erkek arkadaşımla yaşadığım sorunları buraya daha önce yazmıştım aldığım cevaplar ondan sana koca olmazdı. direndim umut ettim belliki aşk adına gururumu şuurumu kaybettim ve halada öyleyim. ayrıldık güya dayanamıyorum onsuzluğa ama yaptıklarınıda unutamıyorum beni zorda bırakışını ortada koyuşunu ama seviyorum onu görmek sarılmak istiyorum. o ise rahat duygulaına söz geçiriyor beni aramıyor bile...ve her seferinde olduğu gibi tek hatalı beni görüyor. eve tatile geldim kafayı ywmiş haldeyim şuan. tayin istiyorum çıkma ihtimali yüksek aradım bugün bana yaptıklarını söylüyorum ağlıyorum o konuları kapat şimdiye bak. sen düzel ben hatasızım diyor. beni nasıl sevdin diyorum soğuttun kendinden diyor..lanet olsun sana dedim ama sesini duymak beni mahvetti. onu deliler gibi seviyorum. ben ne yapıyorumböyle. seni seviyorum diyorum senden ayrılamam diyorum neden tayin istedin dönüş yok diyor oda evet tayin çıkınca araya mesafe girince ipler tamamen kopacak ve şuanki acım onun yüzünü görmemekten dahada artacak..ailem halime üzülüyor. başka birilerini tanımam için onu unutmam için yakınlarımız çaba içinde. çok mükemmle nsanlarla tanıştırmaya çalışıyorlar ama ben illaki o diyorum. ben ne yapıyorum böyle...