Neden böyle oluyor?

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
Merhaba arkadaşlar.

Genelde herkesi arayan hal hatır soran ben oluyorum. Mesaj yazan vs. Ancak beni kendiliginden arayan soran olmuyor.
Çok mu beklenti içerisindeyim? Bende artık kimseyi aramama kararı aldım bir müddet sırra kadem basmayı düşünüyorum. Hayatımda kendimden başkalarına daha fazla deger verdigim için mi bu böyle?
Kendimi önemseyecegime başkalarını mı önemsiyorum acaba?
Artık çok üzülüyorum, zaten hassas kırılgan bir yapım var.

Mesela görümcem hep hal hatır soran bendim, bir kez olsun bana yazmaz sadece eşimle görüşür, selam söyle der biter. Ben ama ne kötülük ettimde böle davranıyor?

Görüsürsekte görümcemle, görüntümle ilgili hep bir yorum yapar. Kıskanıyor mu, sevmiyorlar mı anlamadım ki :KK43:

Ben mi acaba bir yerde yanlış yapıyorum?

Arayan değil aranan olmalısın tek yanlışın burda insanları ne zaman umursamazsan değer vermesen hatta aramasan bile senden kıymetlisi yok her zaman için bu böyledir bazı samimiyetler dışında..

Merhaba arkadaşlar.

Genelde herkesi arayan hal hatır soran ben oluyorum. Mesaj yazan vs. Ancak beni kendiliginden arayan soran olmuyor.
Çok mu beklenti içerisindeyim? Bende artık kimseyi aramama kararı aldım bir müddet sırra kadem basmayı düşünüyorum. Hayatımda kendimden başkalarına daha fazla deger verdigim için mi bu böyle?

Mesela görümcem hep hal hatır soran bendim, bir kez olsun bana yazmaz sadece eşimle görüşür, selam söyle der biter. Ben ama ne kötülük ettimde böle davranıyor?

Görüsürsekte görümcemle, görüntümle ilgili hep bir yorum yapar. Kıskanıyor mu, sevmiyorlar mı anlamadım ki :KK43:

Ayni durumdayiz konusacak kimsem kalmadigi icin aranizdayim

Arayan değil aranan olmalısın tek yanlışın burda insanları ne zaman umursamazsan değer vermesen hatta aramasan bile senden kıymetlisi yok her zaman için bu böyledir bazı samimiyetler dışında..

İşin garibi denedim ama hala ne arayan var soran. Anlamıyorum gerçekten.

Tavrinizi ortaya koyun bence. konustugunuz zaman saka yollu laf dokundurarak (hayirsiz hep ben ariyorum, bir daha aramiycam kirildim..gibi) dusuncelerinizi karsi tarafa belli edin. daha sonra bir daha aramayin ve bir beklenti icine girmeyin. beklentiler her zaman yorar ve kalp kirar. karsinizdaki kisi soylediklerinizi dusunup hak verirse size zaten donecektir. donmuyorsa da sizin duygulariniza onem vermeyen birini siz de umursamayin.

Merhaba arkadaşlar.

Merhaba,
İnsanlardan ne kadar az şey beklerseniz o kadar az hayal kırıklığına uğrarsınız.
Her zaman arayıp sormayın, arada bir -cidden aramak içinizden geldiğinde- arayın.
Ve bunu yaptığınızı unutun. "Gene en son ben aramıştım" diye düşünmek sizi üzer.
Hassas, alıngan, kırılgan, narin insanların hep üzerine gidilir. Sonra da "O zaten hassas, biz bir şey yapmadık ki" derler. Bu yüzden bence bu yüzünüzü çok belli etmeyin.
Her zaman neşeli, gamsız ve biraz da umursamaz olmaya çalışın. Aklınızı önemsiz şeylere takarak hayatın akıp gitmesine izin vermeyin.

Bir de son olarak, bence size sadece selam gönderen ve gördüğünde can sıkıcı şekilde davranan birini aramanıza gerek yok, siz de ona selam gönderin. Böyle üzücü bir ilişkiye zaten ihtiyacınız yok.

Konu hakkında yazmadan edemedim.. :) Ben hiç umursamam kafama göre ama şu benm için bir gerçektir ki her insanın gönül tahtamda notu vardır yani 5 kuruşluk insana asla 10 kuruş vermem bu da benm değerimi artırır.. :) Sohbet için özele beklerim.. :)

Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz.(Sigmund Freud) :)

Hiçbir zaman arayan olmadım diyebilirim.
Sevmem zaten aramayı, telefonla konuşmayı falan filan...
Boşuna yapılan bir eylem gibi geliyor bana.
Yüz yüze iletişimin keyfi hiçbir yerde yok.
Çoğu zaman öylesine arayanları bilirim, telefonu açmam bile.:110:
Eğer biri ile görüşmek, konuşmak istiyorsam gayet açık sözlüyümdür.
Mesaj atar 'bir ara görüşelim, seni özledim, bu hafta uygun zamanda bana dön' der bitiririm.
Ya da direkt arar 'uygunsan yanına geliyorum' derim.
Çok işe yarıyor, size de tavsiye ederim.

X