Neden bebeğim olmuyor

Bencede psikolojik. Ha oldu ha olacak diye beklersen olmuyor. Dua et akisina birak ustunde durma her dakika onu dusunme. Bir Problem de yokmus cok sukur. Zamani var demekki.

yanlış doktor yanlış hastane olabilir.transfer edilen embriyoların kalitesi seçilen spermin kalitesi çok önemli.ben size hacattepe tüp bebek merkezini önerebilirim.benim kızımda tüp bebek bilirim bu süreçleri ama 2 tüp bebek başarısız ise doktor faktörünü göz önünde bulundurmak lazım

yanlış doktor yanlış hastane olabilir.transfer edilen embriyoların kalitesi seçilen spermin kalitesi çok önemli.ben size hacattepe tüp bebek merkezini önerebilirim.benim kızımda tüp bebek bilirim bu süreçleri ama 2 tüp bebek başarısız ise doktor faktörünü göz önünde bulundurmak lazım
Sence aynı yerde dondurulmus embriyo var kullanımı ama artık o doktora güvenim kalmadı

Canım Allah sabır versin bilirim ki çok zır bi süreç beklemek biz 6 ay bekledik oğlumu öldük öldük dirildik :KK43: 7.ayın başında işe girdim ay sonu hamile oldumu öğrendim dikkatim dağılmıştı ilişkimiz bile çok azdı yorgunluk dan uzun süre çalışmamıştım Rabbim ol dedi oldu :KK51:bide kızım var sürpriz yumurta korunurken oldu dicem kimse inanmıcako_Obence dikkatini dağıtmalısın tedavilere ara vermelisin bir süre,çalışmıyorsan mutlaka işe gir derim sana :KK51:kolaygelsin:KK60:

haklısınız ama eşimle hep sürekli kavgalarımız oluyordu boşanamıyordum cesaretim yoktu bi anda beklemediğimde hamile kalmışım şaşırdım

X