ne zaman hamile kalabilirim ?

jutenyam3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
4
0
1
35
merhaba
benim sorum şu arkadaşlar
3 senedir aylik igne arada sadece 1 kac kez 3 aylik igne ile korundum ama en son aylik igne vuruldum.mayis 23 te igne günüm du yaptırmadım.korunma birakildiktan ne kadar sure sonra hamile kalinabilir? şimdi folbiol kullaniyorum. cok fazla birlikte zaman geciremiyoruz haftada en fazla 2 ne kadar sürede iğnenin etkisi gider acaba kadın doğum 2 - 3 ay icinde gebelik oluşmaz ise eşinle gel dedi . ethyol ilâcı kullanıyor bu bizi etkilermi?

Merhaba bende de spiral vardi. 5 yıl onunla korundum. Sonrasinda bükülmüş aldurmak zorunda kaldim. Sonrasinda ignesini de kullandim hapini da. Vel hasıl benim bünyem bunlarin hic birini kaldirmadi. Hepsindede aşırı kanamam oldu. Sonra esim korundu. Toplamda 10 yıldır korunduk. Ve ikinci bebege karar verdikten iki ay sonra hamile kaldim. Tabi herkesin bünyesi farkli.kimi cok uzun zaman sonra kimi de hemen hamile kalabilir

Tatlım benim annem benden sonra hemen spiral taktırmiş sonra kayma oldugu icin çıkartirmiş 1 hafta sonra taktirmasi gerek ama regl zamaniymiş beklemiş regl gelmeyince sokturucu kullanmiş. Regli bekliyor spiral icin ve hamile oldugunu ogreniyor.
Yani korunma yontemleri eger ki vucuduna ve yumurtaliklarina hafifte olda zarar vermediyse hemen olabilir. Verdiyse de birak yumurtaliklarin toparlansin. Ve kendini hala 3 aylik igne kullaniyormussun gibi dusun ama korunma.
Yani cocuk yapicaz gibi dusunmek yerine normal iliskinize devam edin.

k
kişiden kişiye değişir ama bence 6 ayı çok rahat bulabilir. bu tip korunmadan sonra vücudun toplanması biraz zaman alabiliyor. bırak hormonların yerine gelsin. korunmayın ama 6 aydan önce de doktora gitmeyin bence gereksiz tedavilerle süre uzamasın. ethyol ilacını eşiniz mi kullanıyor? geçmiş olsun ama muhtemelen etkilenmiş zaten bu da süreci uzatacak bir etken. çok paniklemeyin bence. korunmasız devam edin ama başka bir doktorla daha görüşebilirsiniz belki o da aynı şeyi söylerse ona göre hareket edersiniz

tesekkur ederim cevabiniz icin evet o kullaniyor düzenli olarak hergun gorustugum 2. dr. ults ile bakti herhangi bir kist veya olumsuz birsey yok dedi 2 ay icerisinde birsey olmaz ise eşinle gel diyerek gönderdi folik icmemi dahi söylemedi karamsar oldum inşallah Rabbim nasip eder

Karamsar olmayın ama eşinize takviye yapabilirsiniz belki arı sütünün çok faydalı olduğunu biliyorum hatta bayanlarda kullanıyor. Tadı berbat ötesi ama hücrelerimize inanılmaz faydalı iki tanıdığım sadece arı sütü kullanarak çocuk sahibi oldu. Ama önce karamsarlığı atın en önemlisi psikoloji çünkü içinizi ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…