neden hersey yolunda gitmiyor

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
Benim sorunum hayatimdaki herseyin olumsuz gitmesi bi kac gundur tabletle basim dertte esi m tableti tamir etti o aksama velmeden bozuldu nasil oldu anlamadim bile bugun yine ayni sey neye elimi atsam bi sorun cokiyor hayatimdaki hicbirsey iyi gitmiyor sacma birsey ama moralim cok bozuk esim den yine azar yiyecem

Tablet elinizde kalmış, hiç birşey yolunda gitmıyor, eşinizden azar yiyeceksiniz. Pardon da ne için?

Esim cok sinirli bi kac kere tamir etti ama hep bozuldu ben ne zaman elime alsam sadece yukariya kaldirmak istedim esim internete tabletyen giriyor bende ayni sekilde dedim ya sacma ama inanin herseyde boyle bi terslik oluyor

Tablet sarj almiyor kapanirsa kusura bakmayin

Tablet bozuldu diye esinden azar mi yiyeceksin? Yok artik daha neler?:KK57::KK57::KK57:

Benim sorunum hayatimdaki herseyin olumsuz gitmesi bi kac gundur tabletle basim dertte esi m tableti tamir etti o aksama velmeden bozuldu nasil oldu anlamadim bile bugun yine ayni sey neye elimi atsam bi sorun cokiyor hayatimdaki hicbirsey iyi gitmiyor sacma birsey ama moralim cok bozuk esim den yine azar yiyecem
Eşim dediğiniz.gerçekten eşinix mi babanız mı ne demek azar yiycem?eşektronık alet eşinix tamir edememiş olabilir bir yetkili servise götürün.bence piskolojım bozulmus bir piskologa git.

Esim cok sinirli bi kac kere tamir etti ama hep bozuldu ben ne zaman elime alsam sadece yukariya kaldirmak istedim esim internete tabletyen giriyor bende ayni sekilde dedim ya sacma ama inanin herseyde boyle bi terslik oluyor
Bunun için kızılır mı? Hiç sıkmayın o tatlı canınızı, demek ki iyi tamir edememiş.

Eşinin tamir etmesi yerine servise gönderseniz dah iyi olmazmıydı eğer garantisi var ise,artık şu saatten sonra garantisi var diye servise gönderseniz de garanti kapsamına girmez eşiniz aleti açtığı için ücretli yaptırırsınız.

Eşim dediğiniz.gerçekten eşinix mi babanız mı ne demek azar yiycem?eşektronık alet eşinix tamir edememiş olabilir bir yetkili servise götürün.bence piskolojım bozulmus bir piskologa git.
Psikoloji mi hâlâ nasil delirmedim anlamiyorum

şimdi şarj yeri arızalı olabilir. yada şarj kablosu arızalıdır. başka bir cihazın benzer şarj kablosu varsa denermisin? mesela samsung telefon şarj kablosu gibi

Ben yapmiyorum etrafimdakiler yapiyor

Psikoloji mi hâlâ nasil delirmedim anlamiyorum
Gidin tedavi görün bence hatta çift terapisi fln alın eşinîz sizi azarlıyor olması sizinde bunu bu sekılde yazıyor olmanız sorun hatta büyük sorun oldugunun işareti.eşim beni tablet tlf vs.için azarlarsa o tableti alır yere fırlatıım valla

bundan sonra unutmayın cihaz şarjdayken ellemeyin. muhtemelen şarjdayken internete girdiniz o da şarj yerinin bağlantılarını kopardı.

X