Ne zormus anneyken hasta olm

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.411
:KK61:Kemiklerim kiriliyor, belim bacagim kopuyor agridan,
Dun hafif atesim vardi bilmiyorum ondan mi yoksa hamilelikten mi hic halim yok. Midem de sanki ilk aylar gibi, bir bulanti.

Bunlarin yani sira hakli olarak ilgi bekleyen oglum. Kalkip yemek yiyecek halim yok, onu doyurmak zorundayim.
Bir de yese.
Uff cok dertliyim cok.
Olmaya devlet cihanda bir nefes sihhat gibi.
Bu soz bir hastayken gelir zaten aklima.
Oyle derdimi paylasayim dedim. Sabah hem agrilardan hem de caresizlikten agladim biraz, beni gorup oglum da aglamaya baslayinca sustum mecbur.
Burayi aglama duvarim yaptim :KK61::KK61:

Dun hafif atesim vardi bilmiyorum ondan mi yoksa hamilelikten mi hic halim yok. Midem de sanki ilk aylar gibi, bir bulanti.

Bunlarin yani sira hakli olarak ilgi bekleyen oglum. Kalkip yemek yiyecek halim yok, onu doyurmak zorundayim.
Bir de yese.
Uff cok dertliyim cok.
Oyle derdimi paylasayim dedim. Sabah hem agrilardan hem de caresizlikten agladim biraz, beni gorup oglum da aglamaya baslayinca sustum mecbur.

çok geçmiş olsun
eşiniz 1 gün izin alamaz mı?

geçmiş olsun ama hastalığın geçici bir şey sonuçta hemen isyan etme. ne hastalıklar var çözümü olmayan, bebeğin ve sen iyisin önemli olan o

Cuma gunu bende oyleydim
esim ogle yemeginde gelip kizimi doyurdu banada corba verdi gitti
bende agladim kizim pecete tasidi...

Offf cok zor gercekten ins hemen toparlanirsiniz

Bir de yese.
Uff cok dertliyim cok.

Doğuma az kalmış, en ağız zamanların artık. Bu şekilde hissetmen çok normal.

Ben mesela son ay falan mide yanmasından duramıyorum, gece uyuyamıyorum WC ye gitmekten yanıyordum resmen bacaklarımı soğuk suyun altına sokup yatıyordum 10 dk sonra yine aynı.

İlk gebeliğimdi tabi yaşım da daha küçüktü o zaman. Son güne kadar da çalışınca sanırım beynim buna odaklandığından çok fazla kendimi dinleme durumum olmadı. Ama çok zorlandığım zamanlar oldu iş yerindeyken de. Şimdiki aklım olsa durur muyum 1 dk şurada

Sana yardımcı olacak birileri yok mu evde ?

çok geçmiş olsun :KK43: yardımcı olabilecek en azından oğlunuza bakabilecek kimse yok mu:KK51:
Yok malesef yurt disindayiz. :KK43:
çok geçmiş olsun
eşiniz 1 gün izin alamaz mı?
Izin almasina alir da sonra islerimi yetistiremiyirum diye mesaiye falan kalacak. Durumum da tam olarak gecici degil, hamilelikte ortaya cikan bir rahatsizligim var.
Doğuma az kalmış, en ağız zamanların artık. Bu şekilde hissetmen çok normal.

Ben mesela son ay falan mide yanmasından duramıyorum, gece uyuyamıyorum WC ye gitmekten yanıyordum resmen bacaklarımı soğuk suyun altına sokup yatıyordum 10 dk sonra yine aynı.

İlk gebeliğimdi tabi yaşım da daha küçüktü o zaman. Son güne kadar da çalışınca sanırım beynim buna odaklandığından çok fazla kendimi dinleme durumum olmadı. Ama çok zorlandığım zamanlar oldu iş yerindeyken de. Şimdiki aklım olsa durur muyum 1 dk şurada

Sana yardımcı olacak birileri yok mu evde ?
Ilk gebeligimde 36-37 ye kadar bu kadar fena degildim. Bu gebeligim iyi basladi ama son 2 haftadir felaket.
Son 2 gundur sadece aglamak istiyorum.
Gebelikte ortaya cikan Pelvik kemigi agrisi var bende, sanirim surekli oglumu
Tasidigimdan daha erken ve daha siddetli basladi :KK43:

Cuma gunu bende oyleydim
esim ogle yemeginde gelip kizimi doyurdu banada corba verdi gitti
bende agladim kizim pecete tasidi...

Offf cok zor gercekten ins hemen toparlanirsiniz
Dun esim evdeydi ilgilendi de, isi cok uzak ara icin eve gelmesi mumkun degil :KK43:
Ben aglayinca hemen oglan da aglamaya basliyor. :KK43:

Izin almasina alir da sonra islerimi yetistiremiyirum diye mesaiye falan kalacak. Durumum da tam olarak gecici degil, hamilelikte ortaya cikan bir rahatsizligim var.

Ilk gebeligimde 36-37 ye kadar bu kadar fena degildim. Bu gebeligim iyi basladi ama son 2 haftadir felaket.

Oğlun kaç yaşındaydı? Hiç akrabanız yok mu orada? Ya da oralarda saatlik bakıcılar falan baya var. Onları değerlendirsen gerçi ben bırakamazdım ama..

Oğlun kaç yaşındaydı? Hiç akrabanız yok mu orada? Ya da oralarda saatlik bakıcılar falan baya var. Onları değerlendirsen gerçi ben bırakamazdım ama..
2 yasi dolali 2 ay oldu.
Akraba yok, arkadaslar var ama kimseyi ugrastirmak istemem.
Bakici zor is, zaten ev de daginik rahat edemem :KK43:
Oglum en azindan istahli olsaydi yemegini yeseydi bir de uyutmak kolay olsaydi yeterdi bana :KK43:

2 yasi dolali 2 ay oldu.
Akraba yok, arkadaslar var ama kimseyi ugrastirmak istemem.
Bakici zor is, zaten ev de daginik rahat edemem :KK43:
Oglum en azindan istahli olsaydi yemegini yeseydi bir de uyutmak kolay olsaydi yeterdi bana :KK43:

Ay pek küçükmüş daha. Nedense ben de 5 falan diye düşünmüştüm. Şimdi neden, nasıl açıklamalarına da aklı ermez onun.

Bunları okudukça 2. Den korkuyorum valla. Gerçi zamanım da kalmadı benim ama neyse..

Ay pek küçükmüş daha. Nedense ben de 5 falan diye düşünmüştüm. Şimdi neden, nasıl açıklamalarına da aklı ermez onun.

Bunları okudukça 2. Den korkuyorum valla. Gerçi zamanım da kalmadı benim ama neyse..
Hicbir seyden anlamiyor :KK43:
Aralari fazla olmasin istedim, rahatladikca 2. Fikrinden uzaklasacaktim cunku.
Simdi de korkuyorum :KK43:

Hicbir seyden anlamiyor :KK43:
Aralari fazla olmasin istedim, rahatladikca 2. Fikrinden uzaklasacaktim cunku.
Simdi de korkuyorum :KK43:

Sen de ileride rahat edersin, ben de pişman olurum; keşke olsaydı diye.

Biz 4 kardeşiz. Küçükken hepimiz yerdik birbirimizi ki aralarımızda hep 2 şer yaş falan var.

Ama şimdi büyüdük, evlendik. Kardeş gibisi yok diyorum, iyi ki bizimkiler 4 tane yapmış.

Aynı azmi kendimde bulsam bu sefer yediklerimizden dolayı ha deyince olmuyor. Bu fikir bile soğutuyor insanı.

çok geçmiş olsun, benim de 15 aylık bebeğim var yaşıtlarına göre kilosu oldukça fazla ama ben de mecbur sürekli kucağıma alıyorum.(hamileyim) Bigün bi yerim patlayacak ama bakalım ne zaman.
Benim ikinci sürpriz oldu yoksa ben asla senin kadar cesaretli olamazdı valla tebrikler.:KK52:

geçmiş olsun.
ben de sürekli ağlar gezer moddayım haftalardır.
aynı ağrıları iki kat çekiyorum desem.ikiz çünkü.
ve de fıtık var.
anlıyorum evde çocuk var yemek vs.heriş sana kalıyor kolay değil.bide haftan da ileride.
benim de oğlum var.çalışıyorum da.bebek hazırlıklarına yardım edecek bi kimsem de yok.süpürge de yapıyorum yemek te.sonra da oturup halime ağlıyorum.
hayırlı doğumlar dilerim şimdiden.
inş. biraz rahatlar ağrıların fazlaca artmadan.

Sen de ileride rahat edersin, ben de pişman olurum; keşke olsaydı diye.

Biz 4 kardeşiz. Küçükken hepimiz yerdik birbirimizi ki aralarımızda hep 2 şer yaş falan var.

Ama şimdi büyüdük, evlendik. Kardeş gibisi yok diyorum, iyi ki bizimkiler 4 tane yapmış.

Aynı azmi kendimde bulsam bu sefer yediklerimizden dolayı ha deyince olmuyor. Bu fikir bile soğutuyor insanı.
Insallah birbirine bagli kardesler olurlar

çok geçmiş olsun, benim de 15 aylık bebeğim var yaşıtlarına göre kilosu oldukça fazla ama ben de mecbur sürekli kucağıma alıyorum.(hamileyim) Bigün bi yerim patlayacak ama bakalım ne zaman.
Benim ikinci sürpriz oldu yoksa ben asla senin kadar cesaretli olamazdı valla tebrikler.:KK52:
Ya oglum bayagi sakindi karar verdigimde. Gece guzel uyuyordu falan, dedim zamani geldi. Ama sonra degisti :)

geçmiş olsun.
ben de sürekli ağlar gezer moddayım haftalardır.
aynı ağrıları iki kat çekiyorum desem.ikiz çünkü.
ve de fıtık var.
anlıyorum evde çocuk var yemek vs.heriş sana kalıyor kolay değil.bide haftan da ileride.
benim de oğlum var.çalışıyorum da.bebek hazırlıklarına yardım edecek bi kimsem de yok.süpürge de yapıyorum yemek te.sonra da oturup halime ağlıyorum.
hayırlı doğumlar dilerim şimdiden.
inş. biraz rahatlar ağrıların fazlaca artmadan.
Allah sana da yardimci olsun, ozellikle dogumdan sonra. Sagolasin. Insallah rahatlar ama umudum yok. Gecenkinde son haftaya kadar artarak devam etmisti :KK43:

X