Ne yapmaliyim?

portakalliordek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
141
3
Merhaba. Sevgilimle ayrildik ve onu unutmak icin ilk once onunla ilgili olan seyleri ortadan kaldirmayi dusunuyorum. Bana aldigi iki tane gumus yuzuk var bir tanede gumus kolye var ve bi tane daha oda gumus olmasi lazim annesininmis sanirsam ama eski gibi bilemiyorum. Iste benim suan soyle bir sorunum var ben bu kisiyle birlikteyken ona forma alacaktik ve ben annemde izinsiz ondan para aldim bunun icin o kisiye verdim. Ben simdi elimdekileri bozdurup parasini annemin cantasina mi koyayim yoksa hic bozdurmadan direk cope atip anneme verecegim parayi kendim mi biriktireyim?

Sana zorla hırsızlık yaptırmadı ya? Eğer annesinin yüzüğüyse tabiki geri vermelisin.O manevi açıdan değerli ki sana vermiş.
Ve kısın harcamalarınızdan annenizin parasını yerine koyun.Bir daha böyle işlere de kalkışmayın.

Geri verin. Atmayın.
Hem takılardan biri annesininmiş demediniz mi?
Atmanız büyük saygısızlık olur.
Kötü de ayrılmış olsanız, geçmişte yaşadığınız güzel günler oldukları yerde hala güzel.

Annesinin kolyesini geri verin, para biriktirip yerine koyun, saçma şeyler için bile bir daha izinsiz para almayın, annenizin de haberi olmasın, umarım yaşınız küçüktür.
soyledim ama istemedi. evet yasim kucuk. Annesinin kolyesinide vermem yani istemiyor. Ben elimdekileri ne yapacagim?

Geri verin. Atmayın.
Hem takılardan biri annesininmiş demediniz mi?
Atmanız büyük saygısızlık olur.
Kötü de ayrılmış olsanız, geçmişte yaşadığınız güzel günler oldukları yerde hala güzel.
Yani bende mi kalsinlar anlamadim. Evet annesinin ama istemiyormus.

e o zaman annesininki haric digerlerini sat koy parayi yerine
gerci annesinin olduguna inanmam öyle olsa sen demeden isterdi yinede koy kenara isterse verirsin

Ben sana söyleyeyım napcagını : Kargo ucret alıcı olarak paketle yolla adrese..Ben bunu yapmıstım annesı cıldırmıstı eskı sevgılımın:):)Paranı da gerı ıste.

Sakın atmayın bı sekılde ulastırın.. iyiyken iyi ayrılınca cope mı gıdıyo gecen zaman ustelık manevı degerı var alın dahı olsa bozdurmaya hakkınz yok bence. Annenden aldıgn parayıda yerıne toplayıp gerı koy bu sana ders olmustur bence sn annenın guwenını sarsmak bıle olsa goze alıyosn ama bak bos yanı..

19 yasindayim. Kendisi burada degim evi uzak ve tam olarak bilmiyorum bile

Arayın adres isteyin o zaman kargoyla yollayın veya çöpe atacaksanız da atın bu yaşa kadar nasıl günlük işleri halledebilmişiniz hayret ettim gerçekten. Önemli olan bundan sonrası zaten parayı bir önce yerine koymak mühim olan, annenizin de böylesi bir hatanızdan dolayı size olan güvenini kaybetmemesi. Kolye vs. son planda olması gereken bir şey.

X