neden hala evlenme teklif etmiyor?

dlkonr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
2
0
35
5 yıldır beraberiz. üniversitedeyken 2 sene beraber yaşadık. annemle tanıştı. babam biliyo artık. erkek kardeşimle kanka gibiler. ben annesini babasını tanıyorum. kardeşiyle aramız çok iyi. annesiyle kanka gibiyiz. beraber alışverişlere falan çıkıyoruz sürekli. hadi daha önce okuyoduk diyelim. zamanı değildi diyelim ama 25 yaşındayız artık. işi var evi var arabası var. şu an askerde. o da bitince hiç bir engel kalmıyo ortada. ama özellikle askere gittiğinden beri evlenme konusu açılınca sürekli kavga ediyoruz. daha önceden hiç kavga etmezdik. ne bileyim kızlar. öyle evlilik aşamasına gelip de ayrılan çiftlerden olmaktan korkuyorum. sizce neden hala evlenme teklif etmiyor? ne yapmam lazım??

Evlenme teklifine gerek yok gibi sanki?
İlla teklif mi lazım?
Maaile tanışmışsınız.
Bir söz nişan yapıp gün belirleyin...

ya ailelerimiz tanışmadı daha. ama ne bileyim böyle konular açıldığında çok geriliyo sinirleniyo falan. saçma sapan sebeplerden kavga çıkarmaya başlıyo. ayrıca ne bileyim insan istiyo bi teklif ya. şöyle özel bişeyler. uğraşsın falan. herkes hayal etmez mi?? benmki mi odun bitek??

ya ailelerimiz tanışmadı daha. ama ne bileyim böyle konular açıldığında çok geriliyo sinirleniyo falan. saçma sapan sebeplerden kavga çıkarmaya başlıyo. ayrıca ne bileyim insan istiyo bi teklif ya. şöyle özel bişeyler. uğraşsın falan. herkes hayal etmez mi?? benmki mi odun bitek??
canim merak etme yalniz degilsin, ben de 8 yildir bekliyorum.Bir tek seninki odlun degil.Ustelik ben nisanliyim.Beyefendi surekli yapacagim diyor ama hicbirsey yok.Iliskimiz evlilige degil de baska bir taraflara gidiyor sanki

Bende 4 yıldır beraberim erkek arkadaşımla. :nazar:Bakalım kışın bi suprızler falan diyor evlenme teklıfını kastediyor. Şok olacaksın ambulans kapıda beklesın mi falan diyor beni heycanlandırıyor. :KK16: onun böyle hevesli olması benide mutlu ediyor haliyle :KK49: Bakalım kışı iple çekiyorum. Senin sevdiceğinde bi askerden gelsin o da kendiliğinden açar o konuları fazla üstüne düşme. benimki daha askere gitmedi :110: Eninde sonunda olur merak etme çünkü ailesiyle tanıstıran erkek zaten ciddidir :KK69:

Evlilik ile ilgili korkuları olabilir, ilişkinizde ona göre eksiklikler olabilir, kendini hazır hissetmiyor olabilir, maddi ve ailevi durumlarda sana anlatmadığı sıkıntılar olabilir vb. istersen bu konular üzerine konuş erkek arkadaşınla

X