ne zaman hamilelik kiyafetleri alinir ve giyilir

Cnm ben daha yeni ihtiyaç duymaya başladım mesela ama bu kişiden kişiye değişir
Hayirli olsun cnm o arkadasim o badiyi giymese hamile oldugunu anlamazdik daha cok yeni 2bucuk aylik ben o ayda olsam giymeye utanirim tepki alirim diye daha erken değil mi derler diye

Kızlar 6 Haftalık hamileyim kasıklarımda ağrı var siz de aynı problemi yaşıyor musunuz ?
Cnm actigim konuyla sorduğun sorunun bi alak
Kızlar 6 Haftalık hamileyim kasıklarımda ağrı var siz de aynı problemi yaşıyor musunuz ?
Cnm bu blokta belki cevabini bulamayabilirsin agrin fazlaysa bi doktora görün ihmal etme gecmis olsun

Hamilelik farklı bi duygu herkesde değişir bu duygu.ben hala göbeğimi saklayacak şeyler giyiyorum.ama bazıları belirginleştiriyor.saygı duyuyorum.mutlu ise sorun yok.
Giyim ilk aylarda çok ama çok önemli.kasıkları sıkacak,karnı sıkacak giymeyin.bebek yeni oluşuyor yer ediniyor ve kasık bölgesinde başlıyor.iç çamaşırı geniş olmalı.hamile kilotları var.lastikli pijama giyilmemeli

Hamilelik farklı bi duygu herkesde bu duygu.ben hala göbeğimi saklayacak şeyler giyiyorum.ama bazıları belirginleştiriyor.saygı duyuyorum.mutlu ise sorun yok.
Giyim ilk aylarda çok ama çok önemli.kasıkları sıkacak,karnı sıkacak giymeyin.bebek yeni oluşuyor yer ediniyor ve kasık bölgesinde başlıyor.iç çamaşırı geniş olmalı.hamile kilotları var.lastikli pijama giyilmemeli
Bende arkadasima saygi duyuyorum ve seviyorum sadece o ayda herkes giyermi onu merak ettigim icin bu soruyu sordum ama bazi arkadaslar bana ters yorumlar yazmis canlari sagolsun..sizede allah sagsalim bebegi kucaginiza almayi nasip etsin ben hic hamile kalmadim oyuzden o arkadasimin hangi psikolojide oldugunu anlamak istedim

Heves etmis giymis bende öyle yazdim zaten soruya cvp vermek istemiyosan neden yaziyosun.ben siz olsaniz o ayda giyermiydiniz diye sordum.sende hamilesin galiba hayirli olsun

Sorunu gayet iyi anladım tatlım
Ama arkadasın bu şekilde konu açtığını görse kırılmaz miydi
Hamilelikten dolayı hassas oluyor insan
O yuzden böyle bir tepki verdim yanlış anlama
Yoksa sen iyi niyetle sormussundur tabi ki
Evet bende hamileyim teşekkürler
Daha ilk haftalardayim ama bende şimdiden bakıyorum Kıyafet
şimdi giymem o ayrı :anneadayı:

Kizlar soru cok basit gelebilir ama merak ettim bir arkadasim suan 2,5 aylik hamile faceye resim atmis ve şu önü bebisli badilerden giymiş göbeği daha yok heves edip giydigi belli siz olsaniz giyermiydiniz o kadar erken bi vakitte

Valla ben hiç o badilerden giymedim. Çok demode geliyo bana. Çok eski moda onlar. Ki zaten bana elit bir model gibi gelmiyo. Bi sürü güzel kıyafetler var.

ben 7 buçuk aylık hamileyim ilk defa bu hafta aldım bi tane hamilelik pantalonu 2 tane de önü bebekli yazlık tişört heves ettim normalde eski pantolonların tişörtlerim oluyo onları giyiyordum annem çok kızdı giyme bunları çocuğu sıkıştırma diye mecburen aldım

ben 7 buçuk aylık hamileyim ilk defa bu hafta aldım bi tane hamilelik pantalonu 2 tane de önü bebekli yazlık tişört heves ettim normalde eski pantolonların tişörtlerim oluyo onları giyiyordum annem çok kızdı giyme bunları çocuğu sıkıştırma diye mecburen aldım
Hamileligin hayirli olsun cnm ilk aylardan bile siktiriyomus bebek sen fazla kilo almadin galiba:)

X