- 12 Ağustos 2014
- 870
- 494
- 37
- Konu Sahibi gulkokulum
Cevaplarinizi bekliyorum
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun cnm o arkadasim o badiyi giymese hamile oldugunu anlamazdik daha cok yeni 2bucuk aylik ben o ayda olsam giymeye utanirim tepki alirim diye daha erken değil mi derler diyeCnm ben daha yeni ihtiyaç duymaya başladım mesela ama bu kişiden kişiye değişir
Cnm actigim konuyla sorduğun sorunun bi alakKızlar 6 Haftalık hamileyim kasıklarımda ağrı var siz de aynı problemi yaşıyor musunuz ?
Cnm bu blokta belki cevabini bulamayabilirsin agrin fazlaysa bi doktora görün ihmal etme gecmis olsunKızlar 6 Haftalık hamileyim kasıklarımda ağrı var siz de aynı problemi yaşıyor musunuz ?
Hayirli olsun yawrun saglikla dogsun...bencede dar kiyafetler giymek sakincali ve erkenden o badiler den giymek biraz abarti kaciyoTabi giyilmez o ayda sadece göbeeln düşük belli dar pantolonlar giyilmez
Sağol canım tesekkurlerHayirli olsun yawrun saglikla dogsun...bencede dar kiyafetler giymek sakincali ve erkenden o badiler den giymek biraz abarti kaciyo
Heves etmis giymis bende öyle yazdim zaten soruya cvp vermek istemiyosan neden yaziyosun.ben siz olsaniz o ayda giyermiydiniz diye sordum.sende hamilesin galiba hayirli olsunHeves etmiş giymiş bize ne size ne kime ne!!!
Bende arkadasima saygi duyuyorum ve seviyorum sadece o ayda herkes giyermi onu merak ettigim icin bu soruyu sordum ama bazi arkadaslar bana ters yorumlar yazmis canlari sagolsun..sizede allah sagsalim bebegi kucaginiza almayi nasip etsin ben hic hamile kalmadim oyuzden o arkadasimin hangi psikolojide oldugunu anlamak istedimHamilelik farklı bi duygu herkesde bu duygu.ben hala göbeğimi saklayacak şeyler giyiyorum.ama bazıları belirginleştiriyor.saygı duyuyorum.mutlu ise sorun yok.
Giyim ilk aylarda çok ama çok önemli.kasıkları sıkacak,karnı sıkacak giymeyin.bebek yeni oluşuyor yer ediniyor ve kasık bölgesinde başlıyor.iç çamaşırı geniş olmalı.hamile kilotları var.lastikli pijama giyilmemeli
Heves etmis giymis bende öyle yazdim zaten soruya cvp vermek istemiyosan neden yaziyosun.ben siz olsaniz o ayda giyermiydiniz diye sordum.sende hamilesin galiba hayirli olsun
Kızlar 6 Haftalık hamileyim kasıklarımda ağrı var siz de aynı problemi yaşıyor musunuz ?
Kizlar soru cok basit gelebilir ama merak ettim bir arkadasim suan 2,5 aylik hamile faceye resim atmis ve şu önü bebisli badilerden giymiş göbeği daha yok heves edip giydigi belli siz olsaniz giyermiydiniz o kadar erken bi vakitte
Hamileligin hayirli olsun cnm ilk aylardan bile siktiriyomus bebek sen fazla kilo almadin galiba:)ben 7 buçuk aylık hamileyim ilk defa bu hafta aldım bi tane hamilelik pantalonu 2 tane de önü bebekli yazlık tişört heves ettim normalde eski pantolonların tişörtlerim oluyo onları giyiyordum annem çok kızdı giyme bunları çocuğu sıkıştırma diye mecburen aldım
Cnmm bi hamilelik gecirmis olsan kacinci ayinda giyerdin pekiValla ben hiç o badilerden giymedim. Çok demode geliyo bana. Çok eski moda onlar. Ki zaten bana elit bir model gibi gelmiyo. Bi sürü güzel kıyafetler var.