ne yapsam suc biktim artik

demirlale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
67
3
28
Diyarbakır
merhaba arkadaslar bu benim ilk konum uyeligimde yeni zaten
Benim problemim esimle yasadigimiz ile tayin sebebiyle bir yil once geldik ve esimin degisimi basladi
Beni azarlamalar, ters davranmalar sudan sebeplerle kavga cikarmalar biktim artik
Annem bizde bir aydir esim isi dolayisiyla her ay bir hafta sehir disinda kaliyor
bende yalniz kalmamak icin annemi getirttim yanima ama kadincagiz geldigine gelicegine bin pisman oldu :-(
Ayni hareketler devam ne yapicam bilmiyorum soyluyorum ikaz ediyorum tamam diyor ama nafile
Mubarek ramazani burnumdan getirdi, simdide bayat ekmek yuzunden tartisti kacti gitti konusmuyorum biktim artik ya

iş yerinde mi sorunlar yaşıyor acaba? vardır bunun arkasında bişeyler.

iş yerinde mi sorunlar yaşıyor acaba? vardır bunun arkasında bişeyler.

Ona gore hersey normalmis zaten is yerinde bi problemi olsa surekli arkadaslariyla cikmaz
Haftanin dort gecesi evde dider zamanlar gece calisiyor bu dort gecenin ucunu disariya cikarak geciriyor sikildim biktim artik

tartışmak yerine nedenlerini güzel dille konuşup,anlamaya çalışın..bir çaresi,çözümü vardır elbet..sıkıntılarını öğrenin..kavgayla,küslükle hiçbir yere varılmaz..Allah yardımcınız olsun,tez zamanda yuvanızda huzura erin..

Canim uzme kendini kac yillik evlisiniz? Ben 1 yillik evliym ama erkekler kapali kutudur sorunlarini anlatamaz iste sorunu varsa evde sen ona caktirmadan yani agzindan laf alir gibi isle ilgili tatli tatli soru sor mesela is hayati da cok stresli yoruluyorsun canim dimi nasil gidiyor filanca ne yapiyor (isten tanidigin biri varsa konuya ordan da girebilirsin ) gibisinden once iste sorun var mi ogren. Yoksa canini sikanin sen oldugundan eminsen samimi bisekilde konus benim hangi davranisim rahatsiz eduyor de, sonra da sen kirildigin noktalari acikla, hayat yeterince zor ayri kalmak bize yaramiyor birbirimizi en azindan birlikteyken uzmeyelim de. Bir de annen surekli orada kalirsa esin rahat edemez o yokken 1 haftaligina cagir derim. Umarim cozebilirsin canim

tartışmak yerine nedenlerini güzel dille konuşup,anlamaya çalışın..bir çaresi,çözümü vardır elbet..sıkıntılarını öğrenin..kavgayla,küslükle hiçbir yere varılmaz..Allah yardımcınız olsun,tez zamanda yuvanızda huzura erin..

İyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim., esimle konusmayi cok denedim genellikle ben konusurum o dinler ve bizim hicbir problemimiz tam olarak halledilemez cunku konusmaz., oysa ben tartismaktan ziyade konusup sorunu cozmek taraftariyim ama karsinizdaki insandan cvp gelmeyince oylece kaliyorsunuz resmen

Büyük ihtimalle işleri ile alakalı sorunları vardır.. Erkekler maalesef en ufak sorunlarını bile en yakınlarından çıkarmayı çok iyi beceriyorlar.. Umarım bir an önce aranız düzelir.. Yaptığı hataların farkına varır.. Seninde gönlünü alabilir..

Canim uzme kendini kac yillik evlisiniz? Ben 1 yillik evliym ama erkekler kapali kutudur sorunlarini anlatamaz iste sorunu varsa evde sen ona caktirmadan yani agzindan laf alir gibi isle ilgili tatli tatli soru sor mesela is hayati da cok stresli yoruluyorsun canim dimi nasil gidiyor filanca ne yapiyor (isten tanidigin biri varsa konuya ordan da girebilirsin ) gibisinden once iste sorun var mi ogren. Yoksa canini sikanin sen oldugundan eminsen samimi bisekilde konus benim hangi davranisim rahatsiz eduyor de, sonra da sen kirildigin noktalari acikla, hayat yeterince zor ayri kalmak bize yaramiyor birbirimizi en azindan birlikteyken uzmeyelim de. Bir de annen surekli orada kalirsa esin rahat edemez o yokken 1 haftaligina cagir derim. Umarim cozebilirsin canim

Annem ilk defa geliyor sayilir daha once hep tasinirken gelmisti ilk defa oturmaya geldi oda ikibucuk yasinda bir kizim var ben gidemedim bu yaz memlekete onu cok ozlediginden geldi ayrica is yerinde sorunu olmadigini soyluyor, herkeze karsi cok kibardir kimseyi kirmaz ama bana gelince hic onemsemiyor

afedersin yatakodasıyla alakalı bir sorun var mı
illaki bu değişimin bir nedeni olmalı, işyeri değilse, para değilse, aklıma bu geliyor

afedersin yatakodasıyla alakalı bir sorun var mı
illaki bu değişimin bir nedeni olmalı, işyeri değilse, para değilse, aklıma bu geliyor

Aslinda duzeni bir cinselligimiz var cok utaniyorum nolur affedin ama cok iyi oldugumu soyluyor ama ama ama
Galiba ben evde biraz rahatim galiba

eşler genelde karısının annesini evde pek istemez bi de belki birşeyden sebep sana bir kızgınlığı vardır ve o yüzden her şeyi sorun ediyordur ya da sana olmasa da hayatında olan başka bir şeye kızgınlığı vardır bence bu kızgınlığın sebebini bulmalısın

Back
X