Ne Zaman Anlatırsınız ?.........

neden bana daha önce söylemedin ? gibi bir soruyla karşılacabileceğin birtakım şeyleri çok geç olmadan anlat canım.. Ben geçen sene nişanlımdan ayrıldığımda bi adamla tanıştım, niyeti evlilikti.. Adamın sahip olduğu bazı değerler hakkında da fikrim olmadığı için 7. günde aldım karşıma söylemem gereken şeyleri söyledim, dedim durum bu bu.. benim için sorun yok dedi devam ettik ona göre.. ha kısmet değilmiş ayrıldık.. ama bence çok geç olmadan neysek ne değilsek ifade etmeliyiz, adam ona göre çizsin rotasını :34:

neden bana daha önce söylemedin ? gibi bir soruyla karşılacabileceğin birtakım şeyleri çok geç olmadan anlat canım.. Ben geçen sene nişanlımdan ayrıldığımda bi adamla tanıştım, niyeti evlilikti.. Adamın sahip olduğu bazı değerler hakkında da fikrim olmadığı için 7. günde aldım karşıma söylemem gereken şeyleri söyledim, dedim durum bu bu.. benim için sorun yok dedi devam ettik ona göre.. ha kısmet değilmiş ayrıldık.. ama bence çok geç olmadan neysek ne değilsek ifade etmeliyiz, adam ona göre çizsin rotasını :34:

haklısın..:31::31::31:

İlişkiye başladığımız ilk zamanlar gerekli olan herşeyi anlattık birbirimize.
En doğrusuda bu bence..:34:

İlişkiye başladığımız ilk zamanlar gerekli olan herşeyi anlattık birbirimize.
En doğrusuda bu bence..:34:

Ben ailelerin tanışmasına yakın anlatmıştım ki en başta anlatıp benle oynamaması adına sonuç çekti gitti sonra geri geldi ama çok geçti kabul etmedim.

Basindan gecen her neyse ileride onu rahatsiz edecek ise bence en bastan anlatmalisin bilsin ve ona gore baslarsiniz sonra soylediginde bna neden bastan soylemedin bni kandirdin gibi sozler duymak yerine belki en basindan durust olup sotledigin icin bas taci oluverirsin. Soylediginde onu kaybetmekten korkuyorsan korkma giderse hayrinadir zaten

Son düzenleme:
perimleciimm biri mi var yoksa aşk olsun bize söylemedinn:26::26::26::26:

yook canım biri..olur mu tabiki ilk başta size söylerim biliyorsun.
Sadece merak ettim.Hani böyle bir ihtimal olursa ne yapacagımı önceden belirlemek istedim.
Zor bir durum...ama zaten biri olması fikrine artık hiç sıcak bakmıyorumm...
Onun için en iyisi böyle konularıda düşünmemek:59:

Back
X