Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnan bana her ay söz veriyoruz birbirimizé evlenene kadar beraber olmucaz diye ama bir şekilde oluyor bu ay geri çekilme yöntemi ile korunduk ve o an adet oldum 6 saat sonrada ella ertesi gün hapı ictim ama su an acayip bel ağrısı mide bulantısı kasık ağrısı sık idrara çıkma baş ağrısı var bu sefer Allah belam ı verdi sanirimneden heray hamile kalma korkusu yaşıyorsun ?
Ya ben psikiyatr hastasıyım ben napicami şaşırdım sizden başka kimseyle konusamiyorumsorunuza da cevap vereyim.anlattıklarınızla hamile kalmanız çok mümkün değil.
herkes söyledi ama inanmamakta ısrarlısınız.
Psikiyatr hastasi neYa ben psikiyatr hastasıyım ben napicami şaşırdım sizden başka kimseyle konusamiyorum
Ya ben psikiyatr hastasıyım ben napicami şaşırdım sizden başka kimseyle konusamiyorum[/QUOT
Ya ben psikiyatr hastasıyım ben napicami şaşırdım sizden başka kimseyle konusamiyorum
Psikiyatr hastasi ne
Hamile değilsin dedik hala aynı yerdesin.[/QUOT panik atak hastasiyim
Yavrum o zaman her ay söz verip bu işi yapıp panik yasayacagina 4 ay disinizi sıkın olmediniz ya yok hamile değilsin
Bu sefer büyük yemin etti. Bir daha zaten olmaz inşallah ama onunla paylasamiyorum bana şizofren diyor kız kardeşim nefret ediyorum senden diyor çık git bu evden diyor inan bana beni bulamayacaklari bir yerim olsa bir dakika Durman burda inşallah hamile degilimdirYavrum o zaman her ay söz verip bu işi yapıp panik yasayacagina 4 ay disinizi sıkın olmediniz ya yok hamile değilsin
yaşadığınız hayatı eleştirme hakkını görmüyorum kendimde ama siz de bunu yaşayıp yaşayıp bize ah vah etme hakkını kendinizde görmeyin.. sorunuza cevap verecek olursam, kan testi adetinizin geciktiği ilk günden itibaren kesin sonuç verir hatta daha erken bile sonuç verdiği oluyorİnan bana her ay söz veriyoruz birbirimizé evlenene kadar beraber olmucaz diye ama bir şekilde oluyor bu ay geri çekilme yöntemi ile korunduk ve o an adet oldum 6 saat sonrada ella ertesi gün hapı ictim ama su an acayip bel ağrısı mide bulantısı kasık ağrısı sık idrara çıkma baş ağrısı var bu sefer Allah belam ı verdi sanirim
neden heray hamile kalma korkusu yaşıyorsun ?
İnan bana her ay söz veriyoruz birbirimizé evlenene kadar beraber olmucaz diye ama bir şekilde oluyor bu ay geri çekilme yöntemi ile korunduk ve o an adet oldum 6 saat sonrada ella ertesi gün hapı ictim ama su an acayip bel ağrısı mide bulantısı kasık ağrısı sık idrara çıkma baş ağrısı var bu sefer Allah belam ı verdi sanirim