celallenen yok destekliyorsun da diyen yok aksine sen herkesi kocasıyla arasını bozmakla itham ediyorsun ve buna rağmen kibarca bi cevap verdim anlayabilirsin diye ama o da olmamış. ben hiç gergin değilim ergenlerle ve gerginlerle de muhatap olmam ayrıca hadi selametle

siz bu yorumu yapan şahsiyetsiniz...............
o konuda da size yorumumu yapmıştım.....

adınıza utandım..

yorum yapmalara doyamadım bu konuda.
bu ne allahaşkına ya
"erkek her zaman haklıdır koca hakkı herşeyden önde gelir annende gider babanda ablanda ama koca hep yanında yatagında arkadas olarak kalır "
inşallah senin oğlun da aynı şekilde düşünsün.ki anla.

cehalet dizboyu çok ciddiye almaya ve yorum yapmaya da gerek yokmuş vakit kaybı

İyi ki gergin değilsin :/
Bir infaz etmediğin kaldı. Maazallah gergin olsan neler yapardın...
Kibarlığında gözlerimi yaşarttı. Hatta o kadar kibarsınki bir an Sezen Cumur Önal'la muhatap olduğumu sandım
Size de selametle...

Eeee sorun sizde o zaman madem Eşiniz bu kadar sevgi doluydu ailenize derdiniz ne onu anlamadım siz eşinizi savunmaya devam edin

Şu kafadan şu rahatliktan bende istiyorum bende Ne kadar Olgun ne kadar düşünceli ve mantıklı bir insansiniz. Bu kadar insan nasıl böyle dusunemedik biz hayret bişey yaa. Ben kendimi cezalandirip geliyorum.

Annen ve ailen sana ne yaptı ki onları kızlarının mürüvetini görmekten alıkoydun yani kötü şeyler mi yaşattılar da eşinle evlenmek için sildin herkesi

Nasıl yani, kapınıza kadar gelen annenize kapıyı açmadınız bu vicdanınızı rahatsız etmedi de, eşinizin saçma ve haksız kısıtlaması mı vicdanınızı konuşturdu. Zaten sizi seven biri sizden ailenizi silmenizi istemezdi ki. Allah korusun gece defalarca üstünü örtmek için kalktığım, herşeyine bu kadar emek verdiğim evladım bana bunu yapsa dertten ölürdüm sanırım. Sizde evlat sahibi olmuşsunuz, empati yapın neler hissedeceksiniz.

Ayrıca hatayı en baştan yapmışsınız kaçarak evlendiniz sanırım, "onlar benim ailem, onları tamamen silemem, bir gün mutlaka aramız düzelecek" demeliydiniz. Aileni görmeyeceksin diyen adamın yüzüne bakmam ben, hala evli kalabilmeniz bile şaşırtıcı.

Şu kafadan şu rahatliktan bende istiyorum bende Ne kadar Olgun ne kadar düşünceli ve mantıklı bir insansiniz. Bu kadar insan nasıl böyle dusunemedik biz hayret bişey yaa. Ben kendimi cezalandirip geliyorum.

Bende sizin kafanızdan asla istemiyorum. Böyle insanların fikirlerine tahammülsüz. Çok güzel laf soktuğunu sanarak yorum yapan ama bir halt edemeyen kafa benden uzak olsun.

sen eşini değilde eşin seni salak yerine koyyor bence
eşine de bakalım bır daha asla ama asla ailenden biriyle görüşmiyceksin
hayatındaki tek kadın ben olucam.
Anne kapıya gelmiş acmamıssıın. belkide kadın huzurunu bozmamak için,onları istemediğini düşünerek birdaha yanaşmadı.
annen geldı ve kapıyı acmadın buna vicdanın nasıl el verdi peki?
Allah bunu da görüyor biliyorsun diimi?
Ha cocugun var çünkü.
bigün çocuğunun kapısına gittiğinde oda sana kapıyı açayacak bunu bil.

Annen ve ailen sana ne yaptı ki onları kızlarının mürüvetini görmekten alıkoydun yani kötü şeyler mi yaşattılar da eşinle evlenmek için sildin herkesi

Vala sorulabilecek en mantıklı soru asıl kilit nokta belirsiz. Bu kadar sayfa sonra sonunda bunu sorabilen biri çıkmış tebrik ederim.

Bende sizin kafanızdan asla istemiyorum. Böyle insanların fikirlerine tahammülsüz. Çok güzel laf soktuğunu sanarak yorum yapan ama bir halt edemeyen kafa benden uzak olsun.
Bu kafaya isteseniz de bu saatten sonra sahip olamazsiniz. Siz daha konuyu tam olarak agilayamamissiniz bile, ben kendimi boşa yormayayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…