Ne zaman yqptirmaliyim?

Kalb34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
100
11
37
Ayın 6sinda ilişkim oldu kan testi ne zaman yaptırsam kesin sonuç çıkar?

hamilemiyim başlıklı konudan devam ediniz.
çünkü birazdan uyarı alırsınız ve konunuz kapanır.aynı konuyu farklı başlıklarla açamazsınız.

sorunuza da cevap vereyim.anlattıklarınızla hamile kalmanız çok mümkün değil.
herkes söyledi ama inanmamakta ısrarlısınız.

neden heray hamile kalma korkusu yaşıyorsun ?
İnan bana her ay söz veriyoruz birbirimizé evlenene kadar beraber olmucaz diye ama bir şekilde oluyor bu ay geri çekilme yöntemi ile korunduk ve o an adet oldum 6 saat sonrada ella ertesi gün hapı ictim ama su an acayip bel ağrısı mide bulantısı kasık ağrısı sık idrara çıkma baş ağrısı var bu sefer Allah belam ı verdi sanirim

Ya ben psikiyatr hastasıyım ben napicami şaşırdım sizden başka kimseyle konusamiyorum

geçmiş olsun.
tamam konuşun ona lafımız yok ama birincisi aynı durum için farklı sorulara farklı başlık açamazsınız dedim.
çünkü kapanır.istediğiniz cevabı da alamazsınız.
mevcut konunuzdan devam ediniz.
ikincisi de bu kadar yıpratmayın kendinizi.
soru sorup cevaplarına inanmayacaksanız da bu kadar çırpınmayın derim.

Yavrum o zaman her ay söz verip bu işi yapıp panik yasayacagina 4 ay disinizi sıkın olmediniz ya yok hamile değilsin
Bu sefer büyük yemin etti. Bir daha zaten olmaz inşallah ama onunla paylasamiyorum bana şizofren diyor kız kardeşim nefret ediyorum senden diyor çık git bu evden diyor inan bana beni bulamayacaklari bir yerim olsa bir dakika Durman burda inşallah hamile degilimdir

İnan bana her ay söz veriyoruz birbirimizé evlenene kadar beraber olmucaz diye ama bir şekilde oluyor bu ay geri çekilme yöntemi ile korunduk ve o an adet oldum 6 saat sonrada ella ertesi gün hapı ictim ama su an acayip bel ağrısı mide bulantısı kasık ağrısı sık idrara çıkma baş ağrısı var bu sefer Allah belam ı verdi sanirim
yaşadığınız hayatı eleştirme hakkını görmüyorum kendimde ama siz de bunu yaşayıp yaşayıp bize ah vah etme hakkını kendinizde görmeyin.. sorunuza cevap verecek olursam, kan testi adetinizin geciktiği ilk günden itibaren kesin sonuç verir hatta daha erken bile sonuç verdiği oluyor
neden heray hamile kalma korkusu yaşıyorsun ?

27.01 kesinlikle katılıyorum :KK48:

hamile değilsin, hem olmuş olsan bile ayın 6 sında ilişki yaşamışsın bugün ayın 15 i süper extra doğaüstü hızlı değilse belli olmaz zaten

normalde bu tarz konulara ılımlı yaklaşırım ama arkadaşım bu kadar korkuyorsan ne diye bu işlere karışıyorsun?
aklı başında bir insan olduğunu hiç sanmıyorum. gidip ne halt ediyorsan et de bizi bunaltma burda hamilemiyim hamilemiyim diye. tövbe yaa :KK11:

Sürekli aynı konuyu açıp durmayın yasak.
Mide bulantınız, kasık ağrınız psikolojik, hamile değilsiniz ama böyle giderde siz her ay ilişkiye girerseniz hamile kalmanız yakındır.
Hem gebelikten korkan hemde ısrarla ilişkiye giren kadınları da anlamıyorum doğrusu.
Nişanlıymışsınız, ya evlenmeden önce hamile kalırsanız gebeliğinize sahip çıkacak kadar yaşadıklarınızın arkasında durun ya da tutun kendinizi ilişki yaşamayın.

X