ne yapmalıyım ?

elfce92

Ol dedi Oluverdi. Elhamdulillah :)
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
1.953
701
konuya nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama başlamak lazım. biraz uzun olacak . zahmet edip okuyan herkese teşekkür ederim.

bu güne kadar bir çok insanla görüştüm ilişkiye başladıktan bir süre sonra hep içimdekiler bitti.
belki de kendimi bir şeyler hissettim diye kandırdım bilmiyorum. bu konuda çok hatalıyım.
şuan da öyle bir çıkmazın içindeyim ki ne yapacağımı bilmiyorum.

eski iş yerimde çalıştığım bir kız arkadaşım vardı. o zamanlar abisi evliydi ama yengesinden hep şikayet ederdi abimi bize göstermiyor. göremiyoruz gibi gibi şikayet ederdi.
aradan yıllar geçti biz abisiyle tanıştık. ben onu biliyordum ama o benim bildiğimi bilmiyordu.
konuşmaya başladıktan 2 hafta sonra görüştük ( ilk hafta görüşecektik. ben cesaret edip görüşemedim ) dürüst bir şekilde bana boşanmış olduğunu. sebeplerini kısaca anlattı. daha fazla devam edemedi çünkü doluydu. fark ettim. dokunsam ağlayacak gibiydi.

velhasıl kelam ben kabul ettim. yani benim için bir sıkıntı olmayacağını onu tanımak istediğimi söyledim.
güzel bir şekilde ayrıldık.
yıllar sonra ilk defa kalbimin attığını hissettim. ( zamanla daha çok hissettim ) bir insanın yanında 32 dişim görünerek güldüğümü. ağzımın hiç kapanmadığını gördüm.

ben dini vecibelerini yerine elimden geldiğince getirmeye çalışıyorum.
karşımdaki insan da öyle. yani sabah namazına birbirimizi kaldırır namazımızı kılarız.
muhakkak namazlarını kılmaya çalışır. beni elinden geldiğince mutlu etmeye çalışır.
gerçekten de çok mutluyum. yanında huzurluyum
ama bugün instagram da gezerken şans eseri bir arkadaşının sayfasında yaklaşık 3 ay önce çekilmiş fotoğrafını gördüm.
alkollü bir masa.
dünyam başıma yıkılmış gibi oldu. hemen sordum . bana çok uzun zaman önce bıraktığını ama kısa bir süre önce 1 ay kadar daha kullandığını itiraf etti . sonra tövbe ettim bıraktım dedi.

aklımda soru işaretleri var. tamam görüştüğümüz zaman diliminde hep dürüst oldu. o anlık gizlemesi gereken bir şeyi kısa süre sonra açık açık söyledi. kısacası dürüst bir insan.
sözler verip yemin ediyor. harama el uzatmayacağım diye ama ben korkuyorum ya başlarsa diye.
inanın ne yapacağımı bilmiyorum.

bana tek bir yanlışını görmediğim bir insanı bu sebepten bırakmalı mıyım
yoksa zamana bırakıp tanımaya mı çalışmalıyım.
huylu huyundan vazgeçer mi ?
tanımaya çalış diyorsanız şuan ki mutsuzluğumu içimden nasıl atabilirim...

birbirinizi daha çok tanıyın bi hatası daha ortaya çıkarsa artık guvenmekten vazgeçin ve yollarinizi ayırın..

Vazgecer niye gecmesin. Yalniz iyi tanimaniz lazim. Iradeli biri mi zayif birimi. O icki kullanan arkadaslarindan cevresinden ayrilabilecek mi bunlar onemli.
bir de o bir ay kadar kullandigi donem ne zaman
efkarlandim basladim mi keyif mi sizinle gorustugu donem mi. Sizle gorusmeye basladiktan sonra mi birakmaya karar vermis iyi irdeleyin.
tovbeyi Rabbim kabul ediyor da biz mi affetmeyecegiz

Vazgecer niye gecmesin. Yalniz iyi tanimaniz lazim. Iradeli biri mi zayif birimi. O icki kullanan arkadaslarindan cevresinden ayrilabilecek mi bunlar onemli.
bir de o bir ay kadar kullandigi donem ne zaman
efkarlandim basladim mi keyif mi sizinle gorustugu donem mi. Sizle gorusmeye basladiktan sonra mi birakmaya karar vermis iyi irdeleyin.
tovbeyi Rabbim kabul ediyor da biz mi affetmeyecegiz

zaten o arkadaşlarıyla yolunu ayırmış % 70 lik kısmı kullanıyordu arkadaşlarımın ben çok şükür % 30 luk kısmının içerisindeyim dedi.
benimle görüştüğü dönemde değil. ben hayatına girmeden önce. bu konuda doğru söylediğini biliyorum.
en son 3 ay kadar öncesinde kullanmış sanıırım

kalbin çarpmıyor sanırım,yoksa bunlar sorun olarak görmezdin. sevemediğin insanın herşeyi batıyor insana maalesef :KK43:

kalbin çarpmıyor sanırım,yoksa bunlar sorun olarak görmezdin. sevemediğin insanın herşeyi batıyor insana maalesef :KK43:

gerçekten batmıyor sadece korkuyorum . allah nasip eder de evlenmeye karar verirsek ben ona güvenerek ailemin karşısında dik duracağım.
beni hayal kırıklığına uğratırsa diye korkuyorum.
bu olay olmasaydı bana bugün evlenelim dese evlenecek cesaretteydim düşünün.
kaldı ki bu olay olunca ruhum sıkıştı resmen..

bunları tanıdıktan sonra düşün ilk aşamada değil. dini konuyu da alkol konusunu da.

biraz mantığın varsa istemediğin şeyler olmaz korkma düşünür tartarsın tanımadan bunları düşünmek daha yanlış

mantık fazlasıyla var sanırım ama çok haklısın. dediğin gibi yapmalıyım

Canım niye bu kadar büyüttün? Söylemiş açık açık,bıraktığını da ,kullanmayacağını da demiş .
Sorun yok,zamanla iyice güvenirsiniz zaten.

Canım niye bu kadar büyüttün? Söylemiş açık açık,bıraktığını da ,kullanmayacağını da demiş .
Sorun yok,zamanla iyice güvenirsiniz zaten.

huylu huyundan vazgeçmezler derler ya. bu yüzden korkuyorum.
oysa bana açıklaması mantıklı .
yani benden bir şey gizlemiyor ama
ya köprüyü geçene kadarsa diye korkuyorum.
burada öyle şeyler okuyoruz ki belki onların çok etkisi oldu üzerimde
kimseye kolay güvenemiyorum. bilmiyorum.
ama haklısınız sanırım.çok büyütüyorum.

X