- 8 Aralık 2025
- 4
- -7
- 0
- Konu Sahibi pinkfreespirit
merhaba hanımlar. ben 7 haftalık hamileyim. ve çok bunaldım. haftalardır her gün sabahtan akşama kadar midem bulanıyor. ve çok uykum var. direksiyonun başında uyuyakaldığım için kaza yaptım. araba kullanırken bile uyuyakabilecek kadar uykuluyum. çalışmak zorundayım eşim tek başına bizi geçindiremez. çok yoruldum bundan artık. hamile olduğuma sevinemiyorum bile. bebeğe bir şey olmasını istemem tabi ki umarım sağlıkla doğar ama bir an önce doğum vakti gelsin istiyorum. ve biliyorum o zaman da hamileliği özleyeceğim kesin çünkü bebek bakmak da çok zor biliyorum. artık kendimi iyi hissetmek istiyorum. midem bulanmasın istiyorum. enerjik olmak istiyorum. Allah neden kadınların yaşadığı her şeyi bu kadar zor yapmış? sürekli kendime bunu soruyorum. regl oluyoruz her ayın 3 günü en az ağrı sızı çekiyoruz. hamile kalıyoruz buna sevinemiyoruz bile çünkü aylarca mide bulantısı yaşıyoruz. ben anlamıyorum bu halde nasıl şükredebilirim ki? şükredemiyorum hamile olduğum için bebeğimiz olacağı için hiç şükredemiyroum çünkü çok yoruldum artık. bu ilk ve son cocugum bunu birden fazla kez yaşayan kadınlara da inanamıyorum asla bir daha yapamam. neden kadınlarla ilgili her şey bu kadar zor? bana bunun cevabını verebilecek dini konularda bilgili biri var mı? ve kimse bana cennet annelerin ayakları altındadır falan demesin. bu çok saçma. o zaman her günahı işleyeyim sonucta anneyim cennet ayağımın altında. hayır yine de kurallara uymak zorundayım. yani hiçbir şey önüme serilmedi anneyim diye. hiçbir artısı yok. bu dünyaya kadın olarak gelmek iğrenç bir şey. bir de üstüne çalışmak zorundayım. bütün gün midem bulanırken ve kusmamı bastırmaya çalışırken bir de iş yerime hicbir sey yokmus gibi davranmak zorundayım. peki ya babası? o sadece bedavadan baba oluyor. kadınların sevildiğini düşünmüyorum.