- 13 Şubat 2015
- 5
- 0
- 34
- Konu Sahibi kartonpiyer
Kızlar,bu saate kadar uyuyamadım anlatmam lazım dedim geldim.Bundan 9 ay önce 2 buçuk yıllık ilişkimi bitirdim.Artık kimseyi sevemem güvenemem diye düşünüyordum ve herkesten kaçtım bu süre boyunca ta ki 1 ay önceye kadar.Kedim rahatsızlandı onu acil veterinere götürdüm.Kedimin doktoru çok ilgili ve kibardı kedim bile kaçmadı ilk defa ve onu çok sevdi normalde çok huysuz olmasına rağmen..Neyse muayene etti kedimi,bi ilaç yazdıktan sonra bir hafta sonra kontrole gelmemizi istedi.klinikten çıktığımda ondan etkilendiğimi hissettim uzun süredir ilk defa birine karşı böyle şeyler hissettim...1 hafta sonra kontrole gittiğimizde yine çok ilgiliydi.Bu sefer biraz muhabbet ettik.Ben biraz çekingenim aslında o yüzden çok konuşmadım.Ama çok güzeldi :):):):)
Neyse işte 3 gün önce tekrar gittik aşısı için.Bu sefer çıktığımda kesinlikle ondan hoşlandığımı anladım.Parmağında yüzük falan da yoktu.Dikkatini çekmek için neler yapabilirim kızlar yardım eder misinizz?
Neyse işte 3 gün önce tekrar gittik aşısı için.Bu sefer çıktığımda kesinlikle ondan hoşlandığımı anladım.Parmağında yüzük falan da yoktu.Dikkatini çekmek için neler yapabilirim kızlar yardım eder misinizz?