Ne yapmalıyım?

kartonpiyer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
5
0
34
Kızlar,bu saate kadar uyuyamadım anlatmam lazım dedim geldim.Bundan 9 ay önce 2 buçuk yıllık ilişkimi bitirdim.Artık kimseyi sevemem güvenemem diye düşünüyordum ve herkesten kaçtım bu süre boyunca ta ki 1 ay önceye kadar.Kedim rahatsızlandı onu acil veterinere götürdüm.Kedimin doktoru çok ilgili ve kibardı kedim bile kaçmadı ilk defa ve onu çok sevdi normalde çok huysuz olmasına rağmen..Neyse muayene etti kedimi,bi ilaç yazdıktan sonra bir hafta sonra kontrole gelmemizi istedi.klinikten çıktığımda ondan etkilendiğimi hissettim uzun süredir ilk defa birine karşı böyle şeyler hissettim...1 hafta sonra kontrole gittiğimizde yine çok ilgiliydi.Bu sefer biraz muhabbet ettik.Ben biraz çekingenim aslında o yüzden çok konuşmadım.Ama çok güzeldi :):):):)
Neyse işte 3 gün önce tekrar gittik aşısı için.Bu sefer çıktığımda kesinlikle ondan hoşlandığımı anladım.Parmağında yüzük falan da yoktu.Dikkatini çekmek için neler yapabilirim kızlar yardım eder misinizz?

Sürekli bir şey bahane et git kedim kustu hapşırdı falan de :)
telefonunu isteseydin keşke bir şey sormam gerekirse ararım diye ben olsam isterdim valla.

öncelikle bekarmı bi şekilde öğren bak bakalım facede falan olamdı sık sık bahane bul git işte zaten bahane bulduğunu anlar onunda sana ilgisi varsa ne diyelim kısmet sonuçta

sevgiliside olabilir.üzülmemek için çokta umutlanma canım.sen müşterisin tabiki ilgili davranacak.face twitter da baktın mı var mı hesabı

Sürekli bir şey bahane et git kedim kustu hapşırdı falan de :)
telefonunu isteseydin keşke bir şey sormam gerekirse ararım diye ben olsam isterdim valla.

öncelikle bekarmı bi şekilde öğren bak bakalım facede falan olamdı sık sık bahane bul git işte zaten bahane bulduğunu anlar onunda sana ilgisi varsa ne diyelim kısmet sonuçta

Face hesabını inceledim baya aktif ama sevgilisi yok görünüyo.bundan umutlandım zaten.Telefon numarasını istemek çok mantıklıymış bi şey sormam gerekirse diye ama şimdi ne bahaneyle gidicem ben :):)

Face hesabını inceledim baya aktif ama sevgilisi yok görünüyo.bundan umutlandım zaten.Telefon numarasını istemek çok mantıklıymış bi şey sormam gerekirse diye ama şimdi ne bahaneyle gidicem ben :):)
kedinle ilgili bi bahane bulman lazım ama hayvancağızıda kobay gibi kullanmakta yanlış olur,eğerki ilaç tedavisi uygularsa.hayvanlar için malzeme satılıyor mu kliniğinde?satılıyorsa bişeyler almaya git :)

kedinle ilgili bi bahane bulman lazım ama hayvancağızıda kobay gibi kullanmakta yanlış olur,eğerki ilaç tedavisi uygularsa.hayvanlar için malzeme satılıyor mu kliniğinde?satılıyorsa bişeyler almaya git :)

evet bak bu iyi fikir :) size sormayı unuttum benim kedim yuttuğu tüyleri kusamıyor de. ne yapmam lazım de :)

Bence cok sık gidip aa bu kiz kesinlikle benim icin geliyo dedirtme. İki haftada falan git ki hem gozu alissin seni gormeye hem de aklinda suphe olsun acaba benim icin mi geliyo yiksa kedisi mi hasta gercekten diye. Erkekler pesinden kosan kizlara kolay kolay asik olmaz, peslerinden kostuklari kiza asik olur :))))) ne konustum beee :KK70: :KK70:

X