Neden bilmiyorum

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
Hayırlı akşamlar
Ben yaklaşık bir ay önce bir diş yaptırdım. sızlamalarım oluyor fakat doktor 3 kez kontrol etti bir sorun bulamadı(sprey - film). Arada bir bademciğim ağrı yapıyo yutkunurken felan acaba KBB mı gitmeliyim yoksa dişçiye mi çünkü ağrı dişimin olduğu bölgede ama boğazım ağrıyor

Hayırlı akşamlar
Ben yaklaşık bir ay önce bir diş yaptırdım. sızlamalarım oluyor fakat doktor 3 kez kontrol etti bir sorun bulamadı(sprey - film). Arada bir bademciğim ağrı yapıyo yutkunurken felan acaba KBB mı gitmeliyim yoksa dişçiye mi çünkü ağrı dişimin olduğu bölgede ama boğazım ağrıyor
Diş taşlarımı temizlettikten sonra bile 2 ay sızlamalarım oldu sonra geçti. Hiç diş yaptırmadım farklı bir durum olabilir ama doktor bir şey görmediyse dişle alakalı olmayabilir. Boğazınızın ağrıması ilginç doktora görünün bir

İki dişimin arası çürüme yapmıştı dolgu yaptırmıştım daha öncede iki diş çektirdim yine iki dolgu yaptırdım doktorumdan çok memnunum ama bu diş beni mahvetti haftada bir gün doktora bir mesaj bırakırım yani sağolsun her seferinde de yanıtlar ekşiden, asitten, turşu türü gıdalardan uzak dur bir müddet der sürekli ama bilemiyorum eşimde üşütmüşsün diyor ama bilemedim ya iltihap felan olsa bir ay olacak iltihap çoktan belli olurdu herhalde neden ağrı yapıyor çözemedim üşütme felan da yok sadece sol bademciğim ağrıyor üşütme olsa ikiside ağrımaz mı hadi diş diyelim neden ağrır ki dişte boğaz

Bende de dolgu var ama boğaz ağrısı olmadı
İltihap falan olsa bu zamana kadar geçmiş olması gerekirdi sanki..

X