- 17 Nisan 2012
- 30.402
- 65.362
- 598
- Konu Sahibi Passionatewoman
Ben büyük konuşmam o yüzden asla genelleme yapmam, siz büyük konuşuyorsunuz. Eşinizle bir gün iyi bir gün kötü olduğunuzu yazmışsınız, bedeninizin bakire olduğunu vs vs yani konularınızın hepsinde mutsuzsunuz, ben üzülüyorum mutsuz olan insanlara. Çünkü mutlu olan bu tür konuları takmaz, sevdiğiyle fotoğraf paylaşanlara bayılıyorum çünkü aşk kadar müthiş bir şey yok. Aşk insanı gençleştirir, aşk insanı farklı biri yapar, aşkı paylaşmak bence çok güzel. Eşim benim hem aşkım hem arkadaşım hem sırdaşım nefesim, her şeyim. Ne desem ne paylaşsam onu anlatamam. Çünkü aşık olmak böyle bir şey.Burada paylaşımlarıma istinaden mutsuz olduğum kanısına varmanız ? Enteresan ? Belki hepinizden mutlu bir hayatım vardır da sizin gibi anlatmayı övünmeyi sevmiyorumdur biraz da bu bakış açısıyla düşündünüz mü olayları hiç? Aldatılmış diye kastettiğiniz diğer bayanı anlamadım ama büyük konuşmayın herkes insanlar için..
Aşık olup ve aşık olunursanız çok mutlu olursunuz, kimseye takmaz aksine o kocişim diye paylaşım yapanları bile sevimli bulup beğenir mutlu olursunuz çünkü dediğim gibi aşk böyle bir şey.
O yüzden yıllarca aşkın tanımı yapılamıyor.
Size tavsiyem mutlu olmadığınız hayatı yaşamayın, dünyaya bir kere geliyoruz ve iliklerine kadar aşkı yaşamak herkesin hakkı.