Ne zaman keşke daha erken yapsaydim dediniz

bgmtncr

boşluk
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
123
65
34
Merhaba arkadaşlar 3 aylık bir bebeğim var çocuklarını büyütmus annelere bi sorum olacak evladiniz için ne zaman daha erken olsaydı keşke dediniz bu soruyu sorma nedenim çevremde çocukları 2 3 yaşına gelmiş anneler hep bu cümleyi kuruyor ama ben hala bebekten önce sunuda yapsaydim bunuda yapsaydim diye düşünüyorum bunun bir sonu da yok biliyorum etrafımda yardimci olacak hiçbir buyugumde yok kendim buyutmeye çalışıyorum zorlaniyorum biraz ondan bu merakim

rabbim bana verdigi emanet icin binlerce kere sukrediyorum ama ben de kizim dogduktan sonra yasadigim sorunlardan oturu acaba erken mi yaptim daha bekleseydim diye dusunmuslugum var. kizim 17 aylik bu arada. sanirim insan kendini her anlamda hazir ve yeterli bulunca yapmali ama yine de onune neyin cikacagini pek bilemezsin ne kadar hesap yapsak da evdekiyle carsidaki birbirine uymuyor. rabbim evlatlarimizi bize bagislasin..

tecrübeli degil ama kızını 9 sene sonunda tüp bebekle kucagına almış 30 yasinda bi anne olarak dogdugu günden beri(8 aydır) keşke daha önce evlat sahibi olabilseydim diyorum.
Merhaba arkadaşlar 3 aylık bir bebeğim var çocuklarını büyütmus annelere bi sorum olacak evladiniz için ne zaman daha erken olsaydı keşke dediniz bu soruyu sorma nedenim çevremde çocukları 2 3 yaşına gelmiş anneler hep bu cümleyi kuruyor ama ben hala bebekten önce sunuda yapsaydim bunuda yapsaydim diye düşünüyorum bunun bir sonu da yok biliyorum etrafımda yardimci olacak hiçbir buyugumde yok kendim buyutmeye çalışıyorum zorlaniyorum biraz ondan bu merakim

İki oğlum var 28 yaşında anne oldum ve hiç bir zaman keşke daha önce olsaymış demedim :)) Bana göre en doğru zamanda ve bilinç de anne oldum.

Bende şu an 8 haftalik hamileyim, içimde hiç annelik duygusu,heyecani yok su anda.31 yasimdayim isteyerek çocuk yaptık ama yok iste.insallah bir gün keske daha erken yapsaydim derim

Bende şu an 8 haftalik hamileyim, içimde hiç annelik duygusu,heyecani yok su anda.31 yasimdayim isteyerek çocuk yaptık ama yok iste.insallah bir gün keske daha erken yapsaydim derim
Hamilelikte çok olmuyor ya kendini üzme bence inanamiyor insan bebek sahibi olacağına hani karnında bebek olduğuna pek adapte olamiyorsun en azından ben olamamistim karnin büyüyüp tekmeler başlayınca daha güzel oluyor

dogum sancilarim gectikten sonra aklima gelen ilk sey oldu cok cok cok guzel bir duygu rabbim uzun omurler versin cumlemizin evladina

X