- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
- Konu Sahibi ticaretcikiz
-
Kafanızı sürekli buna takınca,bir şeyleri ısrarla oldurmaya çalışınca hiçbir şey gelişmiyor yani kendimden biliyorum.Ama oluruna bırakınca bi bakıyorum her şey kendiliğinden gelişmiş.Kim için ne için değişeceksiniz?O zaman karşınıza çıkan kişi sizi siz olduğunuz için sevmez ki.Nasip kısmet işi birazda yani.Çeşitli kulüplere katılabilirsiniz yeni bi çevreye girersiniz.19 yaşındayım. Güzel değilim elimden geldiği kadar bakım yapıyorum. Kimi sevsem ya baskasiyla cikti ya da baskasini sevdi. Çok mutsuz ve yalnızım hayat çok sıkıcı. Şimdi bana derslerine bak doğru kişiyi bulacaksın diyeceksiniz. Ders ders nereye kadar? Tamam ona da çalışıyorum ama doğru kişinin karşıma çıkacağına dair hiçbir inancim kalmadı. Etraf serseri ve ş*refsiz kaynıyor. Bu yüzden değişmeye karar verdim, kimseye guvenemiyorum. Pozitif olmak da inanın hiçbir işe yaramıyor. Insanlar nasıl sevip seviliyorlar hayret ediyorum. Ben niye beceremiyorum?
Kız daha kaç yıldır yaşıyon ki neyin kazığını yedin. Yav bırak berkecan pelinsuyu sevsin yaa. Sana herif mi yok be kızım!Kazık yemek beni çok yordu. Eskisi gibi hiçbir şeye hevesli değilim
Kız daha kaç yıldır yaşıyon ki neyin kazığını yedin. Yav bırak berkecan pelinsuyu sevsin yaa. Sana herif mi yok be kızım!
Universiteye geldim ortam berbat insanlar berbat her şeyden nefret ediyorum
Ayrıca zamanında çok enerjiktim ama yemediğim kazık kalmadı. Suratsizlar da çok seviliyordu. Demek ki suratsiz ve egoist olup onu bunu terslemek insanların daha çok işine yariyor
Ay bi de enchanting vardı o naptı acaba.Bir ara bir arkadaş vardı burada rainy miydi neydi. Aha bu bacımız da onun aynısı. O gitti derken bu bacı geldi.
Ablacığım kendine gel! Yaşın kaç başın kaç ! Aaaaaolur merak etme. O da olur.
Sana burada kimsenin yardimci olabilecegini dusunmuyorum. Profesyonel destek alman iyi gelebilir. Bu yaşta bu negatiflik, yorulmuşluk normal degil. Saydigin şeyler eften puften seyler. Kim kazik yemeden yaş almis ki zaten abartiyorsun.
Bende 27 yaşındayım benim de hiç sevgilim olmadı. Ben nere gidem
Senin kendinle sorunların var canım. Çirkinim, çenem yamuk diye konu açıyorken nasıl sevgili yapmayı düşünüyorsun ki? Kendini sevmeyeni başkası da sevmez bu kadar basit.
Çirkinlikte mi sağlık sorunu?Cene yamuklugu bir sağlık sorunu ama
Senden iyi olmasın rainy diye bir kızımız vardı, oda üniversite öğrencisiydi gün aşırı neden sevgilisi olmadığı ile ilgili konu açardı.Enerjik oldum da noldu? Bi halta yaramadı
O kim tanımıyorum bile
1919 musun 21 mi?
Senden iyi olmasın rainy diye bir kızımız vardı, oda üniversite öğrencisiydi gün aşırı neden sevgilisi olmadığı ile ilgili konu açardı.
Sessiz son günlerde
Ben 20 yaşındayım evliyim de noldu19 yaşındayım. Güzel değilim elimden geldiği kadar bakım yapıyorum. Kimi sevsem ya baskasiyla cikti ya da baskasini sevdi. Çok mutsuz ve yalnızım hayat çok sıkıcı. Şimdi bana derslerine bak doğru kişiyi bulacaksın diyeceksiniz. Ders ders nereye kadar? Tamam ona da çalışıyorum ama doğru kişinin karşıma çıkacağına dair hiçbir inancim kalmadı. Etraf serseri ve ş*refsiz kaynıyor. Bu yüzden değişmeye karar verdim, kimseye guvenemiyorum. Pozitif olmak da inanın hiçbir işe yaramıyor. Insanlar nasıl sevip seviliyorlar hayret ediyorum. Ben niye beceremiyorum?
Ay hayatım hepimiz birinden hatta birçok kişiden kazık da yedik, sevdiğimiz insanları da kaybettik, depresyona da girdik ama bunlar geldi geçti. Senin yaşadıklarını, bu abartılı duygu hallerine girerek anlatman da geçecek. Hatta sevgili yapıp onunla evleneceksin de. Sadece biraz zaman.Sadece aşkta değil arkadaş kazığı yedim akrabalarimdan çok çektim
İnsanı yaşı değil yaşadıkları olgunlastirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?