ne yapmalıyım?

ozenmelis23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
5
0
36
merhaba arkadaslar.ben 25 yaşındayım sevgilim 38 yaşında aramızdaki yaş farkı cok fazla.asla yaşını göstermiyor herkes öyle yorumluyor ama ben onu bazen beğenmiyorum :KK43: beni cok sevip cok değer veriyor.yaşına rağmen tek derdi evlenmek olan biriside değil çünkü çevresinde yaşına uygun cok güzel kızlar var ama o beni istiyor.ailesi beni kabul ediyo hatta acele ediyorlar.ama ben emin olamıyorum.çevremde yakışıklı yaşıma uygun kişiler var ama onlar dikkatimi bile çekmiyor.bu adam fikriyle olgunluğuyla bakışıyla beni etkiledi.aileme söylediğimde seçimime saygı duyavaklarını biliyorum ama emin değilim.lütfen yardım edin ne yapmalıyım onu daha fazla bekletmek istemiyorum :KK43:

merhaba arkadaslar.ben 25 yaşındayım sevgilim 38 yaşında aramızdaki yaş farkı cok fazla.asla yaşını göstermiyor herkes öyle yorumluyor ama ben onu bazen beğenmiyorum :KK43: beni cok sevip cok değer veriyor.yaşına rağmen tek derdi evlenmek olan biriside değil çünkü çevresinde yaşına uygun cok güzel kızlar var ama o beni istiyor.ailesi beni kabul ediyo hatta acele ediyorlar.ama ben emin olamıyorum.çevremde yakışıklı yaşıma uygun kişiler var ama onlar dikkatimi bile çekmiyor.bu adam fikriyle olgunluğuyla bakışıyla beni etkiledi.aileme söylediğimde seçimime saygı duyavaklarını biliyorum ama emin değilim.lütfen yardım edin ne yapmalıyım onu daha fazla bekletmek istemiyorum :KK43:
sevmediğin adamla işin ne?

kabul ediyor derken

sevmiyo değilim harika bi insan ama evlilik konusunda emin olamıyorum ama onun çok vakti yok.kabul ediyo yani yaş farkını problem etmiyorlar

Şimdi acaba dediğin şeyler emin ol evlenince evliliğini mahvediyor.kesinlikle birer sorun haline geliyor.iyi düşün derim

benim annemle babamın arasındada çok yaş farkı var ve annem derdi ki bana ben hayatımın en güzel yaşları yirmili yaşlarda tek başımaydım çünkü benim babamında sevgilin gibi çok vakti yokmuş işinden dolayı. hadi şimdi sıkıntı etmezsin görmüş geçirmiş tecrübeli vsvs ama bazı şeyleri onun tecrübelerinden yola çıkarak değilde senin sevgilinle kendi tecrübelerin olsun istemezmisin? ve ben şöyle düşünüyorum sonuçta senden 13 yaş büyük bi insan bi konuda tartıştığınız zaman ben daha tecrübeliyim şöyle böyle haklıyım vsvs diye sana abilik taslamasın? yaşına uygun kadınlara pek bakıcağını sanmıyorum çünkü gelmiş onlar 38 yaşına bide sen acaba tüm dikkatini o adama verdiğinden çevrene iyi bakamadığından ilgini çekicek bişey bulamamış olabilirmisin?

merhaba arkadaslar.ben 25 yaşındayım sevgilim 38 yaşında aramızdaki yaş farkı cok fazla.asla yaşını göstermiyor herkes öyle yorumluyor ama ben onu bazen beğenmiyorum :KK43: beni cok sevip cok değer veriyor.yaşına rağmen tek derdi evlenmek olan biriside değil çünkü çevresinde yaşına güzel kızlar var ama o beni istiyor.ailesi beni kabul ediyo hatta acele ediyorlar.ama ben emin olamıyorum.çevremde yakışıklı yaşıma uygun kişiler var ama onlar dikkatimi bile çekmiyor.bu adam fikriyle olgunluğuyla bakışıyla beni etkiledi.aileme söylediğimde seçimime saygı duyavaklarını biliyorum ama emin değilim.lütfen yardım edin ne yapmalıyım onu daha fazla bekletmek istemiyorum :KK43:
Esimle aramizda 14 yas var. Yasla ilgili hicbir problem yasamadik aksine olgun erkek kadin kiymetini daha iyi biliyor sanirim. Bizim yorede var erkegin gencine, hergun gonlun incine. Var erkegin kartina otur gonul tahtina diye bir soz bile var. Hani sevip sevmedigini bunun eminligini ancak sen bilebilirsin ama eger iyi huyluysa biraz daha tani emin olmaya calis hemen kapiyi kapatma.

Eğer sevmiyorsanız ve kafanızda "acabalar" varsa hiç evlilik işine girmeyin. Bir de şunu belirtmek isterim ki yakışıklılık herşey değildir. Yakışıklı/güzel olmak değil, kafaların uyuyor olması evliliği ayakta tutuyor.

hem adamı beğenmiyorsunuz, hemde çevrenizde ondan başka kimse ilginizi çekmiyor...
demek ki, çevrenizde ilginizi çekecek birisi olsa adamı çoktan bırakıp gideceksiniz..

bu durumda sorun,
çevrede yeterince ilgi çekici birilerinin olmaması .

inşallah olur da sizde boştan yere beğenmediğiniz adamla evlenmezsiniz.

Benimde nişanlımla aramda 11.5 yaş var 4. yılımızdayız yaştan kaynaklı sorun yaşamadık. Ama bizde sevgi var.
Siz yeterince sevmiyorsunuz ki sorun oluyor. Yinede hoşlantı varsa tanıyın tabi zamanla ne olur bilinmez kestirip atmayın. Fakat emin olmadan evlilik için adım atmayın.

Bence çok iyi düşünmeclisiniz 13 yaş az değil 10 sene sonra sen35 o 48 bana uyar gibi gelmedi

yorumlarınız için teşekkür ediyorum..aslında çok fazla dış görünüşe bakan bi insan olmadığımı düşünüyorum,çevremde yakışıklı adaylar var derken yakınlarımın yaptığı yorumlar onlar.ben aslında sanırım yaş farkından korkuyorum şuan hiçbişey belli değil yaş olsun fikir olsun herşey uyuyor.ama 10 yıl sonra yaşı düşününce korkuyorum :/ sonra diyorum zaten 10 yıl sonra evlilikte saygıdan başka bişey lazım değil onada o konuda sonuna kadar güveniyorum..beni istemeyen bazı yakınları var onlarlada görüşmüyo hemde benim haberim yokken gözümü boyamak için değil beni gerçekten istediği için sürekli bi çaba içinde.beni bu kadar çok sevip değer veren bi adamı kaybetmek istemiyorum ama keşke tanımak için vakit geçirme şansımız olsaydı o beklerim diyor ama yaşı zaten geçiyo daha fazla bekletip yormak istemiyorum o yüzden kendimi herşeye zorunlu hissediyorum. yok dersen nasıl üzülecek kim bilir tamam dersemde beni ne bekliycek amaan öyle işte :S

yorumlarınız için teşekkür ediyorum..aslında çok fazla dış görünüşe bakan bi insan olmadığımı düşünüyorum,çevremde yakışıklı adaylar var derken yakınlarımın yaptığı yorumlar onlar.ben aslında sanırım yaş farkından korkuyorum şuan hiçbişey belli değil yaş olsun fikir olsun herşey uyuyor.ama 10 yıl sonra yaşı düşününce korkuyorum :/ sonra diyorum zaten 10 yıl sonra evlilikte saygıdan başka bişey lazım değil onada o konuda sonuna kadar güveniyorum..beni istemeyen bazı yakınları var onlarlada görüşmüyo hemde benim haberim yokken gözümü boyamak için değil beni gerçekten istediği için sürekli bi çaba içinde.beni bu kadar çok sevip değer veren bi adamı kaybetmek istemiyorum ama keşke tanımak için vakit geçirme şansımız olsaydı o beklerim diyor ama yaşı zaten geçiyo daha fazla bekletip yormak istemiyorum o yüzden kendimi herşeye zorunlu hissediyorum. yok dersen nasıl üzülecek kim bilir tamam dersemde beni ne bekliycek amaan öyle işte :S
onu bekletmemek için emin olmadan evleneceksin, onu bekletmemek için hemen hamile kalacaksın bu böyle gidecek..
peki senin hedeflerını , hayallerinı onları kım yapacak?
sen bir adamın yanında hayata gec kalmasın diye kostururken senın hayatını kim yasayacak?

10 yıl sonra ''ah keske yasıtımla bırlıkte olup ne hemen evlenseydım ne de hemen cocuk yapsaydım hayatımı başkası için değil kendim için sekıllendırseydım'' demeyecek mısın?

ayrıl.
seviyor olsan osu busu sana batıyor olmazdı.

Acabaların olmasaydı devam derdim ama sen daha ne yapman gerektiğini bile bilmiyorsun..Kararsızsın..
Evlilik denen şey kararsızsan olmaz..Tam anlamıyla "evet budur" dediğin zaman olur..
Sen aman o üzülecek aman onu bekletmeyim diye evlenirsen ancak kendine yazık edersin..Daha 25 yaşındasın...
İyi düşün bence..

emin olmak için elimden geleni yapıyorum ilk defa böyle bi siteye bile yazı yazdım :) kendi içimde çözmem gerek belki ama orda çözülme gözüm görmemiş demek istemiyorum daha sonra .. özellikle arasında yaş farkı olan evli çiftlerin yorumları cok öenmli herkes aynı değildir biliyorum ama bi fikir bi mesaj beni bu yoldan çeviricek belkide bi yola gireceğim hayırlısı inşallah

X