ne yapmam gerek bilmiyorum

fanaa95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
155
83
Arkadaslar yani aslinda cok buyuk bi sorun degil ama kqrar veremez oldum.arkadas vasitasiyla benimle ayni sehirde olmayan birisiyle tanistim.hic yuzyuze gorusmedik.benim daha once hic erkek arkadasim olmadi o yizden biraz fazla cekiniyorum bo nebi korkuyorum.ama o kisiden degil arkadas olarak konusuyoduk iyi bi insana benziyor buraya gelip gorusmek istiyo daha sonrada sevgili olmak istiyo ama ben cesaret edemiyorum.19 bucuk yasindayim buarada.oda 24 yasinda.

Görüşmende tabiki sakınca yok hoşlandıysan neden olmasın, ha iyi birine benziyor diye de inanma iyice bir huyunu suyunu gör ve birşey hissedersen ilişkiye başla...Korkulacak bir durum yok ama temkinli olmada fayda var

Zaten yanliz gitmeyi düşünmüyorum ama oncelikle gelmesini isteyip istemedigimi bilmiyorum. Mesela biara konustuk ben konusmak istemedim uzun bi sure konusmadik sonra 1 aydir oninla konusma istegi geldi icimdem konuşuyoruz ama bu konulara girince istemiyorum nedense.

Yasin kucuk, azcik flortten bisii olmaz. Erkekten ilgi gormek, begenilmek guzeldir. Kendine guvenin yerine gelir. Umarim ilk tanidigin adama asik olmaz, biraz erkekleri tanidiktan sonra sana en cok uyan, yakisan karakterde birini secip ona asik olursun. Ask oyle ismarlama olmaz demeyin, mantiksiz ask yuzunden geliyo zatenya hersey basimiza :)

Uzak mesafe iliski de yorar adami yalniz:)forumda malum bununla ilgili bircok sey okuyoruz.bunu da gozonune almani oneririm.bu arada dikkatli gozlemle:KK66:

Arkadaslar yani aslinda cok buyuk bi sorun degil ama kqrar veremez oldum.arkadas vasitasiyla benimle ayni sehirde olmayan birisiyle tanistim.hic yuzyuze gorusmedik.benim daha once hic erkek arkadasim olmadi o yizden biraz fazla cekiniyorum bo nebi korkuyorum.ama o kisiden degil arkadas olarak konusuyoduk iyi bi insana benziyor buraya gelip gorusmek istiyo daha sonrada sevgili olmak istiyo ama ben cesaret edemiyorum.19 bucuk yasindayim buarada.oda 24 yasinda.
yani çevrende başka kimse yok mu? uzaktan hem de geçmişin olmadan bir ilişki kurmak çok zor olur.
yaşlarınız da küçük daha..
Ben olsam hiç girmem bu maceraya.

Sanirim sadece ona ozel bi korku yok ben biriyle iliski yasamaktan korkuyorum hep bi bahaneler buluyorum ama karsilikli ask yasamakta istiyorum ne istedigini anlamadim.ilk iliski cok zor olucak yani baslamak zor okucak sanırım

Hatta cok aptalca ama aileme haksızlık yaptigimi düşünüyorum ne sacma dusunce ama alamıyorum kendimi bundan

Evlenecek yaşa gelmeden yaşayacağın her şey seni sadece yıpratır ... Keşkelerin olmasın hayatta günü gelince inşallah bu mutluluğu zaten yAşayacaksın yaşın genç kendini geliştir kendine gelişime ayır şu güzelim yaşlarını sonra olgunlaştığın zaman yaşayacağın aşk emin ol seni daha mutlu edecek iç sesine de güven

canım henüz 19 yaşındasın ve ilk ilişkini yaşayacaksın
bence ilk çıkma deneyiminin cıvıl cıvıl olması lazım:confused:
sevdiğin insanı dilediğin zaman görebilmen, dilediğin zaman buluşabilmen, dilediğin zaman cafeye, sinemaya gidebilmen çok önemli yani dilediğin zaman elini tutabilmen lazım:KK68:
oturmuş ciddi bir ilişkin olsa tabi ki yürütmeye çalış ama
daha yeni başlayacaksın
şimdi yaşıtların sevgilileriyle el ele gezerken
sen bekleyeceksin ki gelsin, en iyi ihtimalle ayda 1-2 görüşün
hazır çok da hoşlanmıyorsun, bence hiç zorlama

hem insanın iç sesi çok önemlidir, bilincin göremediği şeyleri söyler insana:cool:

ailene karşı sorumlu, suçlu hissetmene falan takılma
çünkü gerçekten birini sevdiğinde, aşk başa geldiğinde, için kıpır kıpır olduğunda
sorumlulukmuş, suçlulukmuş bunları zaten umursamayacaksın, umursamak istemeyeceksinHoppa
hani klasik bir laf vardır ya: aşk başa gelince, akıl senelik izne çıkar :KK39:

canım henüz 19 yaşındasın ve ilk ilişkini yaşayacaksın
bence ilk çıkma deneyiminin cıvıl cıvıl olması lazım:confused:
sevdiğin insanı dilediğin zaman görebilmen, dilediğin zaman buluşabilmen, dilediğin zaman cafeye, sinemaya gidebilmen çok önemli yani dilediğin zaman elini tutabilmen lazım:KK68:
oturmuş ciddi bir ilişkin olsa tabi ki yürütmeye çalış ama
daha yeni başlayacaksın
şimdi yaşıtların sevgilileriyle el ele gezerken
sen bekleyeceksin ki gelsin, en iyi ihtimalle ayda 1-2 görüşün
hazır çok da hoşlanmıyorsun, bence hiç zorlama

hem insanın iç sesi çok önemlidir, bilincin göremediği şeyleri söyler insana:cool:

ailene karşı sorumlu, suçlu hissetmene falan takılma
çünkü gerçekten birini sevdiğinde, aşk başa geldiğinde, için kıpır kıpır olduğunda
sorumlulukmuş, suçlulukmuş bunları zaten umursamayacaksın, umursamak istemeyeceksinHoppa
hani klasik bir laf vardır ya: aşk başa gelince, akıl senelik izne çıkar :KK39:
Icimi cok rahatlatti bu mesahiniz vok teşekkür ederim.siz yazinca farkettim bende merak duygusundan olabilir zaten dediyiniz gibi ask olunca kimsenin ne diyecegini duymaz olurum ama suan iyle bi durum olmadigini bana farkettirdiginiz icin tesekkur ederim.insallah kulagimi digerlerone tikayacak biri cikar karşıma.

Icimi cok rahatlatti bu mesahiniz vok teşekkür ederim.siz yazinca farkettim bende merak duygusundan olabilir zaten dediyiniz gibi ask olunca kimsenin ne diyecegini duymaz olurum ama suan iyle bi durum olmadigini bana farkettirdiginiz icin tesekkur ederim.insallah kulagimi digerlerone tikayacak biri cikar karşıma.

rica ederim:KK28:

X