ne yapsam karar veremedim yardim edin..

gulsah_murat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
7
6
36
Kizlar uzun suredir takipciyim.bi turlu karar veremedigim bi konuda size danismak istedim.nisanliyim haziran 15te dugunum var kismetse.biraz once nisanlim aradim.canim dedi ben sana altin almicam dedi dugun icin.onun yerine 12 tane koyun alckmis :KK47:
O koyunlara babasi bakckmis.kuzuladiktan sonra satcaklarmis.simdi altin alsa 100 tlden bozdursa 80 tlymis ama boyle yaparsak daha karli olurmus.offf nedicegimi bilemedim ya onlari sattiktan sonra daha cok bilezik aliriz diyor.ama ben bi kere kp ye hic guvenmiorum.onlar koydeler biz sehirdeyiz.hep kendini dusunen su dugun arifesinde bile toplu igne basi kadr bisiyimize yardim etmeyen biri.kafam cok karisik kizlar ne diim ..:110:

Kizlar uzun suredir takipciyim.bi turlu karar veremedigim bi konuda size danismak istedim.nisanliyim haziran 15te dugunum var kismetse.biraz once nisanlim aradim.canim dedi ben sana altin almicam dedi dugun icin.onun yerine 12 tane koyun alckmis :KK47:
O koyunlara babasi bakckmis.kuzuladiktan sonra satcaklarmis.simdi altin alsa 100 tlden bozdursa 80 tlymis ama boyle yaparsak daha karli olurmus.offf nedicegimi bilemedim ya onlari sattiktan sonra daha cok bilezik aliriz diyor.ama ben bi kere kp ye hic guvenmiorum.onlar koydeler biz sehirdeyiz.hep kendini dusunen su dugun arifesinde bile toplu igne basi kadr bisiyimize yardim etmeyen biri.kafam cok karisik kizlar ne diim ..:110:

yahu düğün hediyesi alacak size
koyundan geline düğün hediyesi mi olur???
neymiş yavrulayacakmış-mış
gitsin kendi adına yatırım yapsın, sizin düğün hediyenizden ayrı olarak

ayrıca
ilk defa böyle bir düğün hediyesi duydum

ne saçma:KK57::KK57::KK57:

kp den geline 12 koyun bozdur bozdur harca:KK70:

Kış geliyor usumeyelim önce cayır çimen ekelim koyun alalım koyundan süt sagar peynir yapar yün çıkar yunu ip yapalım ipten kazak orelim :KK69:sonra koyunu kesip yiyelim :kk77:

Sizin iş aynı bu hikaye gibi :KK14:

Resmen hikaye okumuşlar :cool:

Kabul etme düğünde 12 koyunumu var diyecekler ..Evlenmeden önce yapılmayan altınlar evlendikten sonra hiç yapılmaz .. sonuçta altında bir yatırım .. Aman Allahım ne uyanıklar var şu dünyada :KK64:

damattan geline 12si bi yerde koyun :KK45: yani onu kirmakta istemiorm ama banada cok sacma geldi genede size bi sormak istedim dedigi gibi iyi biseyde benmi yaniliyorum acaba die ama sizde benm gibi dusundunuz cok tesekkurederim

Nasrettin Hoca tarlada uğraşırken birden alacaklısı gelmiş. "Nasrettin Hoca, paramı ne zaman ödeyeceksin?" demiş. Nasrettin Hoca da "Şu gördüğün bölgeden devamlı koyunlar geçer. Oraya bir tel örgü takacağım, takılan koyun yünlerini de satıp sana borcumu ödeyeceğim." demiş. Adam da haklı olarak gülmüş. Nasrettin Hoca buna karşılık adama "Ne oldu köftehor? Peşin parayı görünce gülersin değil mi!" demiş.

Aklıma direkt bu fıkra geldi okuyunca.

Bu adamları nereden buluyorsunuz? Kısacası '' sana alacagımız altın parası ile babama koyun alacağız haberin olsun'' diyor.
Sizinle dalga geçer gibi arayıp bunu söylemeye utanmıyor ama siz de hayır demeye diliniz varmıyor.
koyunlarınız ve eşinizle mutluluklar.
yazdiginiz icin tesekkurler ama nedem bukadar sert ve asagilar tavirda yorum yaptiginizi anlamdim.

Hoca birinden borc istemiş, adam sormuş - hocam borcunu ne zaman ödeyeceksin? Hoca baslamış anlatmaya; - Senden aldığım parayla diken alacam, onları koyunların geçtiği yerlere dikecem, dikenler büyücek oradan koyunlar gecerken yünleri dikenlere takılacak, ben yünleri toplıcam sonra onlari ip yapıp pazarda satacağım. Kazandığım parayla sana olan borcumu ödicem demis.
Adam başlamış gevrek gevrek gülmeye, hoca da demis ki - Eeee bak hazir parayi bulunca nasıl da gülüyorsun :KK51:

Düğünden sonra yapsın böyle bir düşüncesi varsa, damat tarafından 12 koyun anonsu bence de çok saçma. Olmadı düğünü harman zamanına erteleyin kpnin de o zamana kadar eli bollaşır, şimdiki gibi cimriler mi yoksa elleri bol mu kesin olarak görmüş olursunuz.

yazdiginiz icin tesekkurler ama nedem bukadar sert ve asagilar tavirda yorum yaptiginizi anlamdim.
Aşağılamadığımı nerede okudunuz?
Düğün hediyen koyun diyen adam her yerde bulunmaz numunelik yani nereden buldugunuzu merak ettim ..
Bunu söyleyen adam karısısnda da ''acaba mantıklı olabilir mi'' diye düşünen kadın da her zaman bulunmaz..
Ayna tuttum diyelim bence..

Bende kesinlikle sizin dediginiz gibi dusunuorm simdi aldiramazsam altinlari bidaha cok zor aldiririm hem bide dugunde gelin olarak kolum boynum bosmu kalsin demi.kesin ikna edip vazgecirmeliyim

bencede kabul etme sımdıden tamam dersen yarın bır gun baska seyler ıster kabul etmenı bekler..... ayrıca alacagı altınlar yıne sızın yatıımınnz olacak yanı

X