ne yapmaya çalışıyor bu nişanlım beyefendi.

Aklini basina getirin, ondan sonrada k..cinizla bile bakmayin... Böyle diyen bi adama daha ne yapilir? Böyle davranan ve acik acik söyleyen bi adamla evlenilirmi? Neyse yaaa bosverin, dügüne iki ay kalmis, düzelir düzelir...:KK14:

Sizden soğumuş !
daha evlenmeden 1 yıl bile geçirmeden
evlilik konusunu biraz düşünün

Sebepsiz gibi gorunen,bu ani sogumalarin dugun arefesinde yasanan gerginliklerden kaynakli oldugunu dusunuyorum,nisanlniz ve ailesiyle aranizda alacak,verecek mevzusu,su soyle demis,bu boyle demis gibi tatsiz mevzular yasandi mi acaba.bunlar cok etkili oluyor.

Zararın neresinden dönülürse kardır, evi eşyaları falan düşünme şu aşamada ayrıl bence.

Seven asik olan insanin gozu bisey görmez tamam stresli bi surec ama kizin yuzune bakmiyo begenmiyomusun diyo onun gibi bisey ne demek ne demek allah askina

Off guzel bacim allah yardimcin olsun erteue bilirsen biraz ertele emin ol başını yakma

Sebepsiz gibi gorunen,bu ani sogumalarin dugun arefesinde yasanan gerginliklerden kaynakli oldugunu dusunuyorum,nisanlniz ve ailesiyle aranizda alacak,verecek mevzusu,su soyle demis,bu boyle demis gibi tatsiz mevzular yasandi mi acaba.bunlar cok etkili oluyor.

Ailesi ile hiç bi sorun yaşamadık aksine beni çok seviyorlar ona hep çok şanslısın böyle eşin olacagi için diyorlardı.

Bırak güzelim bırak ondan bir cacık olmaz üzülürsün. seven insan evleneceği günü dört gözle bekler.

Bence aklini birseyler karistirmis bunun.dugun oncesi strese benzetemedim direkt kiza sogukluk hssdyrum demis

Çok üstüne gidip sevgilini derin düşüncelere itmiş olabilir misin?
İyi düşünmek lazım o kadar hazırlık bilmem ne diye düşünme sonrası daha yorucu daha can sıkıcı olur. Alıp karşına ciddi ciddi konuşsan?
Hakkınızda hayırlısı olsun.

X