Ne zaman düzelcem bnde ki aşk mi takıntı mi

Camgolgesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
33
2
Merhaba arkadaşlar bn daha önce de yazmıştım 3 yıllık ilişkim sevgilim ailesi istemediği için bitmisti.bnden soğudu nu sevmediğini söylemişti.boyle söyleyince bnde esyalrimi istedim.onun hak etmediğini düşünerek.tabi bu arada instagramdan takip ediyorum ayrildugimizi ikinci gün yeni ınstagram açtı faceden çıkarırken diğer instagramdan çıkartmayı beni.yeni açtığı instagramda doğum günü falan kutlamislar onu paylaşmis.bende bunu görünce tekrardan eşyalarımi istedim göndermedigini hafta sonu toplayıp pazartesi Göndereceğini söyledi.demk istediğim şu tamam sevgi bitebilir anlarım ama 3 yıl boyunca her gün konuştuğu aşık olduğunu söyledi insana sevmese de bi insanın kalbi böyle taş kesilir mi.hic mi merak etmea nasil oldugunu.hic bi suçum hatam yok bi de.bn de ozlemiuom konuşmak istemiyorum ama içimde bi acı toparlanma k istiyom olmuyo kendimi bırakmak istemiyorum ama içimde acı. Bn böyleyken o nasıl mutlu yada bn neden böyleyim takıntı mi yaptım sizce

Feysbukunda vs. ekli mi? sil her yerden onu. Sana hicbir sekilde ulasamasin, senin hakkinda en ufak bi bilgi bile alamasin. :) O zaman merak edip arar. Senin onu sevdigini bildigi icin rahat yani. Biraz duygusuzum İliskilere bile matematukmis gibi davraniyorum ama net olmak iyidir. İhitiyacin yoksa bence esyalarinu bile isteme. Yok yere diyalog.

Terk edilen, genelde terk edenden daha zor toparlanır. Gurur meseleleri işin içine giriyor çünkü terk edilince, malum.
Kendini onunla kıyaslama yani.
Sevmediğini kabullenememe değil 3 yıl boyunca hiç bi sorun yaşamayı p sevgisini aşkını esirgemeyen insanın bu tavrı.zoruma gidiyo hiç olmamisim gibi davraniyor.ve bnm içimden hiç bişey yapmak gelmezken o çok mutlu sanki

Feysbukunda vs. ekli mi? sil her yerden onu. Sana hicbir sekilde ulasamasin, senin hakkinda en ufak bi bilgi bile alamasin. :) O zaman merak edip arar. Senin onu sevdigini bildigi icin rahat yani. Biraz duygusuzum İliskilere bile matematukmis gibi davraniyorum ama net olmak iyidir. İhitiyacin yoksa bence esyalarinu bile isteme. Yok yere diyalog.
ihtiyacım yok ama onda kalsın istemedim giderken çok kırdı üzdü.faceden falan sildi zaten.ama merak ediyorum bana ailem istemediği için mutsuz olduğunu söylerken başkalarıyla ne konuşuyordu facesi ne girip bakmak istiyorum

Ayni süreçte ayni seyleri yaşiyoruz. Seni kimse benim kadar iyi anlayamaz.. Özelden yaziyorum

Bn özelden nasik yazan. Seni hatrliyorum önceki konuma da yazmıştn.beni hatırladın sanırım.gecmiyorama o mutlu
Evet onceki konunu da hatrliyorum.. Aci gecmez.. Sadece zamanla alisirsin zamanla kabullenirsin.. Ben inaniyorum ki kul hakki diye bisey var ve biz hesabini soramasak da herseyin hesabinin sorulacagi gun gelecek

konuyu açarken kafanıza silah mı dayadılar, harfler garip garip, boşluk yok, her şey kargacık burgacık. azıcık özenli olun lütfen.

konunuza gelince takıntılı değilsiniz. sadece terk edildiniz. o şimdi bir süre ayrılığın gazıyla "çalsın sazlar oynasın kızlar" kafasında dolaşır bir süre, sonra durulur, geçer gider.
siz de kendinize bir meşgale falan bulun, onu da takip etmeyin, boş verin.

Ordan burdan silecek, eşyalarınızı isteyecek kadar bile önemseme canım. Sen de çık gez dolaş, hayatına kaldığın yerden devam ettiğini gösteren paylaşımlara başla bile. Bırak biraz da o düşünsün oooo unutmuş bile, eğlenceler, pozlar diye.

canım belki de o erkeğin elinin kiri kafasındadır baksana şu hale..

Neden insanlar ayrilinca cok mutluymus gibi insanin gozune gozune sokarlar herseyi anlamiyorum. Onuncda mutlu oldugu fslan yok. Sacma sapan mesajlar verme cabasinda anlamadin mi? Senin yerden onu takip ettigini biliyor. Bu yuzden de mutluluk fiskiran fotograflar, paylasimlar yapacaktir malesef. Yoklugun bana koymadi mesaji veriyor guya sana. Sende boyle surekli takip edersen her yerden, bunlari gercek sanip, kendini yer bitirirsin iyice. Kendine hakim olup bakmayacaksin. Sosyal medya hesaplarini kapatacaksin. Telefon numarani degistireceksin. Bir an once bu durumu en az hasarla atlatmaya bakacaksin. Yoksa o fotograflara bakar bakar, daha cok aglarsin. Kendine hakim olamiyorsan, deger verdigin birsey uzerine yemin et bir daha onunla ilgili hicbirseye bakmayacagina dair. Ve iyiligin icin YEMININI TUT!

Neden insanlar ayrilinca cok mutluymus gibi insanin gozune gozune sokarlar herseyi anlamiyorum. Onuncda mutlu oldugu fslan yok. Sacma sapan mesajlar verme cabasinda anlamadin mi? Senin yerden onu takip ettigini biliyor. Bu yuzden de mutluluk fiskiran fotograflar, paylasimlar yapacaktir malesef. Yoklugun bana koymadi mesaji veriyor guya sana. Sende boyle surekli takip edersen her yerden, bunlari gercek sanip, kendini yer bitirirsin iyice. Kendine hakim olup bakmayacaksin. Sosyal medya hesaplarini kapatacaksin. Telefon numarani degistireceksin. Bir an once bu durumu en az hasarla atlatmaya bakacaksin. Yoksa o fotograflara bakar bakar, daha cok aglarsin. Kendine hakim olamiyorsan, deger verdigin birsey uzerine yemin et bir daha onunla ilgili hicbirseye bakmayacagina dair. Ve iyiligin icin YEMININI TUT!
Benim ekli olduğum integramdan değil yeni açtığı ekli olmayanların resimleri göremediği integramdan paylaşmis.bn de maili ve şifresi açıktı orada gördüm yeni integram açtığını öyle girip baktım. Bi hatam yoktu ki bana mutsuz ken mutluymus mesajı versin

Benim ekli olduğum integramdan değil yeni açtığı ekli olmayanların resimleri göremediği integramdan paylaşmis.bn de maili ve şifresi açıktı orada gördüm yeni integram açtığını öyle girip baktım. Bi hatam yoktu ki bana mutsuz ken mutluymus mesajı versin
Sorgulamayacaksin artik hicbirseyi. Bitmis gitmis. Ne hatam vardi diye sizlanmanin sana faydasi var mi soyle Allah askina. Aci cekmekten zevk aliyorsan bisey diyemem. Ama yok degilsen, burda sana verilen tavsiyelere uy ve kendine yeni bir yol ciz. Onu takip etmeyi birak bilmem kacinci instagramda ne yapmis diye.

o mutlu ise ,sen de mutlu ol;o eğleniyorsa,sen de eğlen. niye onu takip edip sinirini bozuyorsun ki.geçmiş gitmiş bir şey . kendi hayatına bak..

Ordan burdan silecek, eşyalarınızı isteyecek kadar bile önemseme canım. Sen de çık gez dolaş, hayatına kaldığın yerden devam ettiğini gösteren paylaşımlara başla bile. Bırak biraz da o düşünsün oooo unutmuş bile, eğlenceler, pozlar diye.
O kadar çok istiyorum ki dediklerini yapmayı kalabalık içinde daha da yalnızım sanki muhakkak gececktr ama su anda özlem değil yalnızlık aşk değil de hayal kırıklığı sanki bu hafta sonu sınavım var ve bn bnde değilim sanki

Sorgulamayacaksin artik hicbirseyi. Bitmis gitmis. Ne hatam vardi diye sizlanmanin sana faydasi var mi soyle Allah askina. Aci cekmekten zevk aliyorsan bisey diyemem. Ama yok degilsen, burda sana verilen tavsiyelere uy ve kendine yeni bir yol ciz. Onu takip etmeyi birak bilmem kacinci instagramda ne yapmis diye.
Bunlari biliyorum. Sızlanmak sorgulamak fayda etmiyor ama elimde olmuyor kafamn içinde zaten söyledikleri çinliyor.sadece iyi değilim düşünemiyorum onu ozlemiuom konuşmak istemiyorum.su anda bu hissettiklerim beni kırdığı için mi yoksa aşık mi değilim onu bile bilemiyorum.ama içimde ki acı duruyor.

canım şu an o gayet mutlu falan diyorsun ya hani, unutmuş falan diyorsun tam olarak hatırlamıyorum çünkü tekrar okumadım ilk yazdığını ama. erkeğin elinin kiri, ne olacak falan diye bir tabir vardır hani, duymuşsundur. onun umursamamasının nedeni odur belki, elimi sallasam ellisi falan diye düşünüyordur belki. seni önemsiz görüyordur belki demek istiyorum kısaca, bu kadar çabuk unuttuğuna göre.

X