Ne yapmalıyım?

bendiss12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
558
181
Kızlar konuyu kısaca şöyle Özet geceyim. Biz eşimin ailesinden hiç kimseyle görüşmüyoruz. Nişan ve evlilik döneminden beri. Yaklaşık üç senedir.. Sebebi
Ise eşime ve bana destekleri olmayıp zararlarının dokunması..
Eşim hep benim Yanımda oldu, ama bu aralar benim aklıma annesi çok sık gelir oldu..
Eşimin üstünde sonuçta anne baba hakları var.. Içim rahat etmiyor..
Bana da çok Kötülükleri dokundu.. Salak mıyım ben barıştırmayı düşünüyorum..
Bu anneler Günü'nde bana bi akıl verin..
Dertsiz Başıma iş açmasam mı, yoksa barıştırsam mı..

Sıze zararları dokunmayacakssa küslerı barıstırmak sevabtır yok degılsede bu yılanın yuvasına comak sokmak olur

Ne gibi zararları dokundu? Barıştırın, niye küs kalasınız ki... Bundan sonrası için dikkat edersiniz.

Ne gibi zararları dokundu? Barıştırın, niye küs kalasınız ki... Bundan sonrası için dikkat edersiniz.
Maddi manevi.. Mesela Nişanı biz yapçaz sen bize Maaşını ver dediler, gün gelince Yüzük dahi almadılar..
Manevi olarak eşimi bana kızsın diye gaza getirdiler.. Karına söz geçiremiyorsun dediler..
Ne bileyim.. Geçmişi geçmişte bırakmak istiyorum yıne de.. Mesafeli oluruz yada samimi.. Ailesiz olmak da zor..

bencede barıştırmanız en mantıklısı, siz görüşmezsiniz ama eşiniz görüşür, sonuçta müslümanlıkta küslük üç gündür

siz görüşmeseniz bile ; eşinizin ailesi onlar ..
görüşmeli .. bugün karısı için ailesini atan , yarın sizi de atar ..
anne ve eşin yerleri bambaska ..

barısmanıza gerek yok hiç kasma kendını
nezaketen arar anneler gununu kutlarsınız telefonda
hem buyukluk sızde kalmıs olur hem agızlarına laf vermemıs olursun hemde ıcın rahat eder
resmı sekılde kutlarsınız telefonda

kaynanam düğünde takılan tüm altın ve paralarımızı çaldı...düğün gecesi sinirden sabaha kadar ağladık eşimle hemde kavga ettik.hamile kaldım düşük riskim vardı olay çıkardı kanamam oldu çok şükür bebeğim iyi.çocuk doğdu bir hafta sonra eşimi arayıp oğlum bu çocuk hiç sana benzemiyor bu işte bi iş var peşini bırakma sakın dedi.daha loğusa iken yine bir kavga çıkardı ve zorla gelen iki damlacık sütümde kesildi.aradan 3 yıl geçti kayınpederim kanser oldu.telefonda görüşüyordum kayınpederimle halini hatrını sormak için.bu sene kaynanamda aramaya başladı yavrum evladım diye sevgi sözcükleri uçuşuyor havada .affetmiş değilim ama kayınpederimin üzülmesini istemiyorum.eşimi takmam bu konuda çünkü.sırf kayınpederim için anne bile diyorum o kadına.pişman değilim.çünkü ne olursa olsun kocamın annesi fikrinizde çok güzel

Farklı sebeplerden olsa da bizde gorusmuyoruz ailesiyle yani ben hic biriyle esimde sadece babasiyla...
Benmde kafama takiliyor bu konu ama kv derdi bnmle yani tekrar konusalim gelsinler desem yine kasiyla gozuyle igneleyici laflariyla beni altust edecek..
Boyle oluncada kendimi suclu gibi hissediyorum..
Esim sen kendini suclu hissetme senin hic bi sucun yok ben kimi severek evlensem annem boyle yapacakti ben senn uzulmene sebep oldum diyo ama icimden bi ses te ..Gel umursama ne derse sen kendi bildigini yap samimi olmadan muhabbet devm etsn dio....
Çozüm bulursan bende istifade edecegim ins senden:/

kaynanam düğünde takılan tüm altın ve paralarımızı çaldı...düğün gecesi sinirden sabaha kadar ağladık eşimle hemde kavga ettik.hamile kaldım düşük riskim vardı olay çıkardı kanamam oldu çok şükür bebeğim iyi.çocuk doğdu bir hafta sonra eşimi arayıp oğlum bu çocuk hiç sana benzemiyor bu işte bi iş var peşini bırakma sakın dedi.daha loğusa iken yine bir kavga çıkardı ve zorla gelen iki damlacık sütümde kesildi.aradan 3 yıl geçti kayınpederim kanser oldu.telefonda görüşüyordum kayınpederimle halini hatrını sormak için.bu sene kaynanamda aramaya başladı yavrum evladım diye sevgi sözcükleri uçuşuyor havada .affetmiş değilim ama kayınpederimin üzülmesini istemiyorum.eşimi takmam bu konuda çünkü.sırf kayınpederim için anne bile diyorum o kadına.pişman değilim.çünkü ne olursa olsun kocamın annesi fikrinizde çok güzel
Siz inanılmaz olgun davranmışsınız..

Farklı sebeplerden olsa da bizde gorusmuyoruz ailesiyle yani ben hic biriyle esimde sadece babasiyla...
Benmde kafama takiliyor bu konu ama kv derdi bnmle yani tekrar konusalim gelsinler desem yine kasiyla gozuyle igneleyici laflariyla beni altust edecek..
Boyle oluncada kendimi suclu gibi hissediyorum..
Esim sen kendini suclu hissetme senin hic bi sucun yok ben kimi severek evlensem annem boyle yapacakti ben senn uzulmene sebep oldum diyo ama icimden bi ses te ..Gel umursama ne derse sen kendi bildigini yap samimi olmadan muhabbet devm etsn dio....
Çozüm bulursan bende istifade edecegim ins senden:/
Eşim de kimi sevsem aynısını yapacaktı, konu sen değil, benim diyor :) ne kadar benzer..

barısmanıza gerek yok hiç kasma kendını
nezaketen arar anneler gununu kutlarsınız telefonda
hem buyukluk sızde kalmıs olur hem agızlarına laf vermemıs olursun hemde ıcın rahat eder
resmı sekılde kutlarsınız telefonda
Üç senedir görüşmüyoruz, arasam barışmış olucaz zaten..

3 senedır hıc bı anneler gununde aramayıp sımdı ararsanız hangı dagda kurt öldu durumu olusur
hıç basınıza iş almayın bence

Öyle mi dersiniz.. Yarın öbür gün başlarına bişey gelirse kendimden geçtim eşim napar diye düşünüyorum..

eger oyle bırsey olursa ozaman dusunulur sımdıden kendınızı sıkıntıya sokup boyle seylerı dusunmeyın bence
esın gun gelırde gorusmek ısterse kendısı gorussun ama sızın ıcınızden gelmezse sız yıne gorusmeyın derım naparsanız yapın ıyılıkten anlamayan ınsana agzınla kus tutsan kusun kanadını kırdı der en ıyısı uzak durun yuvanız daha onemlı kım ne derse desın

X