NE YAPMAM GEREK

DEREN87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
12
0
37
kızlar mrb:) ben sevgilimden ayrıldım hersey yolunda giderken birden oldu ayrılmak için için bir neden yoktu ama sonradan pişman oldum gecen msj attım karşılık verdi konuştuk ama sonrası gelmedi şimdi ne yapmam gerekiyor. onu çok kırdım

Şakamısın sebep yoktu bi anlık bir şeydii..

Çok büyük dert gerçekten tebrik ediyorum...

haklısın ama sonuçta ayrıldık ve konuşmuyoruz bnm hatam diorum nasıl çözebilirm die soruorum

senin hatansa özür dile birkaç hafta ara..olumsuz yanıt alırsan nadasa çekil...

bi erkek olsan özür dileyince affeder miydin ? gurur mu yapardın ? ufff çok büyük şımarıklık yaptım kızlar

çocukça hareketler ve ilişki çocuk oyuncağı.ben çocuğun yerinde olsam cvp bile vermem

anlamıyorsunuz çok üstüme düştü daha birbirimizi tanıyamadan evlilik planları filan yapmaya başladı o hız korkuttu bni. d

Hiç bir neden yokkken durduk yere ayrılmak
Çocuk oyuncağımı bu ?
Siz ilişkileri insanları ne zannediyorsunuz ki ..
Ergenmisiniz, çocukmusunuz insanların da duygularıyla oynuyorsunuz.
Biri bana böyle yapsa hayatta dönmem .
Ne istediğini bile bilmeyen birisine.

anlamıyorsunuz çok üstüme düştü daha birbirimizi tanıyamadan evlilik planları filan yapmaya başladı o hız korkuttu bni. d
doğru ..hata cocukta haklısın.
Sana afedersin insan gibi davranmasaydı üzerine düşmeseydi.
böyle hayaller kurmak yerine seni kullanmak için hayaller kursa idi
Daha değerli olurdu demi..
Sizin gibi insanları gördükçe neyse..
İnşallah o cocuk sana asla dönmez.!

sesilya_ haklısın ama ben dönmesi için ne yapabilirm onun derdindeyim yoksa şuan beni suçlamak kolay ben zaten suçluyorum kendimi

konuyu daha net ve açık bi şekilde anlatıcakmısın sen yoksa böle yorumlara dvm edilecek

biz tanıştık konuştuk daha ilk ayımızda hep ileriyi planlaldı ama sürekli konuşmalarımız bu yönde sürekli görüşüyorduk ama hep arkadaslar falan vardı yanımızda ikimiz oturup neredeyse hiç konuşmadık. neyse bi akşam yine arkadaslarla oturmaya gittik bu arada genelde ben davet ediyorum o biraz çekingendi bende böle olunca ne bileyim bian için kendmi kötü hissettim ve ayrılık

X