ne yapmalıyım

Kayınvalidem hep derki;
Uyurken bir yanın çürüse bile diğer yanına dönerken kocandan izin almalısın der.

Bi de bunu yazmiş. Sağlam beynini yikamişlar bu kizin o da saniyor ki eşimden bisey ogrendim.
Eşim cok guzel ilgileniyor benimle bilmem ne yaziyor. Daha neredeyse 2 hafta once eşinin 2 dakika beşigi bile sallamadigini yazmiş. O kadar ilgili mükoo koca yorgunluktan ölse 5 dakika beşigi sallayiverir yahu. Anlattigi ya da kendi görmek istedigi gibi bir evliligi yok.

Eşine sonuna kadar itaat ettigi için pek sıkıntı cikmamasini kendisi sagliyordur en fazla ama en ufak başini kaldirsa o adam neler yapar...

fazla kadercisiniz. ben yolun ortasına dikileyim araba gelsin ezsin kader diyelim. bu mantık sizinki.

bende kaçarak evlendim, ailemle barışmak için neler yaptım neler. 2 sene kapı bekledim.

eşin ile ailen kötü olabilir ama sen onların evladısın yıllarca sana baktılar büyüttüler ve sevdiler.

seninde evladın var ve sana bunları yapsa neler hissedersin düşün.

ver şimdi evladını bi başkasına, kalsın bakalım bi gün.

lütfen elini vicdanına koy ölümlü dünya..

Yok okundu da şaşırdım. Bu nasıl bir söz. Kendi annesine bu aileyi tercih ediyor demek konu sahibi.
Evet, bu sekilde dusunen bırını savunmayın sizde. Yorumlarınızı severim sızın, suan ziyan ediyorsunuz bir de baskalarıyla dupdururken kotu olmayın degmez.

kocam kocam kocam
kocam şöyle kocam böyle
kocam mükemmel
en iyi müslüman benim kocam
bir tarafım çürüse de ona danışmadan yatakta dönemediğim kocam

ne kocaymış ya kapıya gelen anneye bile kapı açtırmıyor

hani koca meraklısı çok insan gördüm de bu kadarını ilk defa görüyorum

Evet, bu sekilde dusunen bırını savunmayın sizde. Yorumlarınızı severim sızın, suan ziyan ediyorsunuz bir de baskalarıyla dupdururken kotu olmayın degmez.

Aslında bu tarz konulara hiç yorum yapmamalı. Ne olduğu doğru düzgün anlatılmamış insan arada kalıyor. Farklı farklı her senaryo tutar bu konuda yani. Teşekkür ederim ayrıca ☺

bılmedıgın seyler ıcın konusma kocam olmasa suan ateısler gıbı evde oturuyordum ergenlık hatalarımla hala ergenım devam edıyordum

Ateizmle evde oturtmak arasında nasıl bağlantı kurdunuz? Siz ergen değil çocuksunuz hala daha öylesiniz. Kocanız da bulmuş sizin gibi safı kafasına göre oynatıyor

Annesi ona dini öğretmediyse konu sahibi annesine öğretseydi bari. O da yok

Size yazıklar olsun bir erkek için ailenize yüz çevirmişsiniz kapınıza kadar gelen kadına kapıyı açmamışsınız bir de evlatsız nasıl duruyorlar diyosun utanmadan peşinden mi koşsunlar senin.Koca delisi derim ben böyle kişilere bakalım kocan hep böyle iyi kalıcakmı kocan seni bırakırsa diyelim koşa koşa annenin kapısına gitmeyim bilirsin ama.İlk defa birine burda bu kadar sert yorum yazdım çünkü hakediyorsunz

Valla benim de annemle aram çok iyi değildir maddi destek olur ama manevi yok hiç anlaşamayız zamanında ne dayaklar yedim ama annem sonucta

Bebeğin olduğu hâlde anne olmak ne demek anlamıyorsanız diyecek hiçbirşey yok. Yaşattığınızı yaşarsınız.

Bir nevi ben yokmuşum gibi devam edebiliyorlar nasıl edebiliyor insan evladını merak etmez mi)
Neee! Birde ananları mı eleştiriyorsun kadıncagiz kapına gelmiş kapına.
Evlat dediğin kadının yüzüne kapıyı duvar yapmazdı.
Annenin babanin emeklerine üzüldüm.
Hala daha eşim görürse görmese Allah görüyor diyorsun. Birde anneni elestiriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…