ne yapsam bi fikir verin kızlar

lolita19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
489
0
116
selam kızlar daha önce actığım konuda sevgilimin eski nişanlısından kalan yüzüğü sakladığını söylemiştim ki o yüzük hala aynı yerde duruyo bugün kontrol ettim . neyse konu su ki bugün sevgilimin evine gittim bos bi odası var içerde ütü masası var ütü masasının üstünde sütyen sapı buldum. kısa bi zaman önce ablası evi temizlemeye gelmişti. sordum bu kimin diye onu nerden buldun enim ablanındır felan dedi ama ben pek güvenemedim sonra konuyu acmadım ne yapsam ya bilemedimmm :26:

yüzük olayı çok fenaymış.
ancak belki bu konuda doğru söylüyordur.
eğer ablasını tanıyorsanız abla bunu unutmuşsun utanmaman için ben getirdim dersin.
öğrenmiş olursun böylece konuyu.

maalesf ablasını tanımıyorum yani güvenemedim de ne bilim içime kurt düştü bi kere yüzük olayı içinde sen hala nişanlısında banamı sölemiyosun neden tutuyosun bu yüzüğü git bozdur dedim ama bilmiyorum

maalesf ablasını tanımıyorum yani güvenemedim de ne bilim içime kurt düştü bi kere yüzük olayı içinde sen hala nişanlısında banamı sölemiyosun neden tutuyosun bu yüzüğü git bozdur dedim ama bilmiyorum

tavrınızı mı belli edemiyorsunuz acaba?
tamam ben de hiç trip atma olay çıkarma vb. şeyleri sevmem.
ancak bu büyük bi olay.
bence üzüldüğünüzü kırıldığınızı net bi şekilde belirtin.

aynen trip felan bana göre değil cocuk gibi de aslında tam belli edemedm tavrımı galiba artık yoruldum ya soruncu bası olmak istemiyorum ama bunlarda yenilir yutulur değil napsam bilmiyorum

ablası neden sütyenin sapını çıkarıp orada bırakmış keşke sorsaydınız sütyeni takıp gelmiş de giderken sapını bırakıptamı gitmiş.çok tuhaf...kafa karıştırıcı bence irdele biraz kurcala sor kafandaki soru işaretlerini sor.şüphelerin gerçekse zaten köşeye sıkışacaktır kadınca düşünerek sor abla neden sütyen sapını bıraksın da sapsız sütyeni takıp gitsin mantığıyla ilerle..yani uff kafamda karıştı biraz tam olarak da aktaramamış olabilirim.umarım demek istediğimi anlarsın...

ya bide ablası 45 yasnda felanmıs bu sütyen sapı genç kızların kullandığı tarzda sütyenlerde olur kafamı bide o kurcaladı genelde o yastaki bayanlar pek öle sütyen kullanmaz gibi benimde kafam karıştı kesnlikle sorguya çekicem

burnuma pıs kokular gelıyor .

daha oncekı nısanlısından kalan yuzugu

saklaması sımdı bu sutyen askısı falan

sankı pek tekın ayak degıl gıbı .

çok kötü bencede sormalısın, ne kadar süredir çıkıyorsunuz bi süreden sonra güvenirsiniz çünkü şimdiye kadar sormuş olmalıydın beklemişsin güvendiğin için falan mı?

Yüzük olayı çok fena zaten bide üstüne bu yani kesinlikle iyice bi araştır derim...

Yüzük olayını hazmeden insan bunuda hazmeder.
O yüzden kendine gel canım. Sütyen sapı olayını duymamış sadece yüzüğü sakladığını bilsem yine güvenme derdim, şimdi arkadaş tur bindirmiş maşallah..
Anladığım kadarıyla herşeyini hazmediyorsun, oda saman altından su yürütüyor canım. Aç gözlerini. 45 yaşındaki kadın genç kız sütyeni kullanmaz. Sütyeni üstünde gelen kadın askısını bırakıp gitmez. Bunu sadece kim yapar biliyor musun? Kaçamak yaptığı bi hatun onu hatırlatacak şekilde iz bırakır.
Benim fikrim bu şekilde. Dikkatli ol.

7 ay oldu 1 tanısalı da 11 ay oldu. ya ilk basta peşimden cok kostu ben istemedm sonra nasıl oldu bilmiyorum sevgili olduk sonra bana olan ilgisi azaldı işlerinin yoğunlaşmasıyla o kadar sabır gösterdim ama artık canıma tak dedi ya valla. hele bi kız var facebookta buna yorum atıyor her seyi beğeniyor o kadını sil dedim e bana sorarsa ne sildin diye ne dicem diyor bende dedimki, sen ona hesap vermek zorundamısın sil diye silmedi hala duruyo arkadslarına da evlenmeyi düşünmüyorum demiş tamam bende simdi düşünmüyorum ama onun bu davranısları iyice sğuttu kendnden beni

ya kızlar sormayın tanıyan herkes onu dürüst güvenilir olarak biliyor baslarda bende öle sandım da simdi artık güvenimi iyice yitirdim yani ama hazmetmek değil de bu sadece doğru zamanı bekliyorum bi türlü işleri yüzünden görüşemiyoruz görüşsek bile kısa bi süre ben sadece onu bos vaktinde karsıma alıp adam akıllı içimdekileri dökmek için bekliyorum ilk basta sevdiğin için hatalarını görmüyosun ama artık gözüm acıldı

7 ay oldu 1 tanısalı da 11 ay oldu. ya ilk basta peşimden cok kostu ben istemedm sonra nasıl oldu bilmiyorum sevgili olduk sonra bana olan ilgisi azaldı işlerinin yoğunlaşmasıyla o kadar sabır gösterdim ama artık canıma tak dedi ya valla. hele bi kız var facebookta buna yorum atıyor her seyi beğeniyor o kadını sil dedim e bana sorarsa ne sildin diye ne dicem diyor bende dedimki, sen ona hesap vermek zorundamısın sil diye silmedi hala duruyo arkadslarına da evlenmeyi düşünmüyorum demiş tamam bende simdi düşünmüyorum ama onun bu davranısları iyice sğuttu kendnden beni

seven insan ihmal etmez ve gözü dışarda besbelli hatta o sütyen askısıda o kıza ait olabilir dikkatli ol bence ve seviyosanda umursama erkeklerin çoğu böyle işte elde ettiklerinde iş bitiyor. sakın üzülme ve bence ayrıl tatlım.

bu askı olayını sana bi şekilde kanıtlayabilirdi ne bileyim arayı annesine söyleseydi senin yanında anneside ablasını arayıp sorsaydı geri dönüp sevgilini arasaydı bi şekilde çıksaydı ortaya
ama kanıt yok,kadın neden unutsun orada askısını bu işin altında bişey olabilir
yüzük olayıda zaten sineye çekilcek bişey değil bana göre ayrılma sebebi olur bu
ne demek yüzüğü saklamak çok ağır birşey bu

yüzük olayında söyle diyor gidip bozdurcaktm vakt olmadı dedi ilk basta inandm ama ne vakitse hala bozdurulmamıs

Back
X