Arkadaşlar 7 aylık bir ilişkim var. Sevgilimi seviyorum onun da beni sevdiğini düşünüyorum. Aynı üniversitedeyiz. O tıp okuyor ve 3. senesi derslerinin en ağır olduğunu senesiydi. Çok şükür geçti bitti. Ancak 1 aydır falan aramız kötü. Dayısı m.vekilliğine adaylığını koyduğunda onunla birlikte 2 hafta seçim gezilerine katıldığında çok konuşamamıştık. İlk günlerde konuşamıyoruz diye ben çok tripliydim ve yakınıyordum sonra bunu atlattık. Sürekli yakınmamın nedeni de biz hiç o kadar ayrı kalmamıştık. 2-3 günde bir görüşür, bven ona falan kalmaya giderdim o yüzden hep beraberdik yani.Dayısının yanından geldilten sonra sınav haftasıydı 2 hafta yşne sınava çalıştığı için yine bir şeyler yapamadık. Sonra 2 haftada final haftasıydı. ama bana karşı böyle bi ilgisizleşmişti. Yanımdayken sorun yok ama araya mesafe girince yazmıyor etmiyordu. Ben bu sorunu gündeme getirdim final döneminde gündeme getirdiğim için gün aşırı tartısştık sürekli. Ayrılmak istese ayrılırdı çoktan. Yani daha önce tek bi tabne uzun ilişksi olmuş o da 3-4 yıl önceydi. O zamandan sonra ilk defa böyle uzun ilişkisi oluyor ve ilişki kavramına uyan bi ilişki yaşıyorum diyordu. Ama dediğim gibi 1 1 buçuk aydır ilgisiz böyle. 2 hafta sınav haftası boyunca hem tartşmalardan kaynaklı hem de sınavda dolayı hep günaydını iyi geceleri ben yazdım. Sınavının olduğu gün yanına gittim. Ben sınavlarım bittiği için şehrime dönmüştüm. Arkadaşımla eve çıktığımız için onu bahane edip onu da görmeye gittim. yanındayken bir sorun yoktu konuyu açmadım açmadı gayet özlemişti. Gayet iyidi aramız anca o sınav gününden sonraki 2 günde yine çok bir değişme olmadı yani konuştuk ama yine de bu konuşma tatmin etmedi ben de dün dedim böyle böyle diye soğuksun vs diye eskisi gibi değilsin ilk günlerdeki gibi cicim aylarındaki gibi olmıcaz neden bunu anlamıyorsun bu ilişki senin için önemli değil gibi davranıyorsun dedim hayır önemli ne yaoayım istiyotsun dedi. Gün aşırı bu konuyu açıyorsun bana iyileşeceğimiz varken de iyileşmişyoruz. İlk zamanlardaki olmaz yani yol kattetik biz falan filan diyor. annem bana ders çalış dediğinde çalışmayan insanım sen bana her gün bu konuyu açıyorsun her gün bunu söylemen o kadar iticiki falan dedi ben de yazdım baya bir şey ama beni sevdiğini bile söylemiyorsun 1 aydır yazmıyorsun merak etmiyorsun sormuyorsun dedim cevap vermedi bne cevap ver sevgilinim umursamamak ne demek ya dedim bu konu hakkında konuşmayı bırakıncaya kadar cevap vermicem umursamamak değil bıktım bu konudan istersne sen konuşmaya devam et dedi. Bir daha yazmadım hiç dün bugün falan sadece 1 saat önce sağlık durumuyla ilgili bir şey sordum o kadar. Sürekli ben buluşalım diyorum sürekli ben planı yapıyorum eskisi gibi değil. Ne yapmalıyım?