Neden herkes olumsuz acaba ?

Bak ben sana ayna tutup olayı birde senin yaşadıkların üzerinden örneklendireyim, bir umut anlarsın..! Aşağıda kopyaladığım yazı sana ait!

"Ben en son 5+0 da gittim kesem 3.6 mm sizin benimkine göre çok büyük benim bebeğimde bir sorun mu var sizce embriyoda görünmedi henüz"

Doktora gitmişsin, kontrolün yapılmış, çok şükür kese görünmüş dış gebelik riski elenmiş, doktorun kötü hiçbir şey söylememiş, sen gelmişsin burda benimki şöyle de sizinki böyle de acaba bebeğimde sorun mu var diyorsun?? Heeee neymiş insan anne olunca bebeğinde ya bir sorun varsa, ya ona birşey olursa diye birçok insana saçma(!) gelebilecek endişelere kapılabiliyormuş.

Emin ol ben senin anlatmaya çalıştığın şeyi çok çok iyi anladım. Niyetinin de iyi olduğunu anladım. Gebelik gibi zorlu bir süreci pozitif geçirmeye çalışalım, kendimizi de bebeğimizi de yıpratmayalım, zaten kaderimizde varsa kötü son kaçış yok yaşıycaz allahtan güzelini dileyelim diyorsun. Bu düşüncelerinde hiçbir sorun yok. Sorun senin "neden bu kadar evham yahu" dercesine konu açıp insanların ruh halini eleştirmendir. Kaldı ki kendinde bizlerden çok farklı değilsin...

Yeterince kendimi doğru ifade ettiğimi düşünüyorum, umarım bu sefer anlaşabilmişizdir. Yine olmadıysa daha da diyecek birşeyim yok polemik haline getirmek istemiyorum. Sağlıcakla kal.

Off bana doktor açıklama yapmadı o Zaman okursan diğer yazdığımı ilk gittiğim doktoru değiştirdiğimi yazdım

Bnce olumsuz konusanlarin direk kendisine sor cunku altindan cikan hikayelri duyunca muhtemelen hak vereceksin onlara
burdan nie herkes olumsuz konusuyor demekle olmaz cunku onlarin ne sinavlardan gectigini tahmin bile edemezsin!

Back
X